Prins Nikolai hyllades på scenen i helt ny stil

Prins Felix, Nikolai med sin mor Alexandra
Just som vi trodde att vi sett och hört det mesta nu när grevinnan Alexandra börjat i underhållningsbranschen som sångerska. Äldste sonen Nikolai har också intagit scenen.
Annons

Prins Nikolai trivdes inte så bra i det militära. Han hoppade av utbildningen och har i stället hoppat upp på catwalken – igen.

Prins Nikolai på catwalken

Den här gången har han gått en modevisning för modehuset Dior i Tokyo. Massor av jubel fick han när han gick catwalken fram. Det var första Dior-showen med en exklusiv visning med kläder bara för män. Joachims och Alexandras äldste son passar ju perfekt som modell. Han har genom sin mor, grevinnan Alexandra, kinesiskt påbrå. Nikolais morfar var från Kina.

Hårspray

Prins Nikolai, 19, började arbeta som modell för ett tag sedan och karriären har gått spikrakt uppåt. Nikolai stod knappt att känna igen i Tokyo. De yviga lockarna var ett minne blott. Frisyren blänkte av gelé och hårspray och med lite make-up i ansiktet skulle knappt hans farmor, drottning Margrethe känt igen honom.

Annons

Självklart ville mamma Alexandra följa med sin son. Hon stöttade och såg väldigt stolt ut när Nikolai stegade fram över podiet. Showen gick hur bra som helst och det var en lättat grevinna, som berättade för pressen:
– Det gick riktigt bra!

David Beckham

Grevinnan Alexandra var inte den enda celebriteten på “front row”. Där hade hon fint sällskap av tidigare fotbollsspelaren David Beckham och modellen Kate Moss satt på bredvid och tittade på visningen.

Det är en glad stämning i det danska kungahuset. Prins Joachim skilde sig från Alexandra, men de har en god relation och bor i samma villaområde numera. Det är ju också trevligt att prinsessan marie och Alexandra har en nära vänskap. Marie är själv skilsmässobarn och vet att det betyder mycket för barn om föräldrar och styvföräldrar håller sams. Prins Nikolai har växt upp till en ståtlig herre och säkert dyker han upp igen på en catwalk någonstans i världen!

Läs mer

Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Prins Nikolai hyllades på scenen i helt ny stil”

 1. josefin skriver: 13 december, 2018

  Utmärkt att gossen är igang och försörjer sig. Danskarna är ju mer fokuserade an di sv i sitt HKH-ande, sa han maste ju klara sig själv framgent.


 2. Ellen skriver: 13 december, 2018

  Bönnelycke synes at have en forkærlighed for grevinden og henes sønner, de er næsten de eneste danske hun skriver om ! 😉 Som dansk royal fan og læser finder jeg dem ret uinteressante, men svenskerne må jo finde dem mere interessante at læse om dem end om vores kongelige M’er: Margrethe, Mary og Marie ???


  1. konsttanten skriver: 13 december, 2018

   Vi svenskar, eller i iallafall jag, förminskar inte Alexandra, och killarna. De är skötsamma, och självklart får de leva sitt liv, som de vill.
   Nu tror jag inte Alexandra satsar som sångerska!!


  2. charlotte skriver: 13 december, 2018

   Ja, Marie och hennes uppdrag skulle jag vilja läsa mer om. Hon har väl samma position som Sofia här. Mary tycker jag vi läser mycket om.


 3. Ina skriver: 14 december, 2018

  Dronning Margrethe er vist ikke helt tilfreds med Nikolais model karriere – i hvert fald har hun ikke villet kommentere på det når hun er blevet spurgt. Alexandra er lidt for meget fremme i billedet i Danmark hvor Marie er mere jordnær. Hun passer sine opgaver mv. for Danmark – Har nydeligt været i Skotland i forbindelse med autisme som hun er protektor for i Danmark.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar