Prinsessan Beatrice menar att hon har världens bästa pappa

Annons

Prinsessan Beatrice tycker hon har världens bästa pappa i prins Andrew.

Prinsessan Beatrice tycker hon har världens bästa pappa i prins Andrew.

Prinsessan Beatrice talar nu ut om förhållandet till sina bägge föräldrar, prins Andrew och Sarah Ferguson. I en intervju med Sky News säger hon att prins Andrew är världens bästa pappa.

Prins Andrew och Sarah Ferguson skilde sig 1996 men har sedan dess ändå lyckats umgås som vänner. I alla fall har det sett ut så för oss utomstående. Och nu bekräftar prinsessan Beatrice detta för Sky News.
– Skilsmässa har inte varit ett ord vi använder i vår familj. Vi har en kudde därhemma som det står “Lycka är att vara gift med din bästa vän”. Och det är precis vad de är, säger prinsessan Beatrice om sina föräldrar.

Prins Andrew och Beatrice tillsammans med Sarah Ferguson.

Prinsessan Beatrice med sin mor och far.

Det berättas också att Sarah Ferguson ibland bor hemma hos prins Andrew, fast något nytt äktenskap är ändå inte på gång. Vare sig med “Fergie” eller någon annan kvinna.
– Vi har det bra som vi har det, säger prins Andrew till Sky News.
Prinsen menar också att han lärt sig mycket under denna tid. Som att när prins Harry och prins William gifter sig så har de allas ögon på sig.
– Speciellt när något går fel.

Annons

Prinsessan Beatrice säger också i intervjun att hon menar pappa klarat sitt singelliv bra, men att hon ändå hoppas att han kommer hitta någon ny kvinna i framtiden.

Av Agneta Nisbeth
Foto: All Over

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Prinsessan Beatrice menar att hon har världens bästa pappa”

  1. Helena M skriver: 17 februari, 2010

    Gud vad kul att ÄNTLIGEN se en bild på Bea och pappa, tror jag nästan aldrig sett det, hon brukar mest vara med mamma och syrran.


  2. Helena M skriver: 17 februari, 2010

    Vad roligt att se bilder på Bea och hennes pappa, det händer int så ofta att vi får se sånana bilder.


  3. Helena M skriver: 17 februari, 2010

    Eva? vad har jag gjort för fel? jag blev lite utsvävande men är tillbaka med vettiga kommentarer, just nu fastnar inte en enda kommentar, jag är ledsen att jag har brutit mot reglerna, men kan jag inte få en ny chans eller hur går det till???


Annons

Laddar