Prins Williams exflickvän ställer in bröllopet

Prins Williams exflickvän ställer in bröllopet
Annons

William, i baseballkeps, och Jessica Craig, sittandes på bilen, på prinsens födelsdagspicknick 2008.
William, i baseballkeps, och Jessica Craig, sittandes på bilen, på prinsens födelsdagspicknick 2008.

Prins Williams gamla exflickvän, Jessica Craig, har ställt in sitt planerade bröllop med pojkvännen Hugh Crossley.

Prins William och Jessica Craig var ett par innan prinsen började på universitetet. De ingick till och med en “låtsasförlovning” under tiden då han bodde hos Jessicas familj i Kenya och de har sedan dess varit mycket nära vänner. Jessicas far, Ian Craig, som driver ett stort vildmarksreservat vid Mount Kenya, bekräftar enligt The Telegraph att bröllopet är inställt.

Annons

Jessica Craig.
Jessica Craig.

Ville inte flytta till Afrika

Jessica, “Jecca”, 27, som studerar på universitet i London och Hugh Crossley, 36, direktör för investmentföretaget Equitix, deklarerade sin förlovning i oktober förra året och hade planerat att gifta sig i år. Men enligt Jeccas vänner ställde hon nu in bröllopet och det på grund av att Crossley inte delade hennes önskan om att bosätta sig i Afrika. Detta säger sig dock fadern Ian Craig inte känna till alls.
– Jecca ville avsluta sin utbildning, menar han.

Annons

Nyhetsbulletin om Williams kärleksliv

Jessica är den första och enda kvinna som tvingat det brittiska hovet att hastigt skicka ut en officiell nyhetsbulletin om prins Williams kärleksliv. Det hände 2003 och bulletinen deklarerade att Jessica och William inte var ett par. Kort tid efter detta var Jecca hedersgäst på Williams 21-årsfest på Windsor Castle. År 2004 lät prinsen sig fotograferas med Kate Middleton, som han sedan dess haft ett på/av-förhållande med.
Den försmådda brudgummen, Hugh Crossley, rapporteras fortfarande ha hoppet uppe om att Jessica ska ändra sig och att bröllopet trots allt ska bli av.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Prins Williams exflickvän ställer in bröllopet”

  1. JacquelinePrinsWilliamsexflickvän skriver: 20 oktober, 2009

    Han föll för Kate eftersom hon var så lik Jessica. Inte ovanligt att man medvetet eller undermedvetet blir intresserad av någon som påminner om ex-flickvännen.


  2. Jerka skriver: 20 oktober, 2009

    Det kanske är så enkelt som att vi alla har en idealpartner från början. Då är det inte konstigt att man väljer sina flick-/pojkvänner efter den “modellen”. Det betyder ju inte att man väljer partner efter sin första kärlek specifikt.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar