Prins George ska resa ut på sin första utlandsresa

Prins George ska resa ut på sin första utlandsresa
Annons

kate-william-george-ibl

Prins William och Kate ska iväg till Australien och Nya Zeeland i april. Och de tar prins George med sig.

Som ni kanske minns fick prins William följa med sin mamma prinsessan Diana och pappa prins Charles blott nio månader gammal till just Australien och Nya Zeeland 1983. Nästa år får prins George, då runt åtta månader gammal, följa med sin mamma Kate och pappa William utomlands, just till Australien och Nya Zeeland. Även prins Georges nanny, Jessie Webb, 71, kommer att följa med på resan berättar Hello.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Prins George ska resa ut på sin första utlandsresa”

 1. Mia skriver: 25 december, 2013

  Ibland verkar det som om William och Kate ska göra exakt likadant som Diana. Försöker de leva om hennes liv åt henne?

  Fast ju Australien+Nya Zeeland har ju en särställning i samväldet och behöver stärka banden med Kungahuset då och då. Drottningen skickar det finaste hon har.

  Det blir roligt att se fler bilder på George under resan!


 2. Eva M skriver: 25 december, 2013

  Det kommer inga bilder på prins George. Kom en bild när han var nyfödd och några bilder vid dopet. Undrar vad engelsmännen tycker om detta. Många klagade/klagar över att det kommer för lite på prinsessan Estelle kronprinsessparet tycker jag har varit generösa. Julhälsningar från Eva M


 3. Aura A. skriver: 25 december, 2013

  Är denna äldre dam tillräckligt pigg för sin krävande uppgift.
  Kan inte William resa ensam. Lille George skulle nog må bäst hemma, med mamma och tjänstefolket.


 4. lisa larsson skriver: 25 december, 2013

  Finns det ingen yngre kvinna som skulle passa bättre ? är snart i den åldern, och tycker man orkar inte med barn_(barnen) så länge !!!


 5. Tulla skriver: 26 december, 2013

  Der sker sikkert det samme for Kate og William, som der skete for Diana, at man tager barnet med sålænge, det er baby, når først det bliver 1-2 år, er det ikke særligt trygt for et barn, at opholde sig det meste af tiden på et fremmed hotelværelse med en barnepige, mens mor og far har travlt med at repræsentere dag og aften.
  Det har også Mary og Marie måtte erkende og det kommer Victoria også til.


 6. Mia skriver: 27 december, 2013

  Elizabeth åker inte av princip, inte av åldersskäl. Det grundar sig på att Storbritanniens regent är för "högtstående" för att resa ut till andra länder. Till Storbritanniens regent kommer man, får inte besök av densamme…


 7. emma_h skriver: 27 december, 2013

  QE2 har rest mycket under sina dryga 60år som regent MIA_6! Både som regent OCH Commonwealths Överhuvud – sen flera år tillbaka har Dr.Es läkare avrått henne av HÄLSOSKÄL att avstå sånt flängande kors o tvärs oavsett om det gäller utrikes begravningar, bröllop statsbesök eller andra typ av långresor till familjen istället. Utrikes resor har oftast ett späckat schema – bara resandet är mkt ansträngande för nån i hennes ålder. QE2 har fullt upp själv på hemmaplan. E har en grupp Counsellors of State – inom familjen – vars uppgift ÄR att avlasta dvs genomföra QE2s arbetsuppgifter ÅT henne. Brittiska Khuset genomför runt 3000 uppdrag årligen så det är dags att Es efterföljare – exvis Will – får pröva på sånt redan nu Detta är ex på vad Charles kallat "learn by doing" som enda möjliga upplärningssätt. Inbjudan till A omfattade både Will Kate & George!


 8. Maja skriver: 28 december, 2013

  Prins George, Nanny 71 år, hänger med till Australien. Det är aldrig försent – åldern ha ingen betydelse utom för dem som skriver sin egen regelbok.


 9. C skriver: 28 december, 2013

  3, Småbarn och alla barn anpassar sig till de flesta situationer bara det finns resurser! Barn mår bäst av att vara med sina föräldrar och så små barn behöver sin mamma. Under 2 år skall barn inte lämnas till någon annan än föräldrarna över natten (om man kan välja förstås). Klart att de vill ha med lille George!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar