Prinsessan Cristinas man i rätten

Prinsessan Cristinas man i rätten
Annons

Inaki Urdangarin, kung Juan Carlos svärson, anlände till domstolen i Palma på Mallorca för att ge sin version om den misstänkta inblandningen i det omtalade korruptionsfallet.  

Världens ögon följer nu kung Juan Carlos svärson som varit i rätten i lördags. Inaki Urdangarin fick titeln hertigen av Palma när han gifte sig med kungens yngsta dotter Cristina.

Annons

Prinsessans man på vägg till domstolen.

Svara på frågor

I helgen fick han – för andra gången – svara på en rad frågor i domstolen angående de korruptionsmisstankar som riktats mot honom.  Inaki Urdangarín förnekade att kungen känt till något om de affärer han själv är inblandad i.

Ord mot ord.

Inakis affärspartner Diego Torres sade förra veckan i rätten att kungahuset minsann visste om Inakis affärer.

Vill hålla kungahuset utanför

Den forne handbollsspelaren gjorde allt för att rentvå kungahuset från att dras in i skandal. Under fyra timmar bakom stängda dörrar, blev Inaki Urdagarin utfrågad.

Här ser vi prinsessan Cristinas man anlända till rättssalen.

 

 

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Prinsessan Cristinas man i rätten”

 1. allegra skriver: 25 februari, 2013

  Dessvärre går det inte att hålla spanska kungafamiljen utanför. Spanska hovet dementerar nu om och om igen att kungen skulle abdikera. Det fatala är att kungens blonda lady friend blivit synlig på en helsida i en spansk tidning. Hon kallar sig prinsessa fast hon gifte sig till titeln Sayn- Wittgenstein och har sen dess skilt sig.Hon skulle ha hjälpt till att ordna välbetalda jobb i välgörenhetsbranschen åt den nu korruptionsmisstänkte maken till prinsessan Cristina. Kronprins Felipe håller andan.


 2. Hanne J skriver: 25 februari, 2013

  Så et kort glimt på tv, da han ankom til retten, der var en
  demostration udenfor og folk råbte og skreg af ham.
  Det må have været ret ubehageligt at gå forbi…..
  Jeg synes, at det var ubehageligt bare at overvære på tvskærmen.


 3. Hanne J skriver: 25 februari, 2013

  demonstrationen… men det havde man nok forstået, der
  skulle stå.


 4. Lisa Lusth skriver: 25 februari, 2013

  Min son är bosatt i Spanien och därför får jag rapporter om att kungafamiljens popularitet sjunkit snabbt. Letizia anses ha blivit mycket opersonlig och äktenskapet mellan Prinsparet av Asturien bedöms som helt dött. Tur att de har så söta döttrar, som eventuellt kan rädda monarkin.


 5. Kate skriver: 25 februari, 2013

  4. Har stödet sjunkit så mycket? Jag är inte förvånade, har också uppfattat att stödet har minskat men att det hade minskat så mycket visste jag inte.
  Ja, äktenskapet mellan letizia och Felipe verkar helt dött. Håller med dig att döttrana är söta men kommer det räcka för att rädda monarkin!!? Vem vet kanske juan Carlos blir Spanien sista monark faktiskt.


 6. Tina skriver: 25 februari, 2013

  Tur för Spanien att de har kvar det enda värdefulla..!
  Sin oerhört populäre blivande kung Felipe och hans vackra och intellektuella blivande drottning Letizia…!
  Men för deras skull så önskar jag att folket väljer republik..!
  Letizia o Felipe förtjänar bättre än att representera Spaniens och dess korrupta politiker..!
  Landet är ju på samma nivå somn Marocko..!


 7. Carlos skriver: 25 februari, 2013

  Det är en stor skam vad som händer med den första familjen i Spanien


 8. Nanna skriver: 25 februari, 2013

  # 4
  At forholdet mellem Félipe og Letizia skulle være “dødt”, er nu ikke det indtryk, man får af parret på billeder, når de går ud privat sammen, som fx til Félipes fødselsdag for nogle uger siden!
  Det er svært at være kongelig i dagens Spanien, men det synes jeg nu også, det må være i Sverige.
  Jeg forstår simpelthen ikke den kritik, der rettes mod dronning Silvia eller kong CG, synes den er ond – og den mod prins CP’s arbejdesindsats finder jeg uretfærdig, han gør det samme, som prinserne i DK!


 9. pia skriver: 25 februari, 2013

  Jag struntar väl i Spaniens fortsatta monarki, även om den borde utgöra en stabiliserande faktor i en skakig nation. Vad som är värre är väl att två små flickor ska växa upp i ett hem där föräldrarnas äktenskap är dött De har ett eget liv och ska inte behöva bära Spaniens öde på sina unga axlar.


 10. Tina skriver: 26 februari, 2013

  9. Du är nanny hos Letizia o Felipe..?


 11. elsalena skriver: 27 februari, 2013

  nr 8: bra skrivet av dig!! håller med dig! felipes hustru ser nog bara ut så på ofiliella bilder från representations tillfällen! det tror jag iaf. på privata bilder ser de ofta riktigt förälskade ut!!tänk på att prinsessan haft det väldigt jobbigt privat-hennes syster tog ju livet av sig o hennes lilla dotter miste sin mamma i riktigt unga år…likadant tycker jag man kan säga om monacos furstinna-på bilder alltså-hon ser ju ibland ledsen ut-men på lite mera privata bilder ser hon o albert mera avslappnade o lite gladare ut.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar