Prinsessan Anne har varit flitig på sistone

Prinsessan Anne har varit flitig på sistone
Annons
Prinsessan Anne är en aktiv kvinna
Prinsessan Anne är en aktiv kvinna

Ibland ser man inte mycket av henne i de brittiska kungaspalterna, men faktum är att prinsessan Anne är en mycket flitig kvinna. På bara en dryg vecka har hon besökt fem olika platser i kungariket, från Skottland i norr till huvudstaden London.

Annons

Prinsessan Anne kämpar på. Det har varit riktigt många uppdrag den senaste tiden.

Prinsessan Anne på hästbanan
Prinsessan Anne på hästbanan

Först var det ett besök i Northumberland och historiska platsen Dilson. Sedan bar det av till ett nytt bibliotek som skulle invigas.

Någon daga senare fick hon äran att vara kunglig gäst under en kricketmatch i London.

Sedan bar det av till Glasgow i Skottland där hon skulle vara med vid den högtidliga starten av byggandet av av Storbritanniens två största krigsfartyg någonsin, HMS Queen Victoria och HMS Prince of Wales.

Visst ja, prinsessan Anne hann också med besöka en hästtävling i Windsor. Det ser ni själva på bilderna här intill.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

rabatt.weekendpaket

Du kan också tävla omen wekkend! Klicka HÄR.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

13 kommentarer till “Prinsessan Anne har varit flitig på sistone”

 1. Gunilla skriver: 21 juli, 2009

  Liksom sin mamma och mormor, blir prinsessan Anne bara battre med aren. Eller snarare, hennes goda egenskaper framstar for vad de ar medan det inte var sa smickrande for en ung dam att verka butter, ibland burdus. Men ny beundras hennes harda arbete och storartade sjalvdisciplin.
  Kommer ni i hag hur man gjorde narr av drottningen pa 60-talet och ansag henne vara totalt “out of touch with the times”. T.om. hennes flickaktiga rost forlojligades. Och nu far man leta efter en 83-aring som ar sa vital, engagerad och respekterad.
  For mycket lange sedan kallades den davarande hertiginnan av York, “The Little Duchess” och ansags inte klara av att vara drottning.
  Det intressanta ar att ingen av de har tre har forandrats. Det ar tiderns som forandrats och ocksa vad man forvantar sig av person i olika aldrar.
  De vaxte s.a.s. in sig i sin roll.


 2. signesigne skriver: 21 juli, 2009

  Varför ser Anne altid så butter och tråkig ut Har hon ingen frissa som kan hjälpa henne med håret den frisyren ser ju urtist ut.


 3. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 21 juli, 2009

  Vad du talar klokt Gunilla precis så som du skriver kom jag också ihåg men en sak har jag glömt lever Prinsessan Margreth?, nu kanske jag stavade hennes namn fel.


 4. Konkordia skriver: 21 juli, 2009

  Prinsessan Margareth, ja. Minns någon mer hur hon av s k lojalitet med hovet avstod från sitt livs kärlek på 50-talet? Hur tragiskt olyckligt blev inte hennes liv efter detta. Hon måste ha ångrat sitt val mer än en gång. Tack och lov lever vi nu i en mänskligare tidsålder.


 5. Liisaprinsessananneharvaritflitigpåsistone skriver: 21 juli, 2009

  Maggan
  Prinsessan Margaret avled i februari 2002 efter div hälsoproblem.


 6. Helena M skriver: 21 juli, 2009

  Prinssesan Anne ser verkligen surmulen ut. Men det stämmer nog inte med verkligheten, hon är säkert jättetrevlig och glad.

  Tjolahopp Helena


 7. Netahttp skriver: 21 juli, 2009

  Konkordia. Margaret Rose minns vi, drottning Elizabeths lillasyster. Men hon avstod nog inte sin stora kärlek Peter Towsend enbart av lojalitet. Hon fick veta att om hon trotsade biskopen och engelska kyrkan så skulle hon förlora sin kungliga status och med den det mesta av sina tllgångar.
  Sen gifte hon sig ju med Armstrong Jones, lord Snowdon. Blev visst inte så lyckat, dom skilde sig ju så småningom. Hon hade diverse älskare och levde loppan.


 8. Christina Helsinki skriver: 21 juli, 2009

  Måste säga att man glömmer nästan bort prinsessan Anne. Ändå är hon vad jag har läst om en av de mest flitiga i engelska kungahuset. Hon tycks ta sitt jobb på allvar, vet sin egen status, utan att behöva använda någon som helst stylist. I mina ögon representerar hon en verkligt professionell kunglighet, (trots sin butterhet)


 9. Netahttp skriver: 21 juli, 2009

  Anne lär ha varit Prins Philips favoritbarn. Hon var mycket tuffare än den mer känslige Charles, som han var besviken på. Philip ville ha en son som liknade honom, och ingen “vekling”.


 10. Martin skriver: 23 juli, 2009

  Prinsessan Anne var ocksa Prins Charles fortrogne och baste van, hon var det syskon han var narmast….


 11. JacquelinePrinsessanAnneharvaritflitigpåsistone skriver: 23 juli, 2009

  Trevligt att Anne har fått livvakter i samma ålder som hon. Det ser spännnade ut, de bägge männen ser skärpta och taggade ut. Till signe, prinsessans frisyr har hon valt själv, den passar henne bäst av alla frisyrer.


 12. JacquelinePrinsessanAnneharvaritflitigpåsistone skriver: 23 juli, 2009

  Den flitiga och outtröttliga som jobbar hårt med representation inomlands såväl som utomlands.


 13. LizettePrinsessanAnneharvaritflitigpåsistone skriver: 23 juli, 2009

  Prinsessan Margareth och hennes Lord Snowdon var bästisar med den brittiske filmskådespelaren Peter Sellers och hans svenska fru Britt Ekland som var filmstjärna och spelade mot bl.a. Roger Moore i en James Bond-film.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar