Prins Harry och Chelsy Davy är redo att stadga sig

Prins Harry och Chelsy Davy är redo att stadga sig
Annons

ChelsyDavyHarry

Prins Harry har legat ett steg efter sin bror prins William när det gäller det militära. Men i vår kommer han ligga steget före när det gäller privatlivet. Det råder en ständig tävling mellan Harry och William så lillbrorsan vill triumfera genom att vara den som först förlovar sig!

Annons

Allt är bäddat för en förlovning mellan Chelsy Davy och prins Harry under våren eller sommaren. Paret kommer att vara ifrån varandra en hel del, prins Harry är bunden vid sina militära plikter och Chelsy är på resande fot – jorden runt. Men de kommer att befästa sin kärlek under närmaste halvåret tippar källor nära paret. Kanske redan innan Chelsy försvinner på sin jorden runt-tripp eller också då paret återförenas i sommar i samband med VM i fotboll i Sydafrika.
Prins Harry måste slå ner på partylivet för att seriöst kunna bära upp sin uniform.
– Harry blir kapten i maj och det ser han som en milstolpe i sitt liv, skvallrar en av parets vänner till Daily Mail.
Han kommer fortsätta att utbilda sig till attack-helikopter-pilot och då blir han stationerad i Middle Wallop in Hampshire, som ligger nära där Chelsy bor. “Vuxenlivet” kommer att börja lite tidigare än förväntat. Egentligen skulle prins Harry som mönstrade på i maj 2005 först vara klar under våren 2011, men prinsens insats i Afghanistan har förbättrat Harrys position.

Vinner “förlovningsmatchen”

Något som Harry gläds åt otroligt mycket, livet har nämligen alltid varit en tävling mellan prins William och prins Harry. Redan i maj uppnår alltså prins Harry samma militära status som William.
Vännerna tror också att prins Harry tar täten i den interna tävlingen mellan de två bröderna genom att förlova sig med Chelsy Davy, som sagt att hon definitivt vill stadga sig efter att ha gjort sin drömresa jorden runt. En resa som avslutas i september då Chelsy ska börja på advokatbyrån Allen & Overy.
I slutet av januari ska prins William till Barbados för att spela polo och då hakar Chelsy på för att därifrån fortsätta sin jorden-runt-resa.
Kanske finns det förlovningsringar i bagaget som ska till Barbados…?

Av Eva Österlind
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Prins Harry och Chelsy Davy är redo att stadga sig”

 1. Helena M skriver: 12 januari, 2010

  Vem som kommer först spelar ingen roll för mig, det viktigaste är att de älskar varandra och vill leva tillsammans resten av sina liv, Tänk om de gifter sig först, hoppas att de får många barn, Eller om William förlovar sig först spelar ingen roll han får nog småknoddar han oxå hoppas jag, buckingham palace (stavning jag vet) behöver livas upp det är stelt som ett vaxkabinett.

  h.


 2. Irena skriver: 12 januari, 2010

  Varför kan jag inte låta bli att hoppas att hon skall ställa till med massor av oreda..Chelsy Davy ser så härligt sensuell och busig ut, knappast någon protkollpetimäter..I like!


 3. Irena skriver: 12 januari, 2010

  protokollpetimäter var det min avsikt att skriva här ovan …


 4. Anna skriver: 12 januari, 2010

  Chelsy är söt, även om jag föredrar Kate..


 5. Nina d´Este skriver: 12 januari, 2010

  Dessa 2 grabbar är, saa olika de ändock är, de bästa vänner o nagon “intern tävling” raader ej emellan dem….


 6. Gigiostermalmshallen.se skriver: 12 januari, 2010

  IRENA!!!!! I´m impressed. Jättefin blogg, absolut. Och Du, vi har samma smak när det gäller filmer. Men Du måste aktivera bloggen så att alla kan gå in. Promise? LU


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar