Prins William tänkte på blöjbyte och bebisar under matchen

Prins William tänkte på blöjbyte och bebisar under matchen
Annons

Prins William och prins Harry spelade hästpolo på Coworth Park i Ascot i helgen. Det var Williams första framträdande sedan prins George föddes.

Nu i helgen kom prins William och prins Harry till Audi Polo Challenge på Coworth Park i Ascot. De bägge bröderna spelade hästpolo tillsammans och efter matchen var det dags för ett kort möte med pressen.

Annons

Prins William på sin häst.

Prins William fick givetvis frågor om sin och hustru Kates nyfödde son prins George:
– Jag var nog borta i mina tankar lite då och då under spelet, jag hade väl mina tankar på bebisar och blöjbyten…

Han sa också att det behövdes mer blöjor därhemma och att han måste shoppa lite innan han åkte hem.

Prins William och Harry.

Denna dag samlade polospelarna in pengar till välgörenhetsorganisationerna SkillForce och The Royal Marsden Cancer Charity.

Prins William fick några presenter efter matchen.

Snart är det också dags för prins William att återgå till arbetet som helikopterpilot i norra Wales. Fast han ska ju få ett nytt uppdrag inom kort, vi får veta som vad under nästa månad skriver tidningen People.

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL Bildbyrå

Läs även:

Kungliga barnbloggen om prins George födelseattest››

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

18 kommentarer till “Prins William tänkte på blöjbyte och bebisar under matchen”

 1. Pamela P skriver: 6 augusti, 2013

  Nu när han har blivit far så borde prins William övergå till en mindre farligare sport än hästpolo! Varför inte övergå till en sport som både prins Philip och Sophie har bedrivit: http://www.royal.gov.uk/TheRoyalHousehold/RoyalAnimals/Equestriansports/Carriagedrivning.aspx Så har William och Catherine skickat tackbrev angående modersförpackningen till finska Fpa/Kela som motsvarar den svenska Försäkringskassan. Varför inte använda tygblöjorna i moderskapsförpackningen. Den miljöintresserade farfar Charles skulle gilla det och det finns personal som kan tvätta blöjorna. http://www.iltasanomat.fi/kuninkaalliset/art-1288587649358.html


 2. Pamela P skriver: 6 augusti, 2013
 3. Svea Lind skriver: 6 augusti, 2013

  Till och med en prins shoppar blöjor till sin lille nyfödde, trots att han troligtvis skulle kunna få hem blöjorna med hjälp av tjänstefolk.

  Prins William vill väl välja själv, så att hans lille son får det pappa anser vara det bästa – gulligt!


 4. Desiréesvenskdam skriver: 6 augusti, 2013

  Till vilken organisation samlar C-P in pengar när han far runt på racerbanorna?


 5. Cissi skriver: 6 augusti, 2013

  Fin bild på William och Harry, två så olika bröder men så nära och betydelsefulla för varann!


 6. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 6 augusti, 2013

  Pamela # 1
  Kela är inte Finska försäkringskassan utan Finska folkpensionsmyndigheten. Eller har jag fel?
  Frågan är om jag har rätt varför de skickar bebispaket?


 7. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 6 augusti, 2013

  Desirée # 4
  Inte till någon. Han gör det som fritidsintresse. Men det kostar inte dig något för han har massor med sponsorer. Eller hans stall har.


 8. Eva H. skriver: 6 augusti, 2013

  Till Svea Lind vill jag bara säga: tro inte allt du läser, inte ens i den här tidningen!


 9. Christina Helsinki skriver: 6 augusti, 2013

  Är mycket misstänksam då det gäller signaturen Esse, men det hör ju till “postmenopausal paranoia”. Lol, Esse kan ändå skriva på svenska.


 10. emma_h skriver: 7 augusti, 2013

  Svea Lind – instämmer… G-juniors föräldrar har klarat sig bra i vardan utan “staff” borträknat livvakt uppe i Wales & föredragit att själva sköta hushåll handla mat o dyl i lokala mataffären, som inför babyns ankomst upplåtit 1 egen särskild HKHfamilje-parkeringsplats “for any emergency nappy dash” – likaså har de sen länge aviserat bli “hands-on parents” (göra-själv, mer närvarande) gåendes mot tidigare HKH rutiner & traditioner. Men med mer hkh-uppdrag på G o större bostad får de snart egen personalstab om än betydligt mindre än på andra håll i släkten. (se Brittisk Media) Blöj-Presenten som anlände fr Finska Regeringen via diplomatiska kanaler lär ha hamnat i the Royal Collection som Officiella gåvor plägar göra Reglerna säger att gåvor givna t oavsett vem i Br Khuset tillhör Regenten (QE2)


 11. Christina Helsinki skriver: 7 augusti, 2013

  #6

  Demba,

  FPA dvs Folkpensionsanstalten har trots namnet många sociala verksamhetsområden. Det hela har börjat pga FPAs utvecklade datasystem. Alltså de har hand om bla hyresbidrag, moderskapspenning, arbetsloshetsunderstöd + många andra socialbidrag. I Finland har man koncentrerat mycket till FPA som tidigare handhades av sociala myndigheter och anåda den som försöker lura FPA, slutar i allmänhet med en skräll..


 12. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 7 augusti, 2013

  Tack för info Christina Helsinki.


 13. Christina Helsinki skriver: 7 augusti, 2013

  #12

  Demba, tack själv. Glömde att skriva att Skatteförvaltningen och FPA, är P&P, (paita och perse).En bekant till mig hade inte uppgett hyresinkomster. Hyresgästen sökte bostadsbidrag via FPA med den påföljd att Skatteförvaltningen ringde honom och meddelade att de har fått ett hyreskontrakt från FPA. Det är ett så integrerat system att bara en dumbom chansar. Trevlig sensommar!
  x Chr.


 14. Maj-Britt skriver: 7 augusti, 2013

  # 13 Ett sådant system skulle vi behöva i Sverige, där myndigheterna blir lurade till höger och vänster!


 15. Pamela P skriver: 8 augusti, 2013

  #10 emma_h – Om moderskapsförpackningen hamnat i the Royal Collection så kan det väl inte vara så svårt för drottningen att ge Will & Kate den? Som nygift fick Diana ett smyckeset från Oman som hon använde. Flera politiker protesterade då de tyckte att det var för värdefull gåva att få vid ett statsbesök. Det var alltså inte de saudiska juvelerna som hon fick som bröllopsgåva det handlar om. Charles och QE2 lät henne behålla de omanska juvelerna trots det var en officiell gåva. Det är så många år sedan att jag inte minns om de var från Oman. Ev. kan de ha varit från Bahrain eller Qatar, men de har absolut inget att göra med de saudiska juvelerna.


 16. emma_h skriver: 8 augusti, 2013

  Royal Collections Regelverk = Omfattande & krångligt. Grejerna blir oftast liggande bestämd period: Katalogiserade i Förvar alt. Ställs ut ibland Annars MKT strikta regler beträffande Gåvor Utifrån för Br Hovet m angivet maxvärde(lågt) & typ av innehåll… Undantag f att Emotta/Behålla Gåvor vore å yrkets vägnar vid Högtidliga Tillfällen som Bröllop/Statsbesök – J u s t D ä r f ö r va CrownPrince Of Saudi A´s Gåva JuvelSmycke-set HELT OK för Diana att Behålla då det gavs i samband m då D stod Brud (oavsett ev. “tyckande” outsiders i E) Hovet vill Ej bli anklagade för Muta & Gåvor Inkommande säljs ofta diskret via Auktion alltid till förmån för nån av Hovets olika stöttade VälgörenhetsOrg:r av Vissa gåvor (barnkläder, leksaker gosedjur exvis) har diskret lämnats t Barnsjukhus, BarnHospice etc…
  QE2s familj är uppfostrade att i första hand tänka på andra som har det sämre ställt (materiellt & otherwise) än dem själva


 17. emma_h skriver: 8 augusti, 2013

  För övrigt Pamela P så h-a-r nog både Kate & Will skaffat sina babykläder & babysaker redan under den 9 månader långa väntan, liksom G-Junior lär bli överöst med prylar gosedjur leksaker från Kates och Williams många familjemedlemmar plus alla gåvor som kommer strömma in från gudföräldrar, vänner & bekanta (med möjlighet att ärva mycket fr kusinbarn)

  Den dan Finska ModerskapsPaketet “kan” lämna the Royal Collection så hamnar den nog diskret hos organisationen (minns ej namnet) som stöttar ensamstående mödrar & krigsänkor m småbarn – vilket är bra för då hamnar den ju hos nån som verkligen behöver sakerna -som paketets syfte väl är?


 18. emma_h skriver: 8 augusti, 2013

  synd att ni beskar bilden (nedersta) SvDam… en av presenterna denna dag var en söt liten barnanpassad PoloKlubba – finns i denna länk: http://www.hellomagazine.com/royalty/2013080313929/prince-william-prince-harry-polo/

  1 trolig “push”present till mamma Kate:
  http://www.windsorstar.com/life/royals/Prince+William+push+present+Duchess+Kate/8758450/story.html
  redan i December blev det känt att 1 annan Push-present fr W skulle bli 1 liten Stuga uppe i Skottland nära Balmoral


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar