Prins William och Kate Middleton gifter sig 2012

Prins William och Kate Middleton gifter sig 2012
Annons

kate-wills

Enligt engelska tidningar är nu bröllopet mellan prins William och Kate Middleton på planeringsstadiet och kommer att stå 2012 – samma år som “Wills” fyller 30, och som är det år han själv sagt att han troligast kommer att gifta sig.

Prins William och Kate Middleton har dejtat i 6 år och nu pratas det öppet på Buckingham Palace om ett datum för deras kommande bröllop. 2012 är det dags – samma år som prins William fyller 30, sommar-OS i London äger rum och, inte minst, drottning Elizabeths stora diamant-jubileum.

Ingen brådska

Annons

Kungliga källor har meddelat Daily Mail att 2012 är året det pratas om på Buckingham Palace, även om inget är ristat i sten ännu.
– William har ingen brådska att gifta sig så det är mycket möjligt att det blir 2012, och det faktum att det är detta datum som diskuteras mellan några få invigda betyder att bollen nu har satts i rullning, säger källorna.
Talesmannen för Clarence House, där både prins William och prins Harry bor, ville inte lämna några kommentarer.

Vill hinna jobba lite

Drottning Elizabeth har för avsikt att 2012 lämna över flera av sina kungliga åtaganden till sina barn och även till prinsarna William och Harry. Prins William avslutar sin pilotkurs hos Royal Air Force nästa höst och han vill hinna arbeta lite som sök- och räddningspilot innan han gifter sig och får ta på sig ett större kungligt ansvar.
Sedan måste han förstås fria till Kate också innan det kan bli något bröllop av…

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Prins William och Kate Middleton gifter sig 2012”

 1. Helena M Orginalet skriver: 16 november, 2009

  Grattis, hoppas att det blir pompa och ståt i hela England och hela världen över.


 2. Gittan skriver: 16 november, 2009

  Vad snopet…. Hoppas att det bara är spekulationer…Skulle gärna sett ett kungligt bröllop i England lite tidigare…. Åtminstone en förlovning, så de kan börja synas tillsammans i offentliga sammanhang lite oftare …Det skulle pigga upp… 😀


 3. mb skriver: 18 november, 2009

  Tycker eng. kungahuset i allmänhet och prins William i synnerhet behandlar Kate Middleton synnerligen ojuste. Hon är i en helt omöjlig situation sen flera år tillbaka. Kan inte riktigt satsa på en egen karriär eftersom allt kretsar kring William som förmodligen kräver att hon är tillgänglig när det passar honom. Samtidigt har hon ingen officiell ställning och verkar inte få någon. Bryter de upp nu har hon missat de viktigaste åren i sitt liv. Visst, man kan säga att hon får skylla sig själv men nu är styrekförhållandena i den här relationen är inte likvärdiga. Inte vidare gentlemannalikt av William att låta henne ha det så här år efter år.


 4. Christina Helsinki skriver: 18 november, 2009

  mb,

  Intressant kommentar. Lille Daniel har fått gå igenom samma och han ser glad ut trots att han inte skall visa upp sig på närmare ett år.

  Hans föräldrar, har också varit i naftalin både före, under och efter förlovningen.


Annons

Laddar