Prinsessan Dianas död utreds inte mer

Prinsessan Dianas död utreds inte mer
Annons

diana-ibl

Kanske är det dags för vissa av konspiratörerna att tystna? Inga agenter bakom prinsessan Dianas död.

Nu bekräftar nämligen Scotland Yard att det inte finns några ”tydliga bevis” för att den brittiska specialstyrkan SAS (Special Air Service) ligger bakom prinsessan Dianas död. I augusti i år fick Scotland Yard in ett tips. Enligt tipsaren låg en person anställd inom brittiska försvarets specialstyrka SAS bakom prinsessan Dianas och Dodi Al Fayeds tragiska dödsfall vid bilkraschen i Paris år 1997.

Annons

diana

Nu visar dock Scotland Yards utredning att det inte finns några ”tydliga bevis” för att en hemlig agent ska ha legat bakom dödsfallet, rapporterar bland annat den brittiska tidningen Daily Mail. Eftersom det inte finns några tydliga bevis för SAS-agenten, i utredningen kallad ”Soldat N”, ska ha varit inblandad i bilkraschen läggs nu utredningen om denna teori ner. Men konspirationsteorierna om vad som egentligen orsakade den tragiska olyckan kommer antagligen att fortsätta in i det oändliga…

Av Johanna Schreiber
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

13 kommentarer till “Prinsessan Dianas död utreds inte mer”

 1. Hm skriver: 17 december, 2013

  Det är på tiden. Som om det inte skulle räcka med en berusad chaufför, hög hastighet och förföljare därtill.


 2. mie skriver: 17 december, 2013

  … och en camillasugen gubbe…


 3. Inkan skriver: 17 december, 2013

  #2. Exakt. I mina ögon är olyckan INTE ordentligt utredd.


 4. Majvor KarlssonSvenskdamtidning skriver: 17 december, 2013

  Låt henne få vila i frid.


 5. Anna skriver: 17 december, 2013

  Var inte chauffören också påverkad av starka receptbelagda mediciner som han sköljde ned med alkohol? Tydligen trodde han inte att hans tjänster skulle behövas mer den kvällen då Diana och Dodi checkat in på Ritz. Sedan ändrade de sig mitt i natten o skulle åka till Dodis lägenhet i Paris i stället. Men chauffören borde ha vägrat sätta sig bakom ratten i berusat o påverkat tillstånd.

  Det är som om många BEHÖVER tro att en sammansvärjning måste ligga bakom kända personers död. Se bara på JFK; efter 50 år det fortfarande många som vägrar tro på den officiella förklaringen om en ensam galning. Och hur många tror inte att Palme mördades av Säpo eller CIA? Som om deras död blir mer värdig en person av den rangen om de mördats av underrättelsetjänsten eller säkerhetspolisen…


 6. Aura A. skriver: 17 december, 2013

  4.: Men gömt är inte glömt.


 7. Lena skriver: 17 december, 2013

  Låt henne vila i frid för hennes söners skull.


 8. Maj-Lis skriver: 17 december, 2013

  Kära hjärtanes, det är väl bara de allra mest duperade massorna som fortfarande tror att det välplanerade mordet på Diana var en olycka. Har ni helt missat Keith Allens dokumentär "Unlawful Killing" som möttes av stående ovationer på filmfestivalen i Cannes häromåret?


 9. Britt PerssonPrinsessanDianasdöd skriver: 17 december, 2013

  Det vore ju skönt för Dianas söner om det inte spekulerades i fortsättningen om hur och varför!
  Men om chauffören inte var i det tillstånd som krävs för att köra bil så borde väl Diana och Dodi ha märkt att chauffören skulle bytas ut?!
  Sorgligt var det i alla fall!


 10. Irena skriver: 18 december, 2013

  Det är inte färdigt med detta ännu…


 11. Humaniora skriver: 18 december, 2013

  Eftersom vi aldrig, i alla fall i nutid, kommer att få veta vem/vilka som egentligen planerade och iscensatte detta dåd…så är en sk "utredning" enbart ett spel för galleriet…. liksom i en del andra fall!!


 12. Pamela P skriver: 18 december, 2013

  Dianas utseende lever kvar i William och George. Hennes personlighet lever kvar i Harry. Därför lär nog Charles, Camilla och resten av det engelska kungahuset ständigt påminnas om Diana trots det är 16 år sedan hon dog.


 13. Thomasine skriver: 22 december, 2013

  # 8 Maj-Lis

  Jag har både sett filmen Unlawfull killing och läst John Morgans böcker om "mordet" på Prinsessan Diana.

  Både filmen och böckerna kan betecknas som konspirationsdravel men har säkert inbringat en god del inkomster för sina upphovsmän och vem vill inte tjäna pengar?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar