Prins Harry : – Jag tänker alltid på min mamma

Prins Harry : – Jag tänker alltid på min mamma
Annons

Prins Harry tar emot sitt guldhjärta.
Prins Harry avslöjar i en intervju i tyska tidningen Bild att han ofta funderar över hur hans mamma skulle ha tacklat problemet. Och på det sättet har han hjälp och stöd av Diana – varje dag!

– Mamma finns alltid där. Jag försöker leva som hon lärde, avslöjar prins Harry.
Prinsen ställer sig ofta frågan: Hur skulle mamma ha reagerat i den här situationen…? Vad hade hon gjort? Prinsen berättar också att både mamma Dianas och pappa Charles arbete med välgörenhet har inspirerat honom.
– Mamma var så engagerad. Och precis som hon vill jag använda min priviligerade situation som medlem av den brittiska kungafamiljen till att sätta viktiga saker i fokus.
Prins Harry fick i lördags motta ett guldhjärta för sitt fantastiska arbete inom flera välgörenhetsorganisationer som jobbar för utsatta barn, bland annat Sentebale som hjälper ungdomar i Lesotho i Afrika. Hedersutmärkelsen delas ut årligen på Tysklands största tv-sända välgörenhetsgala i Berlin. Före prinsen har bland annat drottning Silvia, Salma Hayek, Jane Fonda och Sharon Stone hyllats med motsvarande guldhjärta för sina behjärtansvärda insatser.
Prinsen hann under sin vistelse i Berlin också uppsöka monumentet över alla som omkommit då de försökt ta sig över Berlinmuren, Bernauer Strasse Wall Memorial. Det var prins Harrys första besök i Berlin, men inte hans första besök i Tyskland. Harry var också på det lite skämtsamma humöret och sa:
–Det är helt okej att vara i Tyskland – bara de inte nämner något om fotboll!

Annons

Av Eva Österlind
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Prins Harry : – Jag tänker alltid på min mamma”

 1. Lövis i farten! skriver: 20 december, 2010

  Jag är lite förvånad över Childhood. Det är en mycket lyxig organisation. Med kontor i suit på Madison Avenue New York, hyrt stall rakt över gatan.i Central Park.Kontor i Villa Olympia Sao Paolo. De är uppenbart för fina i organisationen att själva samla pengar. Det överlåter man till svindyra konsultfirman AVINA ??


 2. Anna skriver: 21 december, 2010

  Fint av Harry att besöka minnesmonumentet.


 3. fridolina skriver: 21 december, 2010

  denne unge man uträttar nog mycket i det tysta precis som hans mamma besökte aidssjuka i det tysta- utan att snokande journalister o fotografer från england var med…jag hoppas att han fortsätter i samma anda- genom detta hedrar han ju även dianas minne och får själv distans till sin egen priviligierade situation!


 4. Vicki skriver: 21 december, 2010

  Jag kan förstå att Harry ofta tänker på sin Mamma, jag tänker väldigt ofta på min dotter, som lämnade oss alldeles för tidigt ! Samma år som Diana ! Hon hör och ser dig Harry, va så säker *

  förstår inte vad ovanstående inlägg har med det här att göra????


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar