Prins Louis och Tessy väntar barn igen

Prins Louis och Tessy väntar barn igen
Annons
Prins Louis och Tessy väntar sitt andra barn.
Prins Louis och Tessy väntar sitt andra barn.

Det verkar som om det blir prins Louis, 20, som säkrar nästa generations storfamilj i Luxemburg. Nu väntar han sitt andra barn tillsammans med hustrun Tessy Anthony, som sägs vara i fjärde månaden.

Paret är ju så unga, så de har god tid på sig att få en hel drös barn, vilket hittills varit praxis i familjen. Både farfar, storhertig Jean, och pappa, storhertig Henri, fick ju fem avkommor.
Louis son Gabriel de Nassau har nyss fyllt ett år. Han var knappast planerad, och skandalen var ett faktum när hovet meddelade nyheten. Men Louis tog emellertid allt med ro och friade till sin ofrälse flickvän. Bröllopet ägde rum i september förra året, och sedan dess är Louis inte längre medlem av furstehuset. Men titeln “prins av Luxemburg” fick han behålla.

Annons

Helt accepterad

Det märks tydligt att Tess nu är helt accepterad av familjen. Tillsammans med Henri, Maria Teresa och Louis syskon var hon med vid den årliga hyllningen av Jungfru Maria, då tusentals pilgrimer går i procession genom stadens gator. Tess hade en klädsam rundning av magen, men såg en aning trött ut under hatten.

Stort stöd i svärmor

Svärmor Maria Teresa är ett stort stöd. Visst blev hon lite förvånad över att sonen Louis ska bli pappa igen, men hon har aldrig förebrått honom. Storhertiginnan är helt bedårad av sitt barnbarn Gabriel och sägs vara förtjust över att bli farmor på nytt!

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Scanpix

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Prins Louis och Tessy väntar barn igen”

 1. Lollo skriver: 23 juni, 2009

  Tessy och barnen är nu
  HKH Tessy av Luxembourg, Princesse av Nassau
  HKH Prince Gabriel av Nassau
  HKH Prince Noah av Nassau

  http://images.newmedia.lu/rtl2008.lu/nt/p/2009/06/23/08/959611bf765fba830838aff7489cf4c3.jpeg

  http://www.monarchie.lu/fr/La_famille/Le_Prince_Louis/index.html


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar