Prins Philip nobbade Trump – det här gjorde han istället

Prins Philip nobbade Trump – det här gjorde han istället
När drottning Elizabeth tog emot Donald Trump på slottet för en kopp afternoon tea så fanns inte hennes make prins Philip vid hennes sida. Han var inte sjuk utan...
Annons

Som ni kanske minns var prins Philip inte med när makan drottning Elizabeth träffade USA:s president Donald Trump för några veckor sedan. Nu vet vi vad han gjorde istället – han gick på dop.

Det är bland annat den brittiska tidningen Express som avslöjar att prins Philip istället reste iväg på ett dop, från Sandringham där han då vistades till Hampshire för att vara med under ett dop, av den lille pojken Inigo och prins Philip blev gudfar. Den som döptes var son till Alexandra och Tom Hooper och det blir med största sannolikhet den lille pojken som en gång får ärva den fina titeln Mountbatten.

Annons

Drottning Elizabeth med paret Trump

Tidningen avslöjar också att prins Philip som nu blivit gudfader till runt 50 barn under 75 år, själv betalade resan över till dopet och att han tydligen mår ganska bra, trots allt.

Däremot är det inte säkert att han kommer orka med att gå på nästa kungliga bröllop i oktober då prinsessan Eugenie gifter sig med Jack Brooksbank. Tidningen TownAndCountryMag skriver att Philip som inte ens gillar Eugenies mamma Fergie inte verkar komma till vigseln.

Prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank

– Han gjorde allt han kunde för att gå på prins Harrys bröllop med Meghan. Men om han kommer denna gång är inte så säkert, säger en källa till tidningen.

Som ni kanske minns var ju inte varken drottning Elizabeth eller maken med under dopet av prins Louis härommånaden. Så vi får väl se vad som händer nu i höst…

Foto: Stella Pictures

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Prins Philip nobbade Trump – det här gjorde han istället”

 1. vesna skriver: 8 augusti, 2018

  Dopet var inbokat före president Trump och första damens besök. Han kunde inte göra annat. Jag tycker att han skall närvara på prinsessan Eugenies bröllop annars är han orättvis mot henne. Hennes mor är inte viktigt i sammanhanget. Det är däremot hennes far, hans son.


 2. josefin skriver: 8 augusti, 2018

  Lite lustigt att ha en 96arig gudfar, da engagemanget att hjalpa barnet i dess uppvaxt rimligen inte kan bli langvarigt. Hedervart att P gick pa dop o tog hand om sin familj, men hade varit roligt om han mött Trump och fällt nagra väl valda Philip-bevingade kommentarer


 3. Monarkist skriver: 8 augusti, 2018

  Vesna. Jag tror visst att Eugenies mamma är precis lika viktig för henne som hennes pappa. Varför i hela världen skulle hon inte vara det??


 4. Antonia skriver: 9 augusti, 2018

  Trumps besök var jobbrelaterat och prins Philip är pensionär och deltar inte i sådana här tillställningar. Något som Sv Damtidning tycks ha glömt


 5. Amama skriver: 11 augusti, 2018

  gladast var dock Trump


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar