Prinsessan Cristina lämnade maken hemma

Prinsessan Cristina lämnade maken hemma
Annons

Prinsessan Irene gillar skidåkning lika mycket som mamma, Cristina av Spanien, som tog med alla barnen till backen under påsklovet.

Skidåkning är något prinsessan Irene tycker om. Nyligen var hon uppe i backarna med pappa, men han kunde inte följa med den här gången.

Annons

Mamma Cristina är sportig och van att “rodda”runt fyra barn på skidor.

Segling

Men mest gillar hon segling. Men det får vänta tills temperaturen har stigit och Medelhavets vatten glittrar av sommarsol.

Fullt upp

Vi har inte sett Cristina av Spanien representera sitt kungarike på ett tag. Anledningen är att hon har haft alldeles för mycket omkring sig.

Tuff tid

Det har varit en tuff tid för fyrabarnsmamman prinsessan Cristina. Hennes man var inte med. Inaki Urdangarín har stått i rampljuset hela vintern och det har knappast handlat om några muntra kungliga uppdrag.

Stöttat

Cristina har tagit hand om familjen och har stöttat sin man till hundra procent. Men visst har alla skriverier om Inakis påstådda ekonomiska förehavanden varit en pärs för henne – och barnen.

I rätten

Inaki Urdangarín har varit uppe i rätten och givit sin version av det som han står anklagad för. Han har haft fullt upp att förneka att svärfar, kung Juan Carlos, har varit inblandad i mutskandalen.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Prinsessan Cristina lämnade maken hemma”

 1. Pamela P skriver: 25 mars, 2013

  Prinsessan Cristinas barn lika litet som hennes syster Elenas barn är inte prinsar och prinsessor av Spanien.


 2. Grace skriver: 26 mars, 2013

  Cristinas barn har väl inga kungliga titlar, så hennes dotter Irene är ingen prinsessa.


 3. lauralanza skriver: 26 mars, 2013

  Om jag inte misstar mig så har prinsessan Cristina behållit sin prinsesstitel efter sitt giftermål och har fortfarande arvsrätt till tronen efter Prins Felipe med arvingar och Prinsessan Elena med arvingar. Irene är inte regelrätt “prinsessa” men hon har arvsrätt till tronen och innehar titeln Hennes Excellens Doña Irene de Todos los Santos Urdangarin y de Borbón.


 4. lauralanza skriver: 26 mars, 2013

  Doña Irene är f.ö. otroligt lik den unga Prinsessan Irene av Grekland (prinsessan Cristinas moster).


Annons

Laddar