Prinsessan Eugenies officiella bröllopsbild blev selfie-kapad – av prins Harrys gamla ex!

Prinsessan Eugenies officiella bröllopsbild blev selfie-kapad - av prins Harrys gamla ex!
Nu spekuleras det vilt om prinsessan Eugenie och Jacks officiella bröllopsbild som tycks ha blivit kapad av prins Harrys gamla ex. Det var de skarpögda, engelska, kungliga superfansen som slog larm om att något otillbörligt syns i bakgrunden på en av det engelska hovets officiella bröllopsbilder. Där skymtas en blond kvinna i linne i full färd med att göra något väldigt osnyggt bland kungliga – ta en selfie.
Annons

Det var de skarpögda, engelska, kungliga superfansen som först reagerade på att något var fel. För på den officiellt utvalda bröllopsbilden av fotografen Alex Bramall uppdagas något mycket märkligt. Det nygifta prinsessparet Eugenie och Jack Brooksbank skrider fram hand i hand under kristallkronorna på väg till sin egen bröllopsfest. Det strålar om dem och de har bytt om till festfint när det underliga framträder: längst bak i rummet står en blond, kvinna i linne och tar helt obekymrat en selfie.

Annons

Jack och Eugenie är lyckligt ovetande om vad som pågår strax bakom dem.

Brudparet är lyckligt omedvetet om bröllopsbilds-inkräktaren bakom dem. Uppenbarligen har inte heller fotografen koll på bildens bakgrund, kan man väl säga till den blonda kvinnans försvar.

Vid närmare inspektion verkar den mystiska selfie-kvinnan vara Eugenies nära vän, och prins Harrys ex-flickvän, Cressida Bonas som också mycket riktigt var en av gästerna på bröllopet.

Cressida Bonas, i brokadmönstrad, svartblå klänning i mitten, är både prinsessan Eugenies nära och vän och prins Harrys gamla flickvän.
Meghan fick se sin prins Harrys gamla flickvän på bröllopet.
Meghan fick se sin prins Harrys gamla flickvän på bröllopet.

Cressida kom till vigseln i en blå klänning och matchande hårband men har på bröllopsbilden bytt om till kvällens party-outfit i mönstrad kjol och vitt linne. Där tar hon en selfie inför festligheterna, helt omedveten om vilket rabalder hon ställer till med.

Läs mer: 41 finaste bilderna från Eugenies och Jacks bröllop

Foto: IBL, TT, Harpers Bazar/Mega

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Prinsessan Eugenies officiella bröllopsbild blev selfie-kapad – av prins Harrys gamla ex!”

 1. m skriver: 21 oktober, 2018

  En nära vän till paret först och främst, tror knappast att de bryr sig mer än att de fick sig ett gott skratt efteråt.


 2. vesna skriver: 21 oktober, 2018

  Parets stora dag kapades två gånger: tillkännagivande av graviditet och selfie. Dålig stil med tanke på att det handlar om familjemedlemmar och bästa väninna. Alla kan inte dela glädje med andra människor och det är bara att beklaga.


  1. Gunnel skriver: 22 oktober, 2018

   Vesna, jag skulle tro att Harry inte hade något val att tillkännage graviditeten då de skulle ut och resa samt det faktiskt börjar att synas. Harry delade sin kusins glädje på hennes bröllopsdag och gav henne dessutom besked face to face om att han ska bli pappa, är inte det att dela glädje?? Konstig kommentar.


  2. Birthe Vejrum skriver: 22 oktober, 2018

   vesna – der er ingen “bad feelings” fra Eugenies side. Hun følger naturligvis – som alle andre i familien – Harry og Meghans eventyr Down Under, hun har også med sit navn sat likes på twitter ved billeder af Meghan. Hvilket den begejstrede indehaver af kontoen straks gav videre!


 3. ingalisa skriver: 23 oktober, 2018

  Vilken otroligt ful klänning Eugenie har på sig.


 4. HMA skriver: 29 oktober, 2018

  Tvärtom! Klänningen har en fantastisk färg och form för henne!
  Väldigt vacker när man såg den i helfigur..


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar