Prins William hyllas som en kung!

Prins William hyllas som en kung!
Annons

Prins William och Obakin lyckades smälta in bland de hemlösa i London.
Prins William och Obakin lyckades smälta in bland de hemlösa i London.

Prins William får fler blomsterkvastar och uppmuntrande ord än någonsin. Britterna, ung som gammal, älskar sin prins – och han vinner poäng efter poäng. Pappa prins Charles har inte en chans!

Ja, om det brittiska folket skulle få välja idag, ja, då blir det prins William som får ta över efter drottning Elizabeth – inte prins Charles. Sedan det blev känt att prins William gjorde  “en Diana”  den 15 december och beblandade sig med Londons hemlösa så hyllas han som en kung.
Prins William smög sig ut i natten – till verkligheten för de mest utsatta,till  de hemlösa Londonbornas krypin. En utmaning som prinsen genomförde tillsammans med välgörenhetsorganisationen Centrepoints chef Seyi Obakin. Prinsen lyckades flyta in bland drogmissbrukare och hallickar och nattens timmar tillbringade han och Obakin i skydd av ett par soptunnor. De höll till och med på att bli överkörda av en sopbil!

Annons
Annons

Prins William bäst som kung!

Nu möts prins William av sina fans och anhängare som om vore han en kung – eller kanske rockstjärna. När familjen traditionsenligt besökte St Mary Magdalene Church vid Sandringham så var det William som drog till sig den största uppmärksamheten, inte drottning Elizabeth. Självklart kunde inte heller några av de övriga kungligheterna mäta sig med populariteten kring William. Fler och fler röster höjs nu för att prins William ska bli landets näste man på tronen.
En prins som inte bara samlar in pengar – utan verkligen vill sätta sig in i problemen – uppskattas i Storbritannien. Och de flesta sänder en tanke till Williams mamma, prinsessan Diana, som en gång fick kritik för att hon väckte sina gossar, mitt i natten, och tog dem på en promenad “i verkligheten” bland hemlösa och utslagna i London.
En minnesbild som aldrig har släppt varken Harry eller William.

Bildspel! Se de senaste kungliga  julbilderna från Storbritannien:
[smooth=id: 197; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Av Eva Österlind
Foto: All Over Press, Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Prins William hyllas som en kung!”

 1. Lollo skriver: 28 december, 2009

  prins nicholas av grekland och danmark är visst förlovad

  http://members3.boardhost.com/Oranjes/msg/1261999181.html


 2. Damen skriver: 28 december, 2009

  Vilken tur i olyckan att Dianas söner hann bli stora nog att ha förstått och kan minnas sin mammas personlighet och engagemang för de sämre lottade i livet. Kom inte dragade med hennes manipulativa sida och hennes humör för det bestående är just förhållandet hon hade till sina pojkar och att hon ville se dem växa upp till kloka och ansvarskännande människor. Jag tycker också att William ska efterträda sin farmor. Charles kan väl fortsätta att bo ihop med sin Camilla och inte många skulle sakna honom. Gott Nytt År förresten.


 3. Helena M skriver: 28 december, 2009

  Damen, det du skriver är något jag håller med om, så är det detta.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar