Prinsessan Caroline tittade på konst i Florens

Annons

Prinsessan Caroline var i Florens i helgen. Hon tittade på konst under dagen och gick på Liljornas bal på kvällen.

Det blev en späckad weekend för prinsessan Caroline som tagit sig till Italien över helgen. Resan som startade i fredags gav henne chansen att inte bara besöka de fantastiska konstskatterna i Uffizierna tillsammans med Monacos generalkonsul Alessandro Giusti och hans hustru Elisa, prinsessn hann även gå på bal.

Gick på bal

På kvällen gick Caroline sedan, ombytt och tjusig i sin svarta blåsa signerad Chanel, på den klassiska Ballo del Giglio, vilket betyder Liljornas Bal, tillsammans med Florens borgmästare Matteo Renzi. Ni ser dem bägge på bilden här intill.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: All Over Press

Läs även:

Se knepen bakom prinsessornas Nobeldiadem

Dela på:

3 kommentarer till “Prinsessan Caroline tittade på konst i Florens”

 1. Anna skriver: 19 oktober, 2010

  Jaså, Monaco har konsul i Florens..Konstigt..
  Caroline hade snygg dräkt, men konstig balklänning.
  Hon hade vigselringen kvar för att visa att hon fortfarande var gift..
  Konstigt det också..


 2. Lotta skriver: 19 oktober, 2010

  Jag tror faktiskt att Caroline inte har burit vigselring överhuvudtaget.


 3. Catti skriver: 19 oktober, 2010

  Jag tycker att Caroline var jättesnygg, hon såg fräsch och pigg ut…hoppas allt ordnar sig för henne, hon förtjänar lite lycka efter alla tragedier hon råkat ut för. För ett par veckor var det tjugo år sedan hennes man och pappan till hennes tre äldsta barn dog i en båtolycka…vilken tragedi för henne och barnen som bara var 6, 4 och 3 år den gången! Ernst August verkar ha varit långt ifrån en idealisk äkta man, och första äktenskapet slutade i skilsmässa efter ett par år. Lägg till det prinsessan Graces förtida död och det representationsansvar som sedan dess vilat på Carolines axlar…hon förtjänar att vara lycklig!


Annons

Laddar