Prins Harry vill följa med dessa grabbar till Nordpolen

Prins Harry vill följa med dessa grabbar till Nordpolen
Annons
Prins Harry vill gärna åka till Nordpolen med detta gäng.
Prins Harry vill gärna åka till Nordpolen med detta gäng.

Prins Harry säger att han hemskt gärna vill åka till Nordpolen. För det ska nämligen detta gäng med glada soldater göra i april nästa år. Det är män som alla har skadats under sin tjänstgöring i krig.

Annons

Prins Harry poserar här med ett gäng killar från armén,  några av dem har förlorat ett ben under sin tjänstgöring i Irak eller Afghanistan. Nu ska dessa glada grabbar, plus ett gäng något mer oskadade soldater av bägge könen, bege sig av på en expedition till Nordpolen. Äventyret som ska starta i april nästa år är tänkt att ledas av två kända Nordpolsfarare, Henry Cookson och Inge Solheim. Går allt som det ska tänkte även prins Harry hänga med på resan.
– Om bara mitt militära schema tillåter det så vill jag gärna följa med. Vad dessa personer ska genomföra på resan över isen är absolut fantastiskt och en stor inspiration för oss alla, säger prinsen.

Av Agneta Nisbeth
Foto: All Over

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Prins Harry vill följa med dessa grabbar till Nordpolen”

  1. Carina-Finasoldatmamma.blogspot.com skriver: 23 mars, 2010

    Jag fattar!
    Just idag har jag varit på Teaterskeppet och lyssnat på Ola Skinnarmo, vilken grabb och smittande inspirationskälla, det skapade ett sug efter utmaningar!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar