Prinsessan Leonore trodde lillebror var en docka

Prinsessan Leonore trodde lillebror var en docka
Annons

Chris

Chris O’Neill har åkt i skytteltrafik mellan bostaden och Danderyds sjukhus och på eftermiddagen återvände han med sin dotter – för att hon skulle få träffa sin lillebror.

Det var en glad, nybliven far som gick in genom svängdörrarna till sjukhuset med sin lilla dotter i famnen. Nu skulle prinsessan Leonore träffa sitt lilla syskon för första gången!

Annons

Chris

– Leonore trodde att han var en docka, berättade Chris efter syskonmötet, enligt Aftonbladet.

bil

Foto: AOP

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Prinsessan Leonore trodde lillebror var en docka”

 1. Marguerithe skriver: 16 juni, 2015

  Leonore har fått en ny barnsköterska. Nu är hon sött klädd, strumpor med volang, rosett i håret. Så ska det se ut.


 2. Stefan skriver: 16 juni, 2015

  Enligt uppgift har Hovet fått låna tre stycken XC90 från Volvo, bilen Chris kör. Man kan ju undra varför Volvo ställer upp så generöst! Är det för att de betraktar kungafamiljen som bra reklampelare, eller för att Direktör Olof Persson med fru fick den äran att närvara på Prinsbröllopet?


 3. Stefan skriver: 16 juni, 2015

  # korr
  Direktör Håkan Samuelsson med fru skall det stå, ej Direktör Olof Persson med fru.
  Ursäkta!


 4. helene skriver: 16 juni, 2015

  Ja, här är det ingen av hovets lakejer som springer benen av sig för att behaga. —Skönt! Bra karl reder sig själv!! Bra Chris!!


 5. anna skriver: 17 juni, 2015

  Mycket har sagts om Chris. Personligen är han en favorit. Han går sin egen väg och låter sig inte förföras och ge upp allt för att man råkar vara gift med en prinsessa! Så länge han är en god man till madde och en god far till sina barn, racker det för mig. Och an så länge har jag inget att misstro det!


 6. Inkan skriver: 17 juni, 2015

  Fin Volvo som M och Chris får nyttja, med största sannolikhet helt utan personliga kostnader såsom bensin m.m.


 7. Ninett skriver: 9 juli, 2015

  Jag är mycket förvånad över att SvD fortsätter att kalla Christopher O´Neill för Chris, när hovet och paret själva kallar honom för Christopher! Tydligen behandlas han på samma sätt som Victoria och Madeleine, Vickan och Madde. Ingen annan än pressen tar sig sådana friheter att förvanska deras namn.
  Så undrar somliga här varför en och annan kommentator gör samma sak med Carl Philip med fru? Varför undras det? Samma gäller väl alla? Om ingen i familjen eller vänkretsen använder s.k. smeknamn på någon, så varför är det accepterat i pressen? OCH om det är accepterat för vissa, så borde det vara accepterat för alla!

  I övrigt tycker jag det är en underbar händelse och förstår att lilla Leonore tycker att Nicolas är liten som en docka. En underbart rar och representativ familj. Gratulerar och All Lycka !


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar