Prins Williams kärlek till Kate skapar problem för polisen

Prins Williams kärlek till Kate skapar problem för polisen
Annons

ste_william

Prins Williams beslut att inte bo på RAF-basen i Wales utan med sin flickvän Kate i ett eget hus har skapat problem för den lokala polisen.

ste_williamSedan prins William, 28, tackat nej till att bo med sina militärkollegor på basen i Anglesey har ett rejält missnöje väckts både hos den lokala polisen i Wales och anda polisiära myndigheter. De måste nu punga ut med en massa pengar för ökad bevakning av prinsen på en redan snål tilltagen budget.  Bevakningen kommer att kosta de brittiska skattebetalarna en extra 1.4 miljoner pund om året.

Annons

Bor med Kate

William,Kate-Middleton
Prins William och Kate Middleton.

Prins William har istället för att bo på basen flyttat in i ett mindre hus som ligger relativt isolerat i Holyhead. Han hyr huset för att kunna spendera mer tid med sin flickvän Kate Middleton utan att de officiellt lever tillsammans, berättar källor för tidningen DailyMail.

Hot från terrorister

Att polisen inte är glada över de extra avgifterna förstår man men de tycker också att det hade varit tryggare för alla inblandade att ha prinsen inne på militärområdet där man kan skydda honom bättre.
– Prinsen borde veta bättre, han är trots allt ett mål för terrorister, säger Tory-politikern Patrick Mercer till DailyMail.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures, IBL och All Over Press.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Prins Williams kärlek till Kate skapar problem för polisen”

 1. Helena M skriver: 20 juli, 2010

  Han är väl van att få som han vill???


 2. Evelynactionaid.se skriver: 20 juli, 2010

  # 1 Helena M…Kan inte annat än hålla med Dig. Bortskämda unge som inte kan hålla sig till militärbasens regler.


 3. Michaela skriver: 20 juli, 2010

  Oj, oj, han är verkligen inte snygg…och hans mamma som var så söt! Är det pappans ansiktsform han ärvt, i kombination med Dianas färger?


 4. Marika skriver: 20 juli, 2010

  Jag såg ett program om familjen Windsor på tyska ZDF i kväll, och jag måste erkänna att jag blev imponerad av prins William. Han ger ett mycket sympatiskt och mänskligt intryck och verkar i det avseendet brås på sin mamma. Han tycks ha lika lätt för att ta människor och rör sig obesvärat i alla sammanhang. Han verkar också ha ett välutvecklat socialt samvete och stort socialt engagemang. Jag tror att han blir en lysande regent den dagen det blir dags, och kan bara hoppas att han har en hustru vid sin sida då – och att hans äktenskap blir lyckligare än föräldrarnas. I programmet jag såg fanns det även inslag från Charles och Dianas bröllop, och jag vet inte om det är inbillning så här med facit i hand men jag tyckte faktiskt att de såg stela och spända ut båda två. Inte bara spända som man kan göra när man är nervös, utan faktiskt snudd på olyckliga. När de sa “ja” till varandra fanns det ingenting av den kärlek som lyste igenom på Victorias och Daniels bröllop. Charles såg närmast plågad ut när han svarade “I will”. Och när de vinkade till folkmassorna efteråt lyste de inte av glädje och tog inte i varandra mer än nödvändigt, medan Victoria och Daniel knappt kunde hålla händerna från varandra. En s.k. expert på Europas kungahus intervjuades och sa att både Diana och Charles fick kalla fötter dagarna före bröllopet, men att det då var för sent och att de inte hade något annat val än att genomföra vigseln och försöka hålla god min i elakt spel – med känt resultat.


 5. Nettan skriver: 20 juli, 2010

  4 # Hade det inte varit för Charles trångsynta mamma, så hade det aldrig behövt att bli som det blev mellan Charles och Diana. Då hade Charles gift sig med Camilla från början, men hon passade aldrig in Charles umgänges krets och resultatet blev som det blev. Det är ju allmänt känt att Charles träffade Camilla och föll för henne långt innan träffade Diana. Det Känns skönt att veta att det engelska kungahuset, nu har lättat på tyglarna och historien inte behövs upprepas igen nu när William valt någon han faktiskt älskar att leva med.


 6. Mimmigotlandnet.se skriver: 20 juli, 2010

  “Marika” å Nettan… på pottan satt…dom satt där både dag och natt dom satt där hela veckan ut men på lördan tog det slut ….kan vi hoppas på det? 8)


 7. Nettan skriver: 20 juli, 2010

  6 # Hmm på lördag ? Något spännande som är inplanerat då kanske? 🙂


 8. Jonathan skriver: 21 juli, 2010

  # 6,7 ?
  Mimmi återvänder till Östermalm och Stockholm från Gotland . 8)


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar