Prins Laurent tog barnen på musikal

Prins Laurent tog barnen på musikal
Annons

Det är inte så ofta vi ser prins Laurents familj på bild om det inte rör sig om en offentlig tillställning. Men denna dag tog prinsen med sig barnen på musikal.

Prins Laurent, som för övrigt fyllde 47 i förra veckan, visade upp hela sin familj i söndags då de gick på galapremiären av musikalen Fantasia i Mechelen i Belgien. Fast ett tag var det lite svårt att hålla redo på var alla alla barn befann sig…

Annons

Tvilling-prinsar

På bilden ser vi förutom prinsen själv även hans hustru prinsessan Claire samt deras tre barn. Det vill säga prinsessan Louise, 6 år, samt tvilling-prinsarna Nicolas och Aymeric, 4. Med på bilden är också en kompis till barnen, flickan med rödbrunt hår.

Av: Agneta Nisbeth
Foto: IBL

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Prins Laurent tog barnen på musikal”

 1. Hansen skriver: 26 oktober, 2010

  De to tvillingeprinser er vist et par værre “kuglelyn” 😉 Nu kan man jo så sidde og drømme om, at Mary får to prinsesser, der så ad åre kan forelske sig i de to belgiske brødre…


 2. maggi skriver: 26 oktober, 2010

  Jeg så lidt billeder af Marys mave i går og synes faktisk det begynder at ligne en pige-mave mere og mere. Men det, siger de jo, kan man ikke regne med.
  Jeg synes det kunne være sjovest, hvis Mary og Frederik fik en af hvert køn.
  Ser ud som en fin familie, denne belgiske. Det må så være prins Philippes lillebror?


 3. Louise skriver: 26 oktober, 2010

  Og kusinen prinsesse Elisabeth af Belgien er netop fyldt 9 år
  og her er mange søde billeder i dette bildspel
  http://myroyal-myroyals.blogspot.com/2010/10/happy-birthday-princess-elisabeth.html


 4. Lydia skriver: 27 oktober, 2010

  2 hoppas också att Frederik och Mary får en av varje så har de helt plötsligt två av varje. Sen enäggstvillingar tror jag det kan vara besvärligt att ha, förlåt alla enäggstvillingar. Hur ser en pigemage ut enligt dig? Här säger vi att modern bär sönerna nära hjärtat, dvs. högt upp och att man inte kan se bakifrån att kvinnan är gravid. Flickor bärs lägre ner på magen och kvinnan blir fetare, på fler ställen på kroppen, dvs. hon blir större då hon behåller näringen för sig själv och inte delar medsig till dottern. Det senare får man väl ta med en nypa salt.

  Ja det är kronprins Philippes lillebror som arbetar väldiga för miljön.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar