Prins Williams löfte till Kate Middleton

Prins Williams löfte till Kate Middleton
Annons

Prins William, Kate Middleton

Nio års kärlek – och fortfarande ingen förlovning, prins Williams flickvän Kate Middleton har väntat nog länge och tålmodigt. Men nu har prins William gett henne ett löfte som fått henne lugn…

Nästa oktober (2011) firar prins William och flickvännen Kate Middleton 10 år tillsammans och fortfarande ingen förlovning mellan dem. Kate  tycker att hon väntat länge nog på att pojkvännen ska fria och att en kunglig förlovning ska eklateras. För en månad sedan skrevs det i brittisk media att paret bestämt datum och kyrka, men det dementerades senare av hovet.

Annons

Osäker på framtiden

– Kate vill knappast tro att alla dessa år bara ska ha gått för intet och hon är fortfarande osäker på framtiden, säger vän till Dailystar.
Källan fortsätter berätta att Kate inte vill fortsätta att vänta efter deras 10-årsfirande. 
– De flesta av hennes vänner är gifta och börjat bilda familj. Kate älskar William men ju längre det går desto konstigare känns det för henne.

Annons

Tillkännage deras bröllopsplaner

Men nu sägs det att prins William har lovat Kate att han ska tillkännage deras bröllopsplaner inom några månader.
– Prins William har velat skydda Kate så länge det bara går från pressen från allmänheten som hans mamma prinsessan Diana lidit av, säger en källa.
När förlovningen väl eklateras kommer medieuppbådet på dem båda bli ännu större – britterna ser fram emot ett stort kungligt bröllop.

Av Anna Frödell
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Prins Williams löfte till Kate Middleton”

 1. Ann-Christine skriver: 15 oktober, 2010

  Hon hinner tröttna på att vänta 🙂


 2. BEN skriver: 15 oktober, 2010

  Nej, han väljer någon annan!


 3. Vicki skriver: 15 oktober, 2010

  Förstår denna söta fina tjej, om hon tröttnar, hon saknar säkert inte beundrare !
  Tråkigt i så fall, hoppas det går lika lyckligt som för Victoria och Daniel <3


 4. Emma_H skriver: 15 oktober, 2010

  Kate väntar mer än gärna – därför har hon fått öknamnet ”WAITIE KATIE”
  Det finns dock ett Orosmoment på himlen vilket gör att K ändå hoppas på snar förlovning… Det som är ÄN MER i skvallerfokus just nu – enligt mina engelska goda vänner som råkar umgås i W&Ks kretsar – är chanserna för samma typ av “LOVE TRIANGLE” kommer uppstå återigen – liksom förut m Diana, Charles o C.
  Denna gång m Jecca Craig som tredje part. Hon är en av Wills bästa vänner & just nu singel, har känt kungafamiljen sen barnsben men var framförallt en tid “nästan förlovad” med Will.
  W & J har umgåtts flitigt på senare tid o alltfler i vänkretsen spekulerar nu då Kate ofta visat seriösa tecken på svartsjuka emellanåt.

  Kungliga källor anger 2012 – samma år som prins William fyller 30, London har sommar-OS och QE firar 60 år på tronen. Därefter förväntas delar av kungliga familjen – som t.ex W – ta över en del av det kungliga ansvaret fr QE. Engelska Vadslagnings-firmor vill inte gå miste om inkomst så rykten sätts i svang m jämna mellanrum oavsett bröllops-år.


 5. Midnattsol skriver: 15 oktober, 2010

  Känns som han är osäker.. 10 år är lång tid. Hon borde kanske gå vidare på annat håll.. Se hur länge Carl-Philip och Emma Pernald var ihop.. Och det var inte dem två..


 6. mb skriver: 15 oktober, 2010

  På vilket sätt skyddar han henne genom att hålla henne på ngt slags halster? Tycker hon är och har varit i en förskräcklig situation och det länge. Hon kan liksom inte satsa på en egen karriär eftersom William förmodligen kräver att hon är tillgänglig mest hela tiden, samtidigt har hon inga rättigheter och ingen säkerhet. Usch, man leker väl inte med flickors känslor i all evighet om man vill vara en gentleman?


 7. Pia skriver: 16 oktober, 2010

  Om han verkligen älskar Kate, så borde han väl vara lika angelägen om äktenskap och familj.


 8. Viktoria af Jerusalem skriver: 18 oktober, 2010

  Emma Pernald nummer två? Att dra en tjej i 10 år, och sen att byta mot en välgörande nakenmodel?? Visst, män tänker ju med den lilla hjärnan där nere. Som Jonas Bergström till exempel…


 9. Hansen skriver: 18 oktober, 2010

  Den britiske presses interesse i Kate vil selvfølgelig stige til uanede højder i det øjeblik en forlovelse deklareres mellem hende og William. Men hun er jo også jaget vildt nu… Hun må virkelig være vild med ham, siden hun har orket det her on and off-forhold i så mange år.


 10. Emma_H skriver: 18 oktober, 2010

  till MB! Det är ingalunda ngt HALSTRANDE från Ws sida! Och ingen kärleksrelation har nån FramtidsGaranti heller för den delen!!
  Will har själv i alla år hävdat till Media OCH Kate att han inte har nån brådska m att gifta sig innan 30 o DEFENITIVT INTE innan hans 28-årsdag eller innan hans pilotutbildning hos Royal Air Force var över (i höst) med efterföljande praktik som färdig Sök-& Räddningspilot.
  Kate har eget ansvar för sitt liv – och vad hon gör eller inte gör med det – i väntan på förlovning.
  Inte alla skulle ha orkat vänta visserligen men nu anser både K och Kates familj det vara värt det. Gammaldags nog är Kate själv inte intresserad av att jobba/göra karriär utan ser – i sysslolös väntan – mest fram emot ett liv som Wills fru.


 11. mb skriver: 18 oktober, 2010

  Ja du har rätt i att Kate har eget ansvar Emma, men kungliga relationer är lite annorlunda än vilken relation som helst, Kate kan inte vara anonym, samtidigt som hon inte har det stöd de kungliga har. Själv vore absolut inte bekväm med att någon gick och väntade i åratal på mig och gav upp sin egen karriär i processen.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar