Prins Harrys besök i New York blev innehållsrikt

Prins Harrys besök i New York blev innehållsrikt
Annons
Prins Harry
Prins Harry

Prins Harrys besök i New York har onekligen blivit mycket innehållsrikt. Han har hunnit med både en uppskattad polotävling, en tur till en bajamaja och så hälsade han på några barn i Harlem.

Prins Harry av Storbritannien har varit i USA. Och det blev ett mycket intensivt besök, han hann med både en tur till en skola i Harlem, en polotävling på häst mitt i centrala New York. Men han gjorde också det kanske mest exotiska av allt, en nödvändig tur till en bajamaja, Men måste man så måste man, även om man är en kunglighet.

Annons
Prins Harry

Det var ett stort folkuppbåd vart än han reste, det verkade som alla ville se en glimt av prins Harry. Till och med popsångerskan Madonna och hennes lille son David Banda sågs i publiken.

Prinsen tävlade i hästpolo för det prestigefyllda Veuve Clicquot Manhattan Polo Classic, hans lag vann också matchen, som var för välgörande ändamål.

När tävlingen var över lyckades därefter prinsen spruta dyr champagne på de andra deltagarna. Men ingen verkade protestera för det var ju goda och dyra droppar…

Fast allt vara bara inte kul, prinsen besökte också Ground Zero, det vill säga platsen för de tragiska terroristattackerna den 11 september 2001. Även hans besök på en skola i Harlem var av det mer seriösa slaget, men han lyckades ha kul även där tillsammans med de förtjusta eleverna.


Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Prins Harrys besök i New York blev innehållsrikt”

 1. Kicki skriver: 1 juni, 2009

  Prince Harry was greeted like a pop star here in New York. He did a lot of things during his short visit. He did play polo but NOT in Central Park. The match was played on Governor’s Island which is an island outside Manhattan.


 2. Martin skriver: 1 juni, 2009

  grounD zero…..eh, Neta???……:)


 3. Netaadika.bloggspace.se skriver: 1 juni, 2009

  Jamen Martin, vi kan väl inte vara sååå petiga jämt, eller? La dem skrive fejl. (Det gjorde jag kanske också nu?)


 4. Martin skriver: 2 juni, 2009

  Ah jo Neta, “ska en ska alle”…..:)


 5. Martin skriver: 2 juni, 2009

  For ovrigt kan tillaggas att Prince Harry gjorde bra PR for “firman”…..!!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar