Prinsessan Estelle och prins Oscar på julkonsert med Carola

Prinsessan Estelle och prins Oscar på julkonsert med Carola
Egentid med pappa! Här ser du bilderna från prinsessan Estelles och prins Oscars roliga lördag. Pappa Daniel tog med dem till Steninge slott utanför Sigtuna och en eftermiddag full av julmusik.
Annons

Det är Carola som har sina julkonserter i slottets stora lada och Estelle och Oscar fick höra henne sjunga alla de härliga jullåtarna.

– Så kom min ’sångpartner’ prins Daniel med barnen på besök i lördags! Så glad, skriver Carola på Instagram. Så mysigt att de alla tre ville komma och se på både träladan i vackra Steninge och gå på konserten. Lilla prins Oscar var också med.

Efter konserten fick Estelle och Oscar förstås gå bakom scenen och hälsa på Carola. Du ser bilderna här (bläddra framåt med pilen):
Annons

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

🌟Så kom min ’sångpartner’ prins Daniel med barnen på besök i lördags!! 🌟 Så glad. Vi sjöng i studion tillsammans på prinsens svensexa nämligen.. och prins Daniel påminde prinsessan Estelle om det när vi sågs backstage! Hi hi Så mysigt att de alla 3 ville komma å se på både träladan i vackra Steninge och gå på konserten. Lilla prins Oscar var också med. ’Mina’ kids : Zoe, Elvira & Viola som är med och sjunger på scen blev lite extra nervösa. Jag kände mig tacksam, glad, hedrad och ödmjukt stolt över att ha dem i publiken. Heja! Nu har jag ett helt år på mig att bjuda in hela kungahuset med barn och barnbarn när vi vet att värme och allting fungerar så bra. Hurra! #julmedcarola #steningeslott #prinsdaniel #prinsessanestelle #prinsoscar @prinsdanielsfellowship Förboka biljetter redan nu inför nästa års julkonsert kostnadsfritt på [email protected] så får du förtur. Passa på att boka för hela släkt och familjen, företaget el festen. Sigtuna stad är också oerhört vackert och värt att besöka med många bra hotell och restauranger. Och så Steningebruk såklart på Steninge! Bäst 🎼💃🏻🎵🔝🎄🎄🎄🌟@steningebruk @destination_sigtuna @sigtunastiftelsen @sigtunastadshotell

Ett inlägg delat av Carola Häggkvist (@carolaofficiell)

– De satt två rader framför oss, så roligt! skriver en av Carolas följare på Instagram. Estelle verkar vara väldigt framåt och ödmjuk liten tjej och lille Oscar bara hängde på.

Carolas dotter Zoe var också med och sjöng på scenen och Carola berättar att Zoe blev lite extra nervös när Estelle och Oscar skulle komma. Carola själv var förstås jublande lycklig.

– Jag kände mig tacksam, glad, hedrad och ödmjukt stolt över att ha dem i publiken. Heja!

– Nu har jag ett helt år på mig att bjuda in hela kungahuset med barn och barnbarn när vi vet att värme och allting fungerar så bra. Hurra!

Prins Daniel är ett fan!

Prins Daniel har varit ett stor fan av Carola i många år och när han skulle ha sin svensexa 2010 så ordnade hans kompisar att han fick träffa Carola i inspelningsstudion:
 – Prins Daniel och jag sjöng i studion tillsammans och prins Daniel påminde prinsessan Estelle om det när vi sågs backstage! Hi hi! säger Carola nu.
– Mitt skepp, katedral, hangar.. = Steninge trälada! Ingen förstod nog från början riktigt hur stort detta fantastiska palats är! Fortfarande tagen av helgens smasch! Tänk, we did it.

Läs mer:

Prinsessan Estelle går på Calle Flygares Teaterskola

Det här gjorde prinsessan Estelle i helgen!

Estelle och mamma Victoria åkte buss – på vattnet

Foto: Linda Broström/Kungahuset.se, TT, Ibl

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Prinsessan Estelle och prins Oscar på julkonsert med Carola”

 1. ATL skriver: 29 november, 2018

  The children are precious. Prince Daniel appears to be a wonderful father.


 2. josefin skriver: 29 november, 2018

  Roligt, och roligt om de ocksa gar och ser Nötknäpparen pa nationalscenen.


  1. Konsttanten skriver: 30 november, 2018

   Ja, Nötknäpparen är mina barnbarn förtjusta i!


 3. Pia skriver: 29 november, 2018

  “josefin”. Absolut. Kungliga logen står ju för det mesta tom. Barn bör få pröva på all sorts musik och teater så att det blir en naturlig företeelse i livet. Estelle håller väl själv på med någon sorts dans om jag inte tar fel?


 4. ancibetgefelt skriver: 30 november, 2018

  Hoppas att vi som sitter hemma får se Julkonserten i TV!!


 5. Royalist javisst skriver: 30 november, 2018

  I kväll blir det min dotter och jag som ser konserten på plats.
  Ja det ska bli inspelning av julkonserten.


 6. charlotte skriver: 3 december, 2018

  Har Prinsessan Estelle varit på Operan? Jag tycker man skulle sett Nötknäpparen. Daniel väljer sina intressen och sedan får barnen följa med. Det är inte så kungligt.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar