Prinsessan Christina invigde utställning i Ulriksdals slottspark

Prinsessan Christina invigde utställning i Ulriksdals slottspark
Annons

christina---_

I strålande solsken invigdes igår SommarSalongen i Ulriksdals slottspark av prinsessan Christina.

Prinsessan Christina fru Magnuson hjälpte igår till med att iviga sommarutställningen SommarSalongen i vackra Ulriksdals slottspark. Hon klippte av ett blomsterband med en trädgårdssax. Uppslutningen var stor och det minglades i den sköna junikvällen i slottsparken. Prinsessan Christina delade också ut pris till vinnaren av “Bästa idéträdgård” .

Annons

Prinsessan Christina klippte itu ett blomsterband.
Prinsessan Christina klippte itu ett blomsterband.

Victorias brudbukett

Idag fredag öppnar utställningen för allmänheten och pågår fram till den 12 september. Den innehåller många aktiviteter och konserter inom temana trädgård, bostad, bröllop, mat och miljö. Och som vi tidigare skrivit öppnas hela slottsområdet upp denna sommar för bland annat utställningarna Kunglig Inspiration i Orangeriet med historiska kungliga blomkrukor och Kungliga Brudbuketter där en återskapad version av kronprinsessan Victorias brudbukett ska ställas ut 1-4 juli.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: GOMER

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

20 kommentarer till “Prinsessan Christina invigde utställning i Ulriksdals slottspark”

 1. Håkan AlmgrenHåkan skriver: 11 juni, 2010

  Förutom Victoria och Silvia den enda dugliga kungligheten i Sverige, hon är representativ och intelligent. Jag beundrar hennes utstrålning.


 2. Marie skriver: 11 juni, 2010

  Jag gillar prinsessan Christina. Victoria påminner mycket om henne till sättet.
  Christina är väldigt duktig och kunnig inom många ämnen, och samtidigt som hon är kunglig är hon också väldigt jordnära och rak.
  Och naturligtvis utrustad med en härlig humor 🙂


 3. MartinzzonSvenskDamtidning skriver: 11 juni, 2010

  #2 Absolut!


 4. allegra skriver: 11 juni, 2010

  Mer av denna fantastiska personlighet.


 5. Michaela skriver: 11 juni, 2010

  Marie #2

  Det låter precis som en beskrivning av kronprinsessan Victoria…humor, värme, kunnig, engagerad, jordnära men ändå kunnig och med kunglig utstrålning 🙂


 6. Bo skriver: 11 juni, 2010

  Christina Magnusson har ju inte precis representerat så mycket dom sista 40 åren så det är ju trevligt att se henne – men lite mer klass och hållning m.m förväntar man sig av fru Magnusson som ju trots allt är född och uppvväxt som kunglig. Det är väldigt lätt att det blir skämt av det hela och inget man tar på allvar.


 7. chris skriver: 12 juni, 2010

  alla blir äldre men man ska ju vara ung sorgligt att vissa inte kan se detta med ålder på ett nyktert sätt- så om man är äldre blir man ett skämt? Jag tror inte det erfarenheter får man av ålder och utbildning och av att leva helt enkelt. Tråkigt att det tycks vara så svårt att man får kredd för det


 8. Pia skriver: 12 juni, 2010

  #6 chris. Sanna dina ord! Sorgligt att vi tagit till oss så mycket av USAs värderingar, inte minst när det gäller den hysteriska ungdomskulten. Men #5 Bo lär få mer än en läxa här i livet. Han verkar omogen och faktiskt lite korkad. F´låt!


 9. Gneta skriver: 12 juni, 2010

  #5. Visst sjutton har Prinsessan CHristina representerat en hel del de sista 40 åren. Bla så var hon ju ofta med kungen de första åren innan han gifte sig och på de flesta sk represenationsmiddagarna är hon med, samt nobelfesten..


 10. Lotta skriver: 12 juni, 2010

  Tack för Prinsessan Christina.


 11. LÖVISmail.com skriver: 12 juni, 2010

  Prinsessan Christina tar bra betalt för sina uppdrag. Hon hade 600.000.- I ARVODE I rÖDA KORSET. tOG FRAM rÖDA kORSETS jULKORT FÖR 20:- 63 ÖRE TILLFALLER FONDEN. rESTEN FÖRSVINNER I KOSTNADER OCH SÄLJARENS VINST.


 12. LuLu skriver: 12 juni, 2010

  Sorligt att Lövis inte vet att Prinssesan inte arbetat på över 20 år.

  Vad jag vet så har hon inget pengar från hovet.

  Varför ska inte hon få bettalt när Politiker tar bettalt


 13. pix skriver: 12 juni, 2010

  Jag tycker det är härligt då kvinnor vågar visa sin rätta ålder!!det jag menar är att de inte gör all värdens skönhets ingrep.Skönt med naturligt åldrande helt enkelt.


 14. Ulla-Bella skriver: 12 juni, 2010

  Prinsessan Christina är helt outstanding och representerar kungahuset på ett sätt som verkligen gagnar familjen B. Hon har alltid varit rakt på sak och väldigt tydlig med vad hon berättar om. Jag vill se mer av henne i representationssammanhang.
  Till signaturen Lövis Nr 10: Vad har du fått i dig? Fattar inget av vad du skriver. Försök igen.


 15. Marguerithe skriver: 12 juni, 2010

  #5 Bo,
  Förstår inte heller den näst intill hysterin över fru Magnussons förträfflighet.Hon är en trevlig person i TV-rutan, Man ser henne en gång om året vid Nobelfesten.

  Tyvärr handlar detta om något helt annat!!! Drottning Silvia ska enligt folk i gemen straffas till den dag hon dör för att hon hade mage att göra en ansiktskorrektion.
  Kommer aldrig att fatta svenskarnas fixering vid detta. Drottning Silvia har haft ett svårt liv i Kungahuset och vissa saker kanske kan få en människa att må lite bättre just då.


 16. Pia skriver: 12 juni, 2010

  # 12. Nu blir jag verkligen nyfiken. På vilket sätt har Silvia haft “ett svårt liv i Kungahuset”? Det skulle intressera mig att veta. Vad jag hört från “säker källa” är det hon som styr det mesta från “passagerarsätet”.


 17. Marguerithe skriver: 12 juni, 2010

  #13 Pia,
  Har man levt med media i över 40 år vet man det mesta om de officiella personer vi har i Sverige.

  Svenskar som läser media en gång i halvåret vill ju gärna göra gällande att Silvia styr och bestämmer det mesta. Så är nog inte fallet enligt mina “säkra källor”. Om det inte finns något att klaga på, måste man uppfinna det själv.

  Hennes liv har varit tufft och då kanske man blir bestämd och strukturerad för att orka. Jag vet aldrig att hon uteblivit från ett enda uppdrag sedan hon kom till Sverige. Vi hade inte haft någon monarki idag utan henne. Svenskarna borde vara tacksamma istället för att ständigt gnälla.

  Däremot har hon ju en besvärlig dotter som överhuvudtaget inte har något av den plikt- och ansvarskänsla som hennes mor har.


 18. Pia skriver: 13 juni, 2010

  #12 &14. Nu får Marguerithe (krystad stavning) faktiskt ta bladet från munnen och tala om för oss vad som har varit så svårt och tuff för drottning Silvia. Båda inläggen verkar mer än en aning luddiga. Speak up or keep quiet, please!


 19. Marguerithe skriver: 13 juni, 2010

  #15 Pia,
  Min signatur är ett gammalt franskt namn som alltid har stavats så, och kommer förhoppningsvis att göras så i fortsättningen också.

  DET ÄR JU DINA KOMMENTARER SOM ÄR MER ÄN LUDDIGA!
  De är dessutom hotfulla och byggda på okunnighet och därför inte värda att kommentera.

  Kan lägga till att när du läst in dig på alla Europas monarkier kan vi diskutera men tills dess kan jag gärna keep quiet.


 20. Bittan skriver: 14 juni, 2010

  Christina är en varm, härlig och naturlig person med humor. Tycker hon snygg i sitt naturliga hår och åldras med värdighet,
  Senast hon representerade var på Nationaldagen på Skansen.
  Victoria påminner lite om Christina, glimten i ögat.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar