Prins Daniels personliga avslöjande – se filmen!

Prins Daniels personliga avslöjande – se filmen!
Nyfiken på den kungliga familjebilen? Då ska du inte missa detta. För mitt i den högtidliga invigningen bjöd prins Daniel på en oväntad privatglimt!
Annons

Kan ni se det framför er? Hagafamiljen ska iväg till Solliden och bilen är framkörd utanför slottet. Samt lastad med allt vad en kunglig tvåbarnsfamilj kan tänkas behöva längs vägen, i form av leksaker, spel, och troligtvis frukt. Men vänta nu, vad är det för märke på bilen?

Annons
Estelle och Oscar på Öland.
Estelle och Oscar på Öland.

Jo, det vet vi nu, efter prins Daniels härliga privatglimt under invigningen av Sweden-Vietnam Business Summit på Lotte Hotel i Hanoi.

Prins Daniel under Sweden-Vietnam Business Summit, en storsatsning som Business Sweden och Sveriges Ambassad i Hanoi arrangerade tillsammans med Vietnams handelskammare.
Prins Daniel under Sweden-Vietnam Business Summit, en storsatsning som Business Sweden och Sveriges Ambassad i Hanoi arrangerade tillsammans med Vietnams handelskammare.

Det kör Victoria och Daniel privat

Han och kronprinsessan fick en guidad rundvandring i utställningen tillsammans med handelsminister Ann Linde, Business Swedens vd Ylva Berg och Dr. Loc från den vietnamesiska handelskammaren, och det var här, i Volvos monter, som prins Daniel kom loss och bjöd oss på sin lilla charmoffensiv:

– It’s a great car, we have the same! (”Det är en jättebra bil, vi har också en sådan!”) sa prins Daniel och fick både sin fru och Dr Loc från handelskammaren att le.

Hagafamiljen kör Volvo privat.
Den kungliga familjebilen är en Volvo!

Kronprinsessparet är ju kungliga proffs på att skapa uppmärksamhet för svensk industri. När de är på plats är det många som lyssnar och självklart tar de varje chans att väcka intresse för Sverige och svenska produkter. Vid sin sida hade de också den största svenska näringslivsdelegationen någonsin i Vietnam,  med 70 deltagare från 50 företag.

Prins Daniel vid välkomstmiddagen i Hanoi, till vänster handelsminister Ann Linde.
Prins Daniel vid välkomstmiddagen i Hanoi, till höger handelsminister Ann Linde.

– I år firar vi 50 år av diplomatiska relationer mellan Sverige och Vietnam. Våra två länder har utvecklat en stark och långvarig vänskap, en vänskap byggd på tillit och ömsesidig respekt. Vi har tagit steget från bistånd till handel och vi delar en stark tro på framtiden. Nu är vi redo att utforska denna framtid –  tillsammans, sa kronprinsessan i sitt invigningstal.

Kronprinsessan med Vietnams premiärminister.
Kronprinsessan på möte hos Vietnams premiärminister.

Och fortsättning lär följa mycket snart. Redan nu i maj kommer Vietnams premiärminister till Sverige tillsammans med flera ministrar och den stora vietnamesiska näringslivsdelegationen.

Se Daniels personliga avslöjande här!

 

Läs mer:

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Prins Daniels personliga avslöjande – se filmen!”

  1. Desirée skriver: 14 maj, 2019

    Eller var det näringslivsdelegationen och ministern som hade Victoria och Daniel vid sin sida? Det är alltid luddigt hur sådana här resor kommer till. Blev V och D inbjudna till Vietnam och så tog de med sig folk från näringslivet?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar