Prins Harrys kärleksmail till Chelsy avslöjade

Prins Harrys kärleksmail till Chelsy avslöjade
Annons
Prins Harrys kärleksmail till Chelsy Davy är inte så hemliga längre ...

Prins Harrys kärleksmail till Chelsy Davy är inte så hemliga längre ...

Prins Harry och hans Chelsy Davy kommunicerar via Internet. Men inte ens i cyberspace får de vara hemliga.

Partyprinsen Harry och hans Chelsy har haft ett långdistansförhållande i flera år. Hans blonda flickvän härstammar från Zimbabwe i Afrika och har studerat i Sydafrika. De båda har hållit en låg profil gentemot media, och det enda Harry hittills har avslöjat för brittiska pressen är att han tycker att Chelsy är speciell. Desto mer frispråkig är prinsen på nätet. Han och flickvännen håller glöden vid liv genom små intima kärleksmeddelanden via datorn.

Avslöjad som Spike

I brevväxlingen på internet är prinsen inte särskilt diskret, trots att han använder sig av kodnamnet “Spike” och kallar sin älskade för “Chicken”. Harry har blivit avslöjad och hans privata e-postkorrespondens finns till allmän beskådan i nya nätverket “Facebook”. Och webbsidan, med prinsens ömma rader, besöks av miljoner människor dygnet runt.
Enligt “News of the world” skriver Harry i ett meddelande:”Spike TAR AV SIG ALLA SINA KLÄDER. Han väntar på Chicken.” Det var täcknamnet som avslöjade prinsen. På Chelsys 21-årsdag kom prinsen nämligen till födelsedagsfesten iförd en t-shirt med trycket “Spike” på bröstet.

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Annons

Laddar