Prins Joachim och Marie Cavallier på kärlekssemester

Prins Joachim och Marie Cavallier på kärlekssemester
Annons
joachim1
Prins Joachim och Marie Cavallier på kärlekssemester i Alperna.

Kärlekssemestern i Alperna gjorde susen! Och nu berättar prins Joachim och Marie öppet om sin romans.

Efter år av hemlighetsmakeri kan prins Joachim och Marie Cavallier äntligen visa upp sin kärlek. Platsen är Maries hemby Villars-sur- Ollon i Schweiz och Nikolai och Felix är också med – ett tydligt tecken på att paret har fått drottning Margrethes välsignelse!
Småprinsarna tumlar runt i snön och visar uppriktigt, på barns direkta vis, hur mycket de tycker om pappas flickvän. Och hon är lycklig och lättad över att äntligen få ta på sig rollen som kunglig styvmor.

Gnabbas ömsint

Joachim konstaterar glatt att han har en fantastisk guide i Marie och de gnabbas kärleksfullt om vem som egentligen är snitsigast i backen.
– Ja, ja, Joachim. Du är också duktig, fnissar Marie och tillägger: Han är verkligen bra på att åka skidor, men jag är såklart bäst!
Eftersom det är pojkarnas dag i backen och skidåkningen mest är på skoj så har Marie också tagit med sin lilla hund Apple.
Marie bor och arbetar i Genève, men hon är ofta hemma hos mamma och styvpappan i alpbyn. Och så fort hon och Joachim har möjlighet planerar de in tid tillsammans, antingen i Danmark eller i Schweiz.

Fritt fram för bröllop

De glada bilderna och den avslappnade stämningen i skidbacken är ett tecken på att Joachim och Marie är på väg att bilda en egen familj.
Att prinsessan Alexandra och hennes Martin gifter sig den 3 mars är också en signal om att det är fritt fram för bröllop för prinsen och Marie.
Men Joachim ler bara hemlighetsfullt när han får frågor om den saken:
– Vad gäller framtidsplaner och en eventuell förlovning så har vi inga kommentarer. Det har Marie och jag valt att hålla för oss själva.
– Men som ni ser har vi det väldigt bra tillsammans!

Annons

Av Jenny Alexandersson
Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar