Prinsessan Dianas bror ställer in bröllopet

Prinsessan Dianas bror ställer in bröllopet
Annons

Earl Spncer ställer in bröllopet med Bianca Elliot.
Earl Spncer ställer in bröllopet med Bianca Elliot.

Prinsessan Dianas bror Earl Spencer har nu ställt in sitt bröllop med Lady Bianca Elliot. Bara någon vecka innan det skulle ägt rum.

Prinsessan Dianas bror Earl Spencer, 46, har tidigare varit gift två gånger och Lady Bianca Elliot skulle bli hans tredje hustru. Så blir det nu inte, Earl Spencer och Bianca har ställt in bröllopet med bara någon veckas varsel.

Annons
Earl Spencer är singel igen.
Earl Spencer är singel igen.

De skulle enligt uppgifter till brittisk press gift sig i slutet av månaden men tidningarna berättar att de ställt in allt efter en serie med uppslitande gräl. Vänner till Bianca menar att uppbrottet beror på Earl Spencers otroliga kontrollbehov.

Diamantring

Paret förlovade sig i mars i år och Lady Elliot fick då en maffig diamantring, en ring som hon dock fortfarande bär på sitt vänstra ringfinger. Det har inte varit ett helt lätt liv för Lady Elliot, hennes exmake dog under tragiska omständigheter och nu blir det heller inget bröllop för den 33-åriga trebarnsmamman.

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL och Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Prinsessan Dianas bror ställer in bröllopet”

 1. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 20 september, 2010

  Han, får väl sjunga med” I never fall in love again”.


 2. Netaadika.bloggspace.se skriver: 20 september, 2010

  Kunglighetsjournalistiken blir allt mer komisk. Tag Expressens ”hovreporter” Johan T Lindwall, av Jan Guillou utnämnd till Sveriges mest fejkande journalist och en skam för journalistkåren; lika uppblåst skrytsam som okunnig. I Expressen (11/9) nådde komiken oanade höjder. Charles Edward Maurice Spencer, 9th Earl Spencer, mest bekant som prinsessan Dianas bror, har besökt Stockholm.

  Lindwall, experten på allt kungligt och förnämt, har fått för sig att Earl (ungefär greve) Spencer heter Earl i förnamn och Spencer i efternamn! ”Earl och hans sällskap drack genomgående vin /…/ Earl verkade trivas”. Earl i förnamn som vilken svenne som helst!

  Om den brittiska adelns namnskick har Lindwall, experten, inte en susning.

  Mats Gellerfelt


 3. Kristinasvenskdam.se skriver: 21 september, 2010

  Re. Neta

  Ha, ha! Jag läste också om “Earl” Spencer i Expressen och gjorde då samma reflektion som Gellerfelt. Guillou har nog rätt i sin bedömning denna gång.


 4. Irena. skriver: 21 september, 2010

  Hej Neta vad roligt!! Illa, illa av Expressens hovreporter 🙂


 5. Pia skriver: 21 september, 2010

  Dianas bror har gått från hundra till noll. Vem minns inte hans tal på begravningen och hans fina ord om systern. Det var kanske inte direkt tomma ord, men nog har han visat sig vara en rätt “billig” typ av människa. Han slår mynt av Dianas död genom att för pengar visa saker som tillhört henne och det har visat sig efteråt, att hon sökte hjälp hos honom under sina svåra år, men blev kallt avvisad. Hans täta byten av partners, trots att han varit gift, ger heller inget sympatiskt intryck. Han har lämnat hustrur och barn och nu fick den senast “påtänkta” känna på hans karaktär, för att inte säga :brist på densamma. Av bilden att döma har också ett livligt festande börjat sätta sina spår. Han borde söka hjälp för han verkar inte riktigt frisk.


 6. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 22 september, 2010

  Kanske lite förvirrande med Earl hit o dit.Earl är en titel.Men jag har läst på Wikipedia att namnet på brodern ärEarl Spencer, Dianas yngre bror Charles, föddes tre år efter henne den 20 maj år 1964.
  Så han var i Stockholm och slog runt?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar