Prins Daniel prisade entreprenörer

Annons

daniel-ao

Prins Daniel närvarade under torsdagskvällen vid finalen av Entrepreneur of the Year på Stockholms Stadshus.

Under torsdagskvällen deltog prins Daniel vid finalen av EY Entrepreneur of the Year på Stockholms stadshus. 800 middagsgäster hade samlats i Stockholms stadshus och på scen stod Linda Nyberg som agerade konferencier under kvällen.

daniel-linda-nyberg-ao

Daniel fick vissa problem när han skulle öppna kuvertet med vinnarens namn på. Linda Nyberg frågade om hon kunde hjälpa honom och till slut, med en penna till hjälp, kunde Prins Daniel öppna kuvertet.
– Man är ju inte entreprenör för intet, sa prinsen.

daniel-2-ao

Huvudpriset ”EY Entrepreneur Of The Year” gick till Erik Arpi, Aktiebolaget Pictura.

Prins Daniel höll tal under ceremonin i stadshuset och sa bland annat:

Annons

– Jag drömmer om att entreprenörskap ska bli nästa stora folkrörelse och att vi tillsammans skapar en kultur, där “våga är att lyckas”. Att få tillbringa kvällen med er entreprenörer – samhällsbyggare – är för mig en sann glädje! Jag har stor respekt för er. Jag vet hur hårt ni sliter för att utveckla era bolag och för att nå era mål, samtidigt som ni ni bygger vårt gemensamma Sverige starkare.

httpv://vimeo.com/85908996

Av Agneta Nisbeth
Foto: Patrik Österberg/All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

57 kommentarer till “Prins Daniel prisade entreprenörer”

 1. Ingrid skriver: 31 januari, 2014

  Modigt av en fd PT.


 2. Sandra skriver: 31 januari, 2014

  #1 Hur så modigt?

  Tycker prins Daniel gör ett bra jobb och att uppmuntra och uppmärksamma entreprenörskap är bra.


 3. Anita W skriver: 31 januari, 2014

  1# Anar jag en ironiskt nedlåtande kommentar? Usch vilken människosyn i.s.f.


 4. Humaniora skriver: 31 januari, 2014

  Daniel framstår lite som entreprenörernas "skyddshelgon"!
  – Visst är det nödvändigt och kreativt med entreprenörskap, men –
  det finns också andra, minst lika viktiga, samhällsfunktioner som också måste fungera fullt ut. Risk finns i dagens Sverige att allt tal om entreprenörskapets betydelse, medvetet el omedvetet bortser från viktiga samhällsinsatser som är regerande politikers ansvarsområde. – Entreprenörskap är inte i sig det enda botemedlet
  el allena saliggörande för ett väl fungerande samhälle. -De politiska satsningarna för ett välståndssamhälle måste få ha sitt pris och det
  finns inte någon möjlighet el anledning för landets "regenter" att bortse från detta ansvar!!


 5. Solveig skriver: 31 januari, 2014

  PT, vad sjutton är det? En del bokstavskombinationer som används i kommentarerna i denna tidning har jag listat ut, men nu gick jag bet (öch jag kan tänka mig att kommentaren av Ingrid är ringaktande menad)


 6. Humaniora skriver: 31 januari, 2014

  Det känns vare sig rätt el riktigt att ironisera över Daniels tidigare yrkesliv ss personlig tränare! Han ger ett seriöst intryck och känns stabil som person…..vilket är en tillgång i vårt annars många gånger ifrågasatta kungahus. – Det finns hos somliga en fixering vid akademiska meriter….men tyvärr är det inte alltid så, att akademiska meriter står i paritet med ett väl utvecklat emotionellt och öppet sinne
  …………..snarare tvärtom!!


 7. Kerstin Bergström skriver: 31 januari, 2014

  #4 Humaniora Nu är du väl lite orättvis mot P Daniel.Han har väl gjort lite av varje.Politik får de inte läga sig i ,men de har ju fonder där de hjälper ungdomar och handikappade barn.De gör nog så gott de kan.
  #5Solveig Du har så rätt det var ringaktad menad PT= personlig tränare.Belackarna får nog sina straff en vacker dag.


 8. Gneta skriver: 31 januari, 2014

  #4 Entreprenörskap och viljan och förmågan att starta nya företag och därmed nya arbetstillfällen är en av de viktigaste byggstenarna i ett modern och även humant samhälle. För då, ges vi också en möjlighet att i större utsträckning hjälpa de svaga i samhället. Lägre arbetslöshet = högre skatteintäkter och mindre bidrag som tär på våra statliga och kommunala finanser och skatteintäkter frigörs till att satsa mer på skola, vård och omsorg


 9. Lisa skriver: 31 januari, 2014

  Entrepenörskap är väldigt viktigt för vad skulle Sverige vara idag utan de som tar risker och förverkligar sina idéer o drömmar. De flesta entrepenörer jobbar inga 8-timmarsdagar eller tar 5 veckors semester, de ligger i så att de som jobbar i företaget ska ha jobb då de kommer tillbaks från sina semestrar. Entrepenören har ansvar för att företaget ska vidareutvecklas, växa och generera en vinst så alla får en skälig lön.


 10. Maja den första skriver: 31 januari, 2014

  Heja Daniel! Och tack för uttrycket "Att våga är att lyckas"!!!


 11. Humaniora skriver: 31 januari, 2014

  8 Gneta! Än en gång -entreprenörskapet löser inte samhällets behov av en fungerande välfärd(nästan skällsord för somliga)! Det krävs att våra ansvariga politiker tar sitt reella ansvar och satsar helhjärtat på vård, omsorg, skola, polis, försvar etc. När det gäller bidrag, är det tyvärr så, att med den orättvisa fördelningspolitik som råder, behövs bidrag för många människor för att få sin vardag att "gå ihop". Inget de kan lastas för, utan detta är en beroendeställning de försatts i, för att bl a känna tacksamhet och förnöjsamhet! – Mycket cynisk strategi! Vidare är det så, att även om arbetslösheten minskar, så kommer inte "de behövande" få någon utdelning dvs bättre skola, omsorg, vård osv. Egoismen och cynismen gör att det ekonomiska överskottet i statskassan väljer andra prioriteringar. Vi hade aldrig behövt ha en sådan situation i Sverige idag, med en sjukvård som nästan gått på grund, en skola där elever tvingas verka i slitna och ostädade lokaler, trasiga läroböcker, ett försvar som i det närmaste är ett skämt och en alltmer accelererande kriminalitet och inte minst kvinnovåld. – Här handlar det inte om att entreprenörskapet är den medicin som samhället behöver – det handlar primärt om, än en gång, politiska satsningar och det är,än en gång, våra regerande politiker som bär ansvaret att statskassans intäkter rättvist fördelas!!


 12. Kristiina från Turku skriver: 31 januari, 2014

  Daniel var entreprenör 1997-2010, han är den rätta personen från kungafamiljen att ge priset.


 13. isabella skriver: 31 januari, 2014

  Stackars Daniel, han har nog fått entreprenörkomplex – något han ville bli men aldrig blev.


 14. Gneta skriver: 31 januari, 2014

  #11 Jo, men först måste det komma in pengar till statskassan att fördela och detta sker genom att skapa nya arbeten.. Man bör också vara klar över att den största bördan för vård, skola och omsorg i första hand är hos våra kommuner och landsting, så även försörjningsstöd.


 15. Regina Lindholm skriver: 31 januari, 2014

  Humanioras inlägg #11 är 22 rader långt! Ytterligare ett bevis på att redaktionen struntar i de regler de själva satt upp.


 16. ATL skriver: 31 januari, 2014

  ! Ingrid och #13 Isabella – vaknat pa fel sida? Elakheten tycks sitta bade pa in- och utsidan hos Er bada. Mycket trakigt drag som manga svenska tycks gilla att valta sig i, sarsklit nar det galler kungahuset. Det ar tur att det ar kungahuset som visa Sveriges ansikte utat och inte Ni. Hoppas Ni haller Er innanfor Sveriges granser.


 17. ATL skriver: 31 januari, 2014

  Prins Daniel har ratt: "Att vaga ar att lyckas". Han verkar vara popular inom affarslivet eftersom han far dessa inbjudningar. Prinsen och kronprinsessan ar utmarkta representanter for Sverige. De verkar aldrig vakna pa fel sida. Kronprinsessan gjorde ett gott val. Till all klago tanter: Put a smile on your face and people will smile back!


 18. Mona skriver: 31 januari, 2014

  #13 Isabelle Daniel var egne företagare entreprenör innan
  han gifte sig. Men som gift med kronprinsessan fick avsluta sin affärsverksamhet. Han drev 2 stora gym i Stockholm som finns kvar än idag. Är du elak bara för att visa att du inte är uppdaterad.
  här föll du på eget grepp.


 19. caterineg skriver: 31 januari, 2014

  Det är inte alla som vågar stöta på en prinsessa, entreprenörer behövs visst men det behövs vanliga arbetare också, inte bara chefer.


 20. Pboo skriver: 31 januari, 2014

  P Daniel är en fantastisk representant för Sverige och Kungahuset och en mycket bra talare! Han har egen och gedigen erfarenhet från ett etablerat yrkesliv som såväl personlig tränare och som egenföretagare och entreprenör, visionär – baserat på han intresse och engagemang för människor från gymnasiet, arbete inom äldreomsorgen och senare med hälsofrågor av olika slag. Det finns många olika former av entreprenörer; samhällsentreprenörer och sociala entreprenörer mfl. Tyvärr har – inte minst i Sverige – ordet entreprenör haft en negativ klang. Mycket bra och viktigt att detta förändras, och kan P Daniel bidra till det – så mycket bättre!


 21. Pboo skriver: 31 januari, 2014

  "Att våga är att lyckas" – det är ett underbart uttryck. Hörde det senast i en reklamfilm för ett tag sen. Tycker också mycket om "För att lyckas måste man våga misslyckas" samt också exv. Kierkegaards; "Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv."

  http://sv.wikipedia.org/wiki/S%C3%B8ren_Kierkegaard


 22. Margueritesvenskdam.se skriver: 31 januari, 2014

  Alla yrkeskategorier och samhällsinstanser behövs naturligtvis men de skattefinansierade områdena skola, vård och omsorg (som det heter hos politikerna) genererar ju inte några skatteintäkter till Sverige annat än i form av de anställdas vanliga löneskatt. Därför är det viktigt med entreprenörer, som bl a bidrar till att fler kan få jobb! Att politikerna är de första till att fördela skatteintäkterna på ett underligt vis har ju inget med entreprenörerna att göra, det handlar nog mer om hur svenskarna röstar och vad de är villiga att finna sig i!


 23. Ingrid skriver: 31 januari, 2014

  Det ska bli spännande att se hur de lanserar Modell Sofia. , ska hon presenteras som kulturarbetare eller AfrikaExpert?

  Redogör gärna för Daniels resa från PT till entreprenör och vilka som stod bakom och gjorde jobbet.
  Tror att detta skulle vara av intresse för undersåtarna.


 24. Lydia skriver: 31 januari, 2014

  Visst var Daniel egen företagare men ingen lyckad sådan och myten om att småföretagen ska rädda Sverige är tydligen ett mantra som lyckats tränga in i en hel dels hjärnor. Det säger jag trots att min egen far var just en entreprenör.


 25. Elisabet skriver: 31 januari, 2014

  Hade Sverige inte haft entreprenörer hade vi alla jobbat på Försäkringskassan.


 26. KatarinaSweden skriver: 31 januari, 2014

  #12 har rätt, prins Daniel startade också ett eget företag och är alltså själv en entreprenör. Han representerar kungafamiljen på ett värdigt sätt. Han ger ett pålitligt intryck. Fint tal!


 27. Hilde skriver: 31 januari, 2014

  Ingrid #1
  Forstår ikke hva du mener? Er du ironisk og nedlatende? Modig? Å åpne en konvolutt, lese det som står på lappen inni,holde en liten tale,ta vinneren i hånda og gratulere,ja du det hadde selv min sønn på 14 år klart.

  Humaniora
  Men nå er jo dette en galla for entreprenører,da er det vel ganske naturlig at man hyller de som gallaen er til for. Hadde det vært en galla for sykepleiere hadde han selvfølgelig hyllet dem. Daniel var jo før jul på hjeltegallaen og hyllet også der en prisvinner.


 28. Hilde skriver: 31 januari, 2014

  #19 caterineg
  " det behøvs vanlige arbetare också" joda men de må jo ha et sted å arbeide. Skal en ingeniør,en kokk, en økonom,en murer eller hva man nå er få seg en jobb må det finnes entreprenører som lager arbeidsplasser til dem.
  Eller mener du alle skal jobbe i stat og kommunesektoren?


 29. Charlotte skriver: 31 januari, 2014

  #11 Humaniora
  Hvis du er så utilfreds med alle de ting du nævner, så skriv det til politikerne på deres facebookside…… det har jo ikke rigtig noget at gøre med, at prins Daniel uddeler en entreprenör-pris.…… og i hvert fald intet han er ansvarlig for eller kan ændre på!
  Og det er jo kun et af hans uppdrag, andre har en anden målgruppe.


 30. My skriver: 31 januari, 2014

  Alla har vi våra arbetsuppgifter så även Daniel, en vanlig dag på jobbet för honom med andra ord. Varken värt att hylla eller att förkasta.


 31. Sthlm skriver: 31 januari, 2014

  Visst lönar det sig att välja rätt partner här i livet. Daniel och Sofia Hellqvist har inte varit blyga, de har visst hur de skulle sköta sina kort. Daniel åker redan i gräddfilen och nu är det väl snart dags för Sofia Hellqvist att göra entré i Silvias nystartade välgörenhetsgrej.


 32. realist skriver: 1 februari, 2014

  19 catering
  så estelles tillkommande är en vanlig arbetare?


 33. ChristinaVideotron skriver: 1 februari, 2014

  Daniel var ratt man pa ratt stalle. Han gor mycket bra for sig och ar serios. Han och Victoria ar de som haller ihop kungahuset .


 34. HelenaKungligawebben skriver: 1 februari, 2014

  Tror ni verkligen att Daniel skriver sina tal själv. Det gör inte kungen heller eller Victoria. De hart också fått hjälp hur man ska tala.Victoria har skolats till sin roll från barndom och Daniel har gått prinskola. Alla frågorna får de i förvägs. De har pr folk bakom sig som rådgiver hur de ska vara. Inte speciell svårt att bara skratta och vinka sen.


 35. Kubek skriver: 1 februari, 2014

  # 31 Sthlm
  Daniel åker vel inte mer i gräddfilen end MM og Mary ? Han er gift med en tronfølger- præcis som de er.
  Skulle han tage tåget/bilen, mens Victoria tager flyet ? 😉
  Eller skulle hun kun have lov at gifte sig med en født prins… er det i virkeligheden det, du hentyder til ?


 36. annica* skriver: 1 februari, 2014

  Prins Daniel i sitt esse! Han brinner för entrepenörskap, idrott, friskvård och hälsa bland annat! Rätt man på rätt plats. Vissa kommentatorer verkar ALLTID vakna på fel sida? Stackare! Man kan TÄNKA negativt om man MÅSTE, men det är inte NÖDVÄNDIGT att jämt trycka på tangenterna och gnälla bara för att man.


 37. Humaniora skriver: 1 februari, 2014

  29 Charlotte! – Har inte påstått att Daniel är ansvarig för de brister i vårt samhälle som jag påtalade……….försök inte omtolka det jag skrivit för att få en anledning att gå till "angrepp"! Att försöka påverka politiker, är något som vi alla vet, nästintill omöjligt.
  – De utgår från sin förutbestämda agenda och är inte tillräckligt ödmjuka, självkritiska och lyhörda etc…..Vidare tycks de sakna ett genuint intresse att på allvar ta itu med de samhällsproblem vi i grunden har. – Det krävs för mycket insatser och man är inte villig att betala priset………..trevligare/roligare/enklare att satsa på t ex stora idrottsarenor och fnutt-projekt/tillfälliga lösningar…..som ändå på sikt kommer att kräva sitt rättmätiga pris..!!


 38. viaste skriver: 1 februari, 2014

  Det kan bli för mycket Daniel! Dessa hemska glasögon och hans tillgjorda leende! Mer än man kan stå ut med!
  Jag har slutat köpa Sv.Damtidning!


 39. Mona skriver: 1 februari, 2014

  Fattar inte hur en del av er är funtade, ni agerar experter men vet inget. Hur kan ni uttala er om saker ni absolut inte kan något om. Vad gäller så har alla politiker, kungliga familjen osv. hjälp med att skriva tal . Men man måste själv vara delaktig annars kan man inte hålla ett trovärdigt tal. Talskrivare hjälper till med det stilistiska,
  språk osv. Ni kan inte värdera Daniels företagande så låt bli.
  Silvia fick en stiftelse i gåva av näringslivet. Denna stiftelse
  har redan personal och ledamöter i styrelsen. Så Sofia
  ska nog inte jobba där, hon har redan en organisation som hon arbetar med.
  Nu får ni lägga av Ingrid, STHLM, Eva m.fl.ni gör er bara löjliga med era osakliga kommentarer.


 40. Kristiina från Turku skriver: 1 februari, 2014

  Om man jämför Daniels tal till kungens och Victorias, man kan se att de är helt olika, och mycket mer tankeväckande, färgstarka och djupa. När man lyssnar Daniels intervjuar, hans tal är mycket lika hans intervjuar. Det känns att han skriver sina tal själv, eftersom de är många gånger bättre än kungens tal.
  Daniel hade varit en entreprenör redan fyra år förre han träffade Victoria…


 41. Titti W skriver: 1 februari, 2014

  #15 Regina Lindholm

  Ja det är märkligt att det finns regler men de behöver inte följas, det är inte bara antalet rader, det gäller även regeln "god ton".


 42. emma_h skriver: 1 februari, 2014

  citat_caterineg_"…är inte alla som vågar stöta på en prinsessa, entreprenörer behövs visst men det behövs vanliga arbetare också, inte bara chefer…"

  Caterineg…Hovet/Kungahuset har bara EN Chef… Samt redan tillräckligt antal "arbetare" behövda för verksamhetens dagliga grovjobb – deras insats är att "verka men inte synas" utom Kungafamiljens åsyn á la Downton Abbey… så att de i n o m HKH-sfären kan göra SITT vilket kräver Kompetens (inner abilities) …därav Hovets obligatoriska egendesignade EXTREME MAKE-OVER av såväl D som S till att presenteras som "Passande" likväl "Entreprenör" efter lämplig tid av väntan! Estelle med både "good looks, money & status" lär nog inte sakna friare i vårt land


 43. Emy skriver: 1 februari, 2014

  8 Exakt Gneta!
  Utan nya företag-samma invånare så sjunker skattegrunden för välfärden!
  Belastningen på vård skola o omsorg har ökat enormt medan skatteintäkterna sinat pga av importerad arbetslöshet.
  Fram för arbetsvilliga entreprenörer som Daniel!


 44. Marguerithe skriver: 1 februari, 2014

  "25" Elisabet,
  Bra och sant skrivet. Vi ska vara mycket tacksamma för de människor som vågar satsa och kanske skaffa sig själv och några andra försörjningsmöjlighet. Människor i Sverige kräver också för höga löner. Nedläggning av företagen ses som ett bättre alternativ än att minska anspråken på lönehöjningar. Som sagt, sedan är det Fk som tar över och den har ju pengar i överflöd, tror man.


 45. caterineg skriver: 1 februari, 2014

  Jag vet inte vad realisten menar, Estelles ev tillkommande hör väl till framtiden och vem hon tar är väl hennes sak. Och varför inte en vanlig arbetare?


 46. lena bengtssonDorren skriver: 1 februari, 2014

  Daniel var och är en fin kille, MEN jag saknar hans tuffa frisyr, keps och glad min. Nu har han kunglig bena, vårta på kinden och fula galasögon. Denne charmige kille har blivit kungligstaylad! Synd. Gillar verkligen honom och tror inte han har det helt lätt mot Victoria, som måste vara först.


 47. ATL skriver: 1 februari, 2014

  Vad har prins Daniels frisyr och glasogon att gora hur han utfor sitt arbete/ambete. Kanske han frisyr beror pa medicin? Elaka kommentarer. Hans val av glasogon ar hans sak och inte Sveriges tanter. Dessutom tycker jag det verkar som om prins Daniel och kronprinsessan har ett utamrkt professsional relationship. WORKS! Prins Daniel verkar vara mycket "professional", handles all situations in a very appropriate manner. Sorry for the English – suppose I will get guff for that.


 48. AFia skriver: 2 februari, 2014

  24

  D har väl gjort det bra…..
  Han är nu ingift I familjen ock har alla privilegier efter sitt affärsäventyr med andra…..
  Sofia är på samma väg….
  Det är väl bra gjort…….
  Är de bägge entreprenörer att jmf med t.ex. Nicklas Zennström….


 49. AFia skriver: 2 februari, 2014

  34

  Du har helt rätt…..


 50. Charlotte skriver: 2 februari, 2014

  # 37 Humaniora
  Jeg omfortolker ikke dine over 20 linjer, men påpeger, at en prins’ prisuddeling til en entreprenör, egentlig ikke har så meget at gøre med din indignation over, hvad svensk politik har af mangler indenfor skole,politi, omsorg, velfærd etc.
  Skal politik inddrages, så er alt du nævner udgifter for staten, hvorfra og fra hvem skal indtægterne komme ? 😉
  Din kommentar nr. 4 havde været alt rigeligt om den sag …… og så havde du næsten overholdt de 10 linjer ! 🙂


 51. Humaniora skriver: 2 februari, 2014

  50 Bästa Charlotte! Jag är inte ensam om att överstiga 10 rader, i vissa frågor är man mer engagerad och då kan det lätt överstiga antalet tillåtna rader. – Är mycket intresserad av samhällsfrågor rent allmänt och ser det absolut inte som något felaktigt att ibland associera i politiska banor,snarare naturligt, eftersom mycket i vår vardag är baserat på politiska beslut. Vad gäller entreprenörskapets betydelse, inser även jag att det är nödvändigt i ett välfungerande samhälle, men det jag säger är att entreprenörskapet inte löser alla problem. – Den fria företagsamheten är däremot ett viktigt komplement vid sidan om det rent politiska ansvaret…………..!!


 52. Pboo skriver: 2 februari, 2014

  #47 ATL

  No – no problem with English – it’s the universal language today (earlier french, german and in the future chinese, arab?), BUT I personally have a problem with your " inte Sveriges tanter" – I’ve always enjoyed your comments, they have a lot of stamina, had never thought you would stoop this low! It’s ment as a negative remark, but then again – what is wrong with "tanter"?! "Tanter, kärring, satkärring, ragata, rivjärn, bitch m.m., m.m. – kärt barn har många namn och samtliga uttrycker mycket urkraft och fan anamma – något kvinnor av olika åldrar behöver, förr som nu!


 53. Pboo skriver: 2 februari, 2014

  "meant" inte "ment" i min ovanstående kommentar om/när publ.


 54. caterineg skriver: 2 februari, 2014

  Jag vet inte vad realisten eller emma h menar, försök skriv så att man begriper. Jag menade att visst behövs det entreprenörer som startar företag, men det behövs också vanligt folk som arbetar i dessa företag och som också ska premieras. Vad emma h menar med sina chefer inom hovet har jag ingen aning om. Och jag håller med om att Daniel har väldigt missprydande glasögon och frisyr, jag saknar den naturliga Daniel som fanns, men antagligen har han fått direktiv av sin bestämda fru. Han har det inte lätt.


 55. ATL skriver: 2 februari, 2014

  #52 Pboo – Sorry, poor choice of words, I do apologize. Jag ar sjalv en gammal "tant" and proud of it. I never , or almost never, use swear words. Forvanas over vad som skrivs i svenska tidningar och sags i TV. Here in the US foul words will be bleeped. The use of americanisms that have been forsvenskade is amazing. OIK! UGH! Take care of your language or it will disappear. Thanks for the positive comments on my writing – I do get upset over all the ill meant comments written by some people. Well, now my boxer, Miss Daisy, pushes my keyboard away and turns my office chair, I guess it is time for another walk in the park. She is a true southern belle, spoiled and stubborn and sweet as can be, almost as sweet as the little princess Estelle. But I bet Estelle does not rub her face against door frames etc. Daisy does – and they are all original from the 1920s. What is a doting "mother" to do? She puts up with it and cleans. Time for a new paint job on top of the dozens of coats. Illegal to remove old lead based paint without adhering to a strict protocol. Too expensive, have to have "gubernment" certified people doing it. Well "gubernment"…… Ten lines???????Friends?


 56. ATL skriver: 2 februari, 2014

  I guess I was cut off mid stream, oh well. What is this "quot etc??


 57. Pboo skriver: 4 februari, 2014

  #55 ATL

  Friends! Still enjoy reading your comments! Din hund låter mysig! Om jag inte var allergisk skulle jag skaffa mig en hund – bra sätt att varje dag komma ut och få frisk luft lite längre än det som blir av annan ‘naturlig’ utgång, till och från olika ställen! Något jag också önskat är att det funnits läge att bo i NY – en underbar stad – kanske en dag på ålderns höst, men inte lika roligt som att få chans och leva lite ‘sex-and-the-city-liv’! Blir "quot" nuförtiden ibland när man skriver citattecken ", men inte alltid, måste vara något tekniskt problem på sidan, fanns inte tidigare. Take care!


Annons

Laddar