Prinsessan Madeleine: Det känns jättebra!

Prinsessan Madeleine: Det känns jättebra!
Annons

madeleine-2-ibl

madeleine-3-iblPrinsessan Madeleine var under gårdagen på Spotifys huvudkontor i Stockholm för att lansera Childhoodkampanjen Thank You. Naturligtvis kommenterade hon även sin graviditet.

Det var verkligen en glad av avspänd prinsessa som under torsdagen kom till Spotifys huvudkontor i Stockholm för att lansera Childhoodkampanjen Thank You.
– Det känns jättebra, sa hon när frågan om hon känner inför den kommande bebisen som hon och maken Chris O’Neill ska få i mars nästa år.

Tackade Victoria

Men prinsessan var ju där för att prata om den nya Childhoodkampanjen där man kan skicka en hälsning och låt till en person som betyder mycket för en.
– Jag är så otroligt glad och stolt över att stå här och tacka alla som varit med i projektet. Först och främst vill jag tacka min mamma men också min syster Victoria. Hon har varit otroligt stöttande genom åren och gett kloka råd, vilket behövs.

madeleine-4-ibl

Skriver på Facebook

På sin egen Facebooksida skriver prinsessan Madeleine:
– I am so proud that today is the official launch event of “ThankYou by Childhood” in Sweden! It has been very rewarding but also challenging to be the project leader of this international campaign. I have learned so much and worked with so many smart and dedicated people…..

Annons

madeleine-5-ibl

Läs ett längre reportage från dagen i nästa nummer av Svensk Damtidning.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Karin Törnblom/IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

41 kommentarer till “Prinsessan Madeleine: Det känns jättebra!”

 1. Gun på Soldalen skriver: 6 september, 2013

  Hon ser lyckligare ut än någonsin!


 2. Kristiina från Turku skriver: 6 september, 2013

  Det måste vara tufft för Madeleine, arbeta mer i september än i ett helt år innan detta. Fin jacka och blus, men hemska byxor.


 3. Karin skriver: 6 september, 2013

  Flottere enn noensinne. For en sjarm og utstråling. Hun stråler og viser tydelig at hun er lykkelig!


 4. Julia skriver: 6 september, 2013

  Härligt att se Madeleine glad och lycklig igen. Hon har så mycket att tillföra både Childhood och My Big Day. Precis som sin mor har hon ett äkta engagemang för barn.


 5. Hen skriver: 6 september, 2013

  Visst har hon Childhood och mamma att tacka för mycket. Vilken annan organisation skulle ha räddat henne i N.Y.?


 6. Anna Maria skriver: 6 september, 2013

  För en gångsskull ser hennes leende inte på klistrat ut, utan helt naturligt! Härligt! Lycka till med bebisen Madde! Jag tror du kommer må bra av att få en bebis! Du ser så lycklig ut!


 7. Maya skriver: 6 september, 2013

  # 2
  Så dum och osann kommentar, Kristiina från Turku.


 8. Sthlm skriver: 6 september, 2013

  Det här var väl inget nytt. Plocka istället fram en lycklig bild på den blivande pappan. Madde har ju fått sin önskan uppfylld att bli gravid. Så var det ju tänkt med ex fästmannen också, men hur reagerar egentligen Chris O´Neill på den lyckliga tilldragelsen. Det känns på något sätt fel att det bara är Madde som visar upp sig.


 9. Julia skriver: 6 september, 2013

  8 Chris kommer till Stockholm endera dagen för att delta i kungens 40-årsfirande så då får du tillfälle att se den blivande pappan.


 10. Tina skriver: 6 september, 2013

  Så här vacker har Madde aldrig varit..!
  Om bara kavajen varit mörkblå så hade outfiten fått full pott..!


 11. Linnea skriver: 6 september, 2013

  Den nya slankheten klär henne! En kvinna kan aldrig bli för rik eller för mager myntade en gång Wallis Simpson.Sedemera kungligt gift med man som steg av tronen för hennes skull! Den inställningen hade även Jackie Kennedy.Mannen måste väga mer o ha större fötter än hon.Hon lär ha haft storlek 41 i skor.Båda behöll sitt slanka ideal livet igenom.Båda vackra o beundrade.Visst är Madeleine som vackrast i sin blomning,i dag!


 12. Desiréesvenskdam skriver: 6 september, 2013

  #2 och 5 Vad ska hon annars jobba med tycker ni? Det finns inte uppdrag så det räcker här i Sv för de övriga i kungafamiljen så det är bra att hon gör något vettigt. Detta är konsekvensen av monarkin, alla familjemedlemmar som ju inte kan ta vanliga arbeten måste ju ha något vettigt att syssla med. C-P som delar ut ett pris ibland och närvara någonstans ibland, vad gör han??


 13. Eva skriver: 6 september, 2013

  Så söt hon är. Hennes vackra skimrande hy är tillbaka, så blir det när man slutar röka.


 14. Violet skriver: 6 september, 2013

  Hun ser glad og dejlig ud og ud til at trives med graviditeten.

  Hun burde gå meget mere med den mørkegrønne farve. Den er helt suveræn til hende!


 15. Sonja skriver: 6 september, 2013

  Å ,hva glad eg er på hennes vegne. Lykke til Madde. Dette fortener du verkeligen.


 16. AstridA skriver: 6 september, 2013

  Vacker, vacker, vacker. Har tidigare varit kritisk till hennes smink, uppspärrade ögon, stelt leende med mera. Har alltid tyckt att kronprinsessan har sett lyckligare och mer naturlig ut. Tar det tillbaka. You look faboulous, Mrs O!


 17. Joanna skriver: 6 september, 2013

  Så löjligt det är med kommentarer om att man får en så mycket finare hy om man slutar röka… Jag har rökt i 45 år och ser både yngre ut och har betydligt finare hy än alla ickerökande äldre och yngre i familj och vänkrets.


 18. Vicki skriver: 6 september, 2013

  Äntligen äkta oförställd lycka, Grattis och Lycka till Madde och Chris 😀


 19. Mona skriver: 6 september, 2013

  #17 Samma för mig Johanna, inte en rynka, rökt i många år,
  plus 60.Inga gråa hår heller. Men jag har aldrig färgat mitt hår.

  Madeleine jobbar heltid på Childhoods kontor i New York.
  Det är mycket jobb att lansera ett projekt som Thank yuo.
  Carl-Philip kör racing åt Volvo. träning, tävling.
  Han designar porslin, han har Stenhammar osv.
  Tror nog att de jobbar mer än ni tror.


 20. Gigi skriver: 6 september, 2013

  En strålande blivande mor,sååå fint att se! Lycka till!Färskpressade apelsiner 2 ggr./dagl.är en rek.från mig,som har 4 barn och fått tipset från fotografen Lennart Nilsson,som fotograferat boken “Ett barn blir till”.


 21. emma_h skriver: 6 september, 2013

  Mona-19 …Mona det är hans p r i v a t a åtagandena/hobbies…’ej avsedda till HKH-arbetstid: proffsåkare är han inte heltidsdesigner är han inte heller – vilket senaste årsresultatet visade (knappt 2tusenlappar) Stenhammar ska han “bistå” m enstaka rådgivning OCH pappas gård har egen fulltalig personal som klarar sig själva
  OM han ägnar sig åt detta ovan på DAGtid så klart att han drar på sig kritik som prins som är hans huvudsakliga YRKE(sbefattning)
  I kalendern just nu finns 9 dagars “närvaro´s” vid evenemang vars förberedelser åtgärdas helt av andra: kyrka, riksdag, konsert, 40årsfest handikappanpassad bilsport-arena etc – så gnäll inte om några röster höjs/ifrågasättande emellanåt.
  CP är enligt EGEN utsago Prins “i första hand” eller hur?


 22. annica skriver: 6 september, 2013

  Trevligt för kungaparet att få fler barnbarn ! Drottningen tackade så rart och vänligt för gratulationerna under “40-årsgatan”.Trist att kungen uppför sig så illa och på översittarvis hånar varenda journalist som vänligt och artigt,ja snudd på servilt, frågar om det väntande barnbarnet.Hans oförskämda miner och ouppfostrade överspel gagnar honom inte och är inte “i tiden”.Unnar dock Viktoria att få slippa manteln några år till…..


 23. C skriver: 6 september, 2013

  Madeleine ser naturlig ut och strålar , såklart! Men varför måste hon se ut som en trist Zara-reklam? Både Madeleine och Victoria är stilsäkra när det gäller aftenklänningar men klär sig ofta jättetråkigt ” till vardags”. Dessa ständiga kavajer och korvskinnsbyxor, varför inte en kappa till byxorna, eller ännu hellre kjol i lite fint material. en kort cape skulle vara snyggt också. De nya byxorna med 50talsstuk är snyggare än stuprörsjeansen som börjar kännas lite passe, särskilt på kvinnor över 30.


 24. C skriver: 6 september, 2013

  17 Joanna, jag vet inte var folk får den informationen ifrån. Enligt vetenskapen får man rynkor av sol,och av att le och beroende av hud ansiktsform och arvsanlag, inte rökning. Jag är visserligen bara 20 och röker inte, så jag har ingen egen erfarenhet av detta.


 25. HM skriver: 6 september, 2013

  Madeleine ser utrolig sminket og stylet ud på disse billeder og for mig er der noget disharmonisk mellem hende og hendes arbejde for Childhood: en ‘overklassefrue’, der ikke rigtig ved, hvad tiden skal gå med udover at shoppe og så udfører man lidt velgørenhedsarbejde.
  Hvorfor skulle man vide hun er gravid allerede. Hun brugte 3-4 måneder på at arrangerede bryllup, måske skal hun 6- 7 måneder på at forberede ankomsten af en baby … så derfor?
  Hun savner helt den naturlighed, som Charlotte Casiraghi udviser under sin graviditet: helt afslappet og uden sminke.


 26. Marguerithe skriver: 6 september, 2013

  Förutom hennes stora glädje och skönhet tycker jag det är kul att man får se Madeleine i den nya stora färgen grönt. De stora modehusen har mycket i denna färg, men Sverige är hopplöst efter.


 27. Anita skriver: 6 september, 2013

  #2 Titta först på Dina egna byxor innan Du gapar om andras. Tur att inte Du har likadana!


 28. anit skriver: 6 september, 2013

  Ja fin hy. Men den blev även sminkad på Björn Axén innan.


 29. Aura A. skriver: 6 september, 2013

  17: Jag skulle ändå rekommendera för var och en att sluta röka – av hälsoskäl, om inte för utseendets skull.
  Vem vet – Du skulle kanske se ännu fräschare ut om Du slutade!


 30. marianne skriver: 6 september, 2013

  Hon har en bra hårfärg nu


 31. Karin skriver: 7 september, 2013

  Varför måste vi kommentera och kritisera ?i Vi har ett kungahus varför inte respektera varje medlem av kungahuset att de gör så gott de kan. Måste vi hålla på med att kritisera vad de gör och hur?
  Respekt för varje människa oavsett börd.


 32. Annica* skriver: 7 september, 2013

  Christopher kommer till Stockholm inför kungens 40-årsjubileum som monark, så då får man även se den glade blivande fadern! Jag gläds med prinsessan Madeleine och önskar både henne och Christopher allt gott. Sedan brukar skvallerpress och kvällspress kalla henne för Madde och honom för Chris, men här kanske vi kan använda deras riktiga namn? Man behöver ju inte sjunka till deras nivå menar jag.


 33. Pallesen skriver: 7 september, 2013

  En glædelig begivenhed for parret og for kongeparret at se frem til.
  Men hvorfor lancere nyheden før kong Carl Gustafs jubilæum ? Er hun mere end i 3. måned eller måske kun i 2. ??? Jeg tror ikke rigtig på det diffuse: … i marts.
  Selvfølgelig er hun lykkelig, men jeg synes, det er så egoistisk og enormt taktløst, at offentliggøre det nu og derved flytte opmærksomheden fra Kongen og over på sig selv, for det er det, hun gør!
  HVORFOR kunne det ikke vente til efter den 15. september ????


 34. Titti W skriver: 7 september, 2013

  #19

  – Köra racing åt Volvo
  – Racingträning
  – Designa porslin
  – Stenhammar

  Kalla inte detta jobb. Detta är privata sysselsättningar och inte uppgifter i hans roll som prins av Sverige.


 35. Anna skriver: 7 september, 2013

  17, 19#

  Ganska omogna kommentarer från några i er ålder. Alla vet att rökning ger sämre blodcirkulation, vilket ger glåmigare och mindre spänstig hy hos de flesta, vilket i sin tur leder till rynkor och påskyndar åldrandet. Om ni är undantagen bör ni ändå inte få det att låta som om ni är lysande exempel på att det går att röka och se ung ut; var glada att ni inte råkat illa ut (än), men glorifiera inte rökning, tack!

  Prinsessan M är för övrigt så pass ung att rökningen inte hunnit sätta några outplånliga spår, men vem vet hur hon skulle se ut om tio eller tjugo år om hon fortsatt röka?


 36. gunilla skriver: 7 september, 2013

  De kungliga jobbar HELTID med att vara underhallning, ofta pa tarvlig och skadeglad niva.
  Hu kanns det att fa sitt utseende, vikt och annu varre, personlighet, intelligens, duglighet och privatliv diskuteras av vem som helst?
  Ocksa om man tycker att monarkin ar absurd sa ar det val ganska vanliga manniskor med antagligen ganska vanliga kanslor, som far finna sig att vara utsatta vad de an gor.
  De som gift in sig i det har spektaklet, ar i en annan situation och tycker kanske att det ar vart att bli sa narganget granskad?


 37. Eva skriver: 7 september, 2013

  Joanna,
  menar inte mobba rökare. Men man ser ändå ofta på en persons hy om den är rökare. Det är ett absolut faktum att de har en mattare, ibland gulartad vaxartad hy. Säger jag som jobbar i sjukvården.


 38. Steph skriver: 8 september, 2013

  Princess Madeleine seems to love very much to have new pictures taken of her and husbond Chris and to get them published.
  It will be good for her to become a mother, to get out of her self-centredness.


 39. monica skriver: 8 september, 2013

  Klart hon är lycklig, men jag tycker nog hon gick ut för tidigt med budskapet. Hon är ju i de första månaderna och vi vet allt kan hända då. Men lycka till!


 40. Bettina skriver: 9 september, 2013

  Det er naturligvis dejligt at se Madeleine hjemme i Sverige, men hvorfor var det så magtpåliggende for hende at få fortalt, at hun er gravid her og nu? Der var end ikke gået tre måneder siden brylluppet, før hun offentliggør det.
  Jeg synes helt ærligt — og nogle er sikkert stærkt uenige med mig — at det er desideret tarveligt og uopdragent gjort af hende over for hendes far, som kan fejre 40 år på tronen mindre end to uger efter.
  Håber barnets far forguder hende ellers holder det ægteskab ikke, der er for meget selvoptaget prinsesse over Madeleine !
  # Annica*: Hvorfor ikke kalde ham Herr Christopher O’Neill, bare Christopher er da lavt niveau for en ældre person på snart 40 år, når du mener, man skal være formel. 😀


 41. emma_h skriver: 9 september, 2013

  Bettina – Nu var det Hovet på uppdrag av dess chef Kungen som via sin hemsida + FBsida kungjorde nyheten i samma ögonblick som M klev ombord på planet hem – de såg också till att ett personligt meddelande från M&C las ut på hennes FB
  http://www.kungahuset.se/pressrum/pressmeddelanden/2013pressmeddelanden/prinsessanmadeleineochherrchristopheroneillvantarbarntheprincesscoupleisexpectingachild.5.4ea495e313c19c119aa9a76.html
  så snart man passerat “gravid-månad” 3 dvs efter 12veckor brukar de flesta mammor låta omvärlden få veta (kalendermånad är 30dar) just som V gjorde redan 17aug (samma nedkomstmånad Mars)


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar