Prinsessan Madeleine kom i trasiga jeans till rockkonsert

Prinsessan Madeleine kom i trasiga jeans till rockkonsert
Annons
Prinsessan Madeleine i slitna jeans
Prinsessan Madeleine i slitna jeans

Allt klär en skönhet heter det ju. Och visst är det sant när det gäller en så vacker prinsessa som Madeleine. Men trasiga jeans är väl kanske inte helt passande överallt, fast till en rockkonsert med U2 passade det riktigt bra. Eller?

Annons

Många tittade till lite extra när prinsessan Madeleine och väninnan Louise “Lussan” Gottlieb kom till Nya Ullevi i Göteborg i helgen för att lyssna på gruppen U2:s konsert.

Och det var prinsessans jeans som stod i blickfånget. De var trasiga precis ovanför knäet och slitna på några andra ställen med.

Trasiga jeans med hål lite här och där har varit en modefluga under sommaren, frågan är om byxorna är lika heta till hösten när kylan kommer?

Lottas kungliga modeblogg hittar du alltid roliga rapporter och tips om prinsessmodet.
Läs med om sommarens prinsesslook. Klicka HÄR.
Lottas kungliga modeblogg:
Jordgubbsröda bystar!
Prinsessan Beatrices lunchlook
Kronprinsessans Marys läckra ridstil
Prinsessan Isabella shoppar french

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

84 kommentarer till “Prinsessan Madeleine kom i trasiga jeans till rockkonsert”

 1. Amanda skriver: 3 augusti, 2009

  Verkligen jättefint tycker jag, jag förstår inte varför hon inte får följa den trenden som alla andra, ett litet hål och några slitningar, om hon inte får ha det, då är det ju som hon inte får ha jeans?


 2. Gittan skriver: 3 augusti, 2009

  Det här var väl lagom vågat och sansat av vår lill-sessa..
  Då skulle ni sett ett par 30+ -åringar jag stötte på häromdagen i fotoaffären..
  Byxorna hängde knappt ihop i slamsorna och att gissa kalsongmärke skulle nog inte vara alltför svårt… Nämnas kan att det var 30 plussingar från “bättre besuttna-kretsen”…
  Vad man kan ha som synpunkt till Madeleine och vänninan är väl att det vågar lite halvt och kombinerar den tänkta tuffheten med små nätta set-koftor och ordentliga t-shirts..Det blir naturligtvis ett “blandad kompott”.


 3. Netaadika.bloggspace.se skriver: 3 augusti, 2009

  Jag trodde det var ute med trasiga jeans, men har prinsessan det så kommer halva stan att kopiera henne som vanligt. Så släng för guds skull inte era trasiga jeans. Eller klipp hål i dom nya…..


 4. Carolina skriver: 3 augusti, 2009

  Jag tycker man ska ta ett par trasiga från början (skratt)….


 5. tina skriver: 3 augusti, 2009

  Det är konstigt att Madeleine har en klänning för 40.00:- ena dagen och trasiga jeans nästa var finns logiken i det (lite ironiskt)


 6. lena nilsson skriver: 3 augusti, 2009

  ja ,trasiga jeans har jag aldrig velat att mina ungdomar skulle ha,min mor tyckte det var ett bevis på fattigdom,för när hon växte upp var det så.Men jag fick ge mej för de unga,men när de kom hem med nyköpta som var både slitna och trasiga och kostade dyra slantar,ja då kunde jag inte hålla inne med synpunkter.Så vad gör man annat än tycker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 7. Linda skriver: 3 augusti, 2009

  Re: tina

  Hur vet du att jeansen Madde bär inte kostar skjortan?


 8. Amanda skriver: 3 augusti, 2009

  svar till gittan
  Lite väl vågat sa du? Hade inte någon skrivit att det hade varit hål i jeansen hade ingen sett det. Det ser ut som en vanlig slitning, som det faktiskt är på de flesta jeansen.


 9. Helena M skriver: 3 augusti, 2009

  Jag tycker det är coolt på yngre, men jag har mina håliga jeans när jag tecknar och målar.

  Skulle aldrig falla mig in som 36 åring att ha trasiga jeans ute i allmänheten.


 10. Gittan skriver: 3 augusti, 2009

  Amanda…Läs igen ! Det står LAGOM VÅGAT…Och jag menar precis det..Mycket väsen för lite ull…
  Synnerligen ANPASSAD slitning på prinsessan jeans för att passa in i sammanhanget och våga lite annorlunda..


 11. Netaadika.bloggspace.se skriver: 3 augusti, 2009

  lena Nilsson. Visst var det så förr i världen. Hel och ren gällde. Man stoppade tom strumpor och lämnade bort silkesstrumpor till uppmaskning. Och lagade och lappade och hemsömmerskan sydde om.
  Nu är det H&M någon vecka, sen slängs plagget.
  Jag gillar den engelska stilen med 20 år gamla tweedkavajer. Blir aldrig fel.


 12. Helena M skriver: 3 augusti, 2009

  Neta, så rätt du har, jag älskar tweedbyxor och lammulls klänningar och västar, scottlands kjolar. Tyvärr äger jag inget av det (än)

  Kram Helena


 13. Irena. skriver: 3 augusti, 2009

  Neta: Här tycker jag att du har helt rätt. Det sättet att leva är dessutom resurssnålt: man maskade upp silkesstrumpor, som du säger, och man lade upp eller ned fållar efter modets svängningar. När man köpte en klänning, i något äkta material, fanns det en s.k mån i midja och höfter som kunde släppas ut om bärarinna lade ut. Klänningar förnyades genom att man köpte nya kragar och manschetter i olika knypplingsutföranden. Skomakarna var en välmående yrkesgrupp, de är väl på utdöende idag?
  Och hela poängen är att det var resurssnålt. Människan har nog aldrig varit dummare än vad hon är idag, när hon tror att rätt väg för miljöarbetet är att sluta upp med jordbruk bara för att det släpper ut gaser; Allt för att den kortsiktiga shoppingkulturen skall få fortleva. Men det är den shoppingkulturen med sitt slit och släng som till sist kommer att knäcka oss som art.
  Pust! Jag känner mig som allas vår Martin när han talar om det kommande kriget 🙂


 14. Anna-Karin skriver: 3 augusti, 2009

  Undrar om Tweedkavajen blir modeplagg nr 1 i höst? Om inte så
  tycker jag att vi här skapar det.


 15. Christina Helsinki skriver: 3 augusti, 2009

  Irena, vem uppfann anorexin? Svarar själv, när vareviga tidning skriver om hur man skall bli smal. Fastän diggar Mary oerhört, blev jag nog skrämd, då jag såg bikinibilderna av henne.

  Modet föreskriver att man skall vara asmager, Silvia föregår med exempel för döttrarna, att man skall SE ung ut. Igen danska kungahuset, när Anna-Maria blev drottning av Grekland, var hon nog en av de vackraste brudar man sett. Hur ser hon ut i dag? Som en urlycklig hustru, mamma, farmor, mormor etc. och varken hon eller hennes systrar har genom sin egen säkerhet låtit någon kirurgklåpare förstöra deras ansikten. Litet överflödigt hull här och var, någon extra rynka eller kärringhäng, So what.


 16. Anna skriver: 3 augusti, 2009

  Grekerna sa i folkomröstning för länge sen att de inte ville ha monarkin åter!
  De saknar alltså inte kungafamiljen..


 17. Linda skriver: 3 augusti, 2009

  Så Madeleine var på miljöbovarnas konsert? Hon var “värsta” rockbruden i sina trasiga jeans (skratt)…


 18. Martin skriver: 3 augusti, 2009

  Neta det var det basta jag hort pa 13 ar…..alltsa Din kladstil…..(matchar min)….och vet Du att ungefar vart 14-21 ar ar vi “inne”……Anna-Karin tweed ar aldrig ute…bland dom som vet….klassisk stil varar precis som hederlighet langst……cashmere, tweed.core de roy eller som ni sager manchester….men jag avskyr klader med hal i…urlojlig fd trend…och blir besviken pa Madeleine………:(…dekadans ligger i tiden,
  men man behover inte efterfolja den aven om valspraket ar “for Sverige. i tiden” ett mindre lyckat valsprak forresten….vad blir Victorias??
  “for Sverige-i framtiden”..??….:) For Sweden-in real time???….vem vet??


 19. Amanda skriver: 3 augusti, 2009

  Ursäkta mig Gittan. Kram.


 20. Irena. skriver: 3 augusti, 2009

  Martin: ang. valspråk; For Sweden- IRL= In real life. I Internettider.
  😉


 21. Martin skriver: 3 augusti, 2009

  japp det blir val nat sant…..:)…..ente bara Madeleine som ar bar aven Caroline Fleming var bar..visar det sig:……:)
  aven om man ar slank som en al……kan det bli fel….

  Især hvis man har skruet sig ned i en lidt for stram kjole. Det skete i hvert fald for denne barnedåbsgæst. Hun var i dyrt og trendy design, men da hun steg ud af bilen, revnede kjolen.

  Kvinden med den revnede kjole har ellers et klædeskab på størrelse med Falster og giver altid gode råd om alt. Det er selvfølgelig TV-baronessen Caroline Fleming, der måtte vandre igennem Møgeltønder med kig til det bare maveskind.

  Hun havde da heldigvis medbragt et lille stykke pels, som hun forsøgte at dække hullet med. Trods flængen i kjolen så hun ud til at være i strålende humør, og hun er nok en af de få, der ligner en million i hullet tøj.

  sa fragan blir: sag Madeleine ut som en million i “haliga byxor”???
  svar..NEJ…det ar skillnad pa design och otur…:)


 22. lena nilsson skriver: 3 augusti, 2009

  Tweed kavaj snygga slacks,det vore väl något in för hösten som alla kan ha och dessutom kostar det inte så mycket,för nästan alla i min ålder brukar ha någort i tweed som hänger kvar eftersom det är ett tyg och mode som alltid återkommer.


 23. Gittan skriver: 3 augusti, 2009

  Ja, nu är ju inte säsongen den rätta men om det hade varit det….Menar ni att Madeleine skulle valt något i tweed till en rockkonsert ? Visserligen gillar jag också tweed, stickade kläder och lite klassiska drag, men vi får ju ändå diskutera lite utifrån ålder också…
  Jag minns att jag vid många tillfällen tyckte synd om Prinsessan Diana som var så otroligt ung när hon började sin ikon-era ! Trots allt beröm för elegant klädsel fanns det ju tillfällen när man tyckte att en 23 åring inte skulle gå i små nätta dräkter hur vackra de än var…Och här kommer Madeleine åter in i bilden ..Hon är 27 år ! Skulle hon ha valt en liten näpen Chaneldräkt och stilettklackar på en rockkonsert ?
  Jag tycker, som jag skrev tidigare,att hon vågade perfekt och löste problemet bra med att matcha sina mycket lätt “sargade” jeans med koftan och t-shirten typ “rekomderlig klädsel”.


 24. Majsan skriver: 4 augusti, 2009

  Prinsessan Madeleine lever på apanaget som svenska skattepengar finansierar. Det är dålig stil att klä sig som en aningslös tonåring. Hon är faktiskt 27 år och en vuxen kvinna, som dessutom visar anlag för mullighet. Hon befäster sin image som ytlig och bortskämd minsting. Kungen, som enligt Sv. Damt. har så mycket synpunkter på hur Daniel ska vara, kanske kunde kolla sin yngsta dotter lite bättre, när hon visar sig offentligt. Alternativet är att Madeleine skaffar sig ett jobb och blir en självförsörjande “vanlig” person. Då kan hon klä sig och göra vad hon vill och varva trashmode med 40.000 kr-klänningar. Who cares?


 25. Inga Davidsson skriver: 4 augusti, 2009

  Nej, det passar inte att komma med trasiga kläder någonstans. Det är fult att låtsas vara så fattig, när man kan köpa klänning för 40.000 kr. Tonåringar som bara vill vara annorlunda går i trasiga kläder, men vuxna över 20 år behöver inte vara så utmanande
  Inga


 26. Hanna skriver: 4 augusti, 2009

  Jag har väl aldrig sett Madde ha så mycket kläder på sig, bättre än så här blir det knappast. Fast oskodda ridbyxor är snarare det jag tänker på när jag ser de där jeansen. Rätt bra Madelene.


 27. Hanna skriver: 4 augusti, 2009

  Förresten är det väl fotografens fel, hon ser ju inte ut att ha frivilligt blivit fotograferad. Har ni societetsdamer alltid klänningar på, alltid? Fast ni misstänker någon fotograf kan stå gömd någonstans. Det är nog elakare att ha en klänning som ser ut att halka av när somhelst.


 28. Pian skriver: 4 augusti, 2009

  Suveränt!! Det vågas alldeles för lite och alldeles för sällan i svenska kungahuset. Sånt här blir man glad av och jag hoppas verkligen att det inte bara var för att det var en rockkonsert, utan att de används privat också. Att de inte passar i Nobelsammanhang behöver ma ju inte ha speciellt mycket innanför pannbenet för att förstå 😉


 29. Gustav Larsson skriver: 4 augusti, 2009

  Köpta trasiga byxor är inte OK. Ingen STIL alls.


 30. Martin skriver: 4 augusti, 2009

  helt 100 ratt Gustav,,,,no matter what!!!


 31. Gittan skriver: 4 augusti, 2009

  Martin…. Även en kunglig måste ju få vara privat och avslappnad…Jag tycker att det är Madeleines val hur hon klär sig “off-duty”..Däremot har jag en herrans massa åsikter om hur hon bör klä sig vid representation..Härovan resonerar några skribenter om apanaget och hur det används..Även jag har synpunkter på det…Men kontentan bli väl att en prinsessa ska vara ett föredöme och en välklädd och stilfull representant för sitt land..Och det tycker jag nog att Madeleine fixar riktigt bra av och till..Men inte alltid..Frågan är väl bara hur ofta hon egentligen är officiell ur det perspektivet…Är nog inte alltför överbelastad med plikter och då är det ju “fritid” för det mesta med ett behagligt leverne…Och det tycker jag är fel fokus för en vuxen människa som borde kunna göra “kontortid ” med något passande syssla nu efter studierna.
  På annan plats här på sajten påpekar Åsa att Madeleine har en ständig följeslagare som mer eller mindre fungerar som hovdam…Konstigt behov av en 27-åring att behöva sällskapsdam…Vad jag vet har ALDRIG vare sig Desirée eller Christina haft några hovdamer svassande runt sig så frågan är väl hur stort behovet är för Madeleine…


 32. Martin skriver: 4 augusti, 2009

  nej men de hade ju sina systrar…hon vill val ha sallskap…..
  jag haller med Dig om det mesta men jag vander mig generellt mot klader med hal…..i alla laegen vem som an baer dem…sessa or no sessa som vi sager i SF…:)


 33. Netaadika.bloggspace.se skriver: 4 augusti, 2009

  Gitttan, “hovdam” var ju ett skämtsamt uttryck av Åsa, bara. Lussan och Madeleine är bästisar. En prinsessa behöver också en bästa väninna som hon kan dela allt med och som kniper käft.


 34. Gittan skriver: 4 augusti, 2009

  Neta…Låt oss nu inte gräla om detta…
  Vi uppfattade nog saken på samma sätt det var därför jag skrev “som mer eller mindre fungerar som hovdam”…Jag anspelade på all ledig tid som hon tydligen behöver få HJÄLP med att slå ihjäl istället för att befinna sig på annan plats och jobba lite grand !


 35. Martin skriver: 4 augusti, 2009

  jo men rapporteringen ar val snedvriden….ingen nyhet om man gar till jobbet….men om man “gar ut” sa ar det news…..Madeleine har ju foljts av detta ryktet sedan urminnes tider….prexis som Prins Harry….


 36. Martin skriver: 4 augusti, 2009

  speaking of 🙂 eh jag sag foljande program pa TV igar kvaell det handlar om Edward den attonde och hans Wallis samt forvecklingar med Hitler under 2’a varldskriget…..utomordentligt intressant och massor av nyheter som jag aldrig hort forut…tre delar har far ni del ett av mig….se den!! och de andra tva ocksa…:
  http://www.youtube.com/watch?v=E5QdjC8skZc


 37. Lissva skriver: 4 augusti, 2009

  Vad håller ni på med? Madeleine klär sig perfekt efter varje tillfälle som hon skall både privat och i arbetet som hon representera. Har ni någon aning om vad dessa jeans kostar, har själv sådana och de kostar. Har ni inget annat att göra än att gnälla på kungafamiljen och deras välanpassade klädsel så prova med patiens.


 38. Martin skriver: 4 augusti, 2009

  -priset har val noll relevans,,,,,,,,,,,,klader skall vara hela!!
  Madeleine klar sig mycket bra sedan lange yes m’am!!!
  Vi har patiens, Du verkar ha tappat Din??….:)


 39. Christina Helsinki skriver: 4 augusti, 2009

  Lissva,

  Du talar som om man definitivt skulle vara välklädd om det kostar. Så är tyvärr inte fallet. Du kanske själv är under 20, då passar det med lyxtrasor, behöver dessutom inte vara lyx, H&M går också bra. Faktum är ändå att M. är nära 30. Hoppas att hon inte vill följa mammas trend; for ever young. Då blir det patetiskt.

  Beträffande Madeleines representationklädsel, helt OK, bara man skulle se den oftare.


 40. Lissva skriver: 4 augusti, 2009

  Svar: Till Martin samt Christina Helsinki:
  Martin fötal kommer du ingen vart med och du fattade “nada” av vad jag skrev så håll dig till patiens………….eller varför inte en stavningskontroll. Patiens har jag slutat med,eller rättare sagt aldrig börjat med. Det finns intressantare/nyttigare saker att göra och min tid räcker inte till sådant.

  Christina Helsinki. Hur kan du lägga ner dina dumma uttalanden på detta tur att det är mitt jobb att svara på olika inlägg. Ett gott råd läs lite om mode både vad det gäller yngre samt äldre.


 41. Martin skriver: 4 augusti, 2009

  jaha “nada” va de ja….men jag ser pa Ditt “inlagg” att Du till gengaeld fattade “todo”….:( pa vilket satt jag fortalade fattar jag dock “nada”…:)


 42. Lissva skriver: 4 augusti, 2009

  Svar: Till Martin

  Lägg ner projektet………….todo finns inte i ordlistan. Nada= Ingenting


 43. Amanda skriver: 4 augusti, 2009

  svar till Gittan kommentar nr 24

  Håller med dig precis!


 44. Netaadika.bloggspace.se skriver: 4 augusti, 2009

  Lissva. Tydligen inte i DIN ordlista i alla fall. Och du skulle nog aldrig ha påbörjat projektet överhuvudtaget…..


 45. Lissva skriver: 4 augusti, 2009

  Svar till Neta: Vem har frågat dig om din synpunkt!

  Gå tillbaka till “sandlådan” för den nivån håller ni och det glädjer tidningen.
  Tala inte om för mig vad jag skall och inte skall……..föstår att det sticker i ögonen när någon som både kan skriva samt uttala sig korrekt.


 46. Gittan skriver: 4 augusti, 2009

  Amanda… TACK !


 47. Christina Helsinki skriver: 4 augusti, 2009

  Lissva,

  Har tyvärr har jag inte möjlighet att bli professionell mode expert. Men om du är professionell här på Tidningen, så är det din uppgift att på ett vänligt och hövligt sätt besvara mina dumheter. Den här Tidningen har nog inte råd att ha oartiga medarbetare. Kanske Lissva också har ett efternamn?

  Kanske är du en svensk opposite number till den ljuvliga Stilfinder(e)n I Billed.


 48. Christina Helsinki skriver: 4 augusti, 2009

  Lissva försvarade Madeleines jeans med att säga, att hon själv har sådana jeans och de kostar…..

  Hjäääälp, Tidningen ryck upp er! Mode expert????????


 49. Netaadika.bloggspace.se skriver: 4 augusti, 2009

  Lissva. Man kan ju småskratta om det inte vore så tragiskt. Hört talas om självkritik? Kolla din stavning till att börja med. Du har som “jobb att svara på inlägg” säger du. Hoppsan, undrar vem din arbetsgivare kan vara…….?
  Hej då och inga mer svar till dig.


 50. Christina Helsinki skriver: 4 augusti, 2009

  Skriver snart lika mycket, som min blivande reskumpan, HS.

  Glädjer Tidningen, säger Lissva . Skaffa en moderator som stryker allt vad ni inte vill se, men för guds skull, med er upplaga har ni inte råd, att bli av med prenumeranter, pga att mode experten tycker man är oförskämd genom att tycka och tänka om M.s kläder.

  För att hon själv har sådana. Hmmm, ingalunda är HON SJÄLV stylisten för M.


 51. Netaadika.bloggspace.se skriver: 4 augusti, 2009

  Trollet, det här är under vår värdighet. Svara inte på skiten. Och någon arbetsgivare finns nog bara i fantasin.


 52. Netaadika.bloggspace.se skriver: 4 augusti, 2009

  Oj, nu saknar jag Demba. (Med kommentarer, alltså). Men i går måndag skulle det komma telejobbare till henne. Ingenting har hänt so far. Måste vara något allvarligt fel med kablarna, eller så är dom bara lata. (Eller sjuksrivna, som folk brukar ta till i det här landet). Men Demba har snart 1.000 inägg att läsa. Hon får nog börja på ny kula. Mycket att ta igen blir det….


 53. Christina Helsinki skriver: 4 augusti, 2009

  Neta, det är olagligt att låtsas representera Tidningen, men kommentaren lutar nog för en korkad väninnas.

  Lissva, är också en idiotisk account, för förnamnet kan man gissa sig till.

  Lilla Lissva är så dum så hon inte förstår att man lätt kan hitta henne genom hennes IP adress.

  Vi skall se om modeskribenten Lissva, dyker upp igen.


 54. Irena. skriver: 4 augusti, 2009

  Martin: nu skall jag sköta mitt jobb här, som är att svara ironiskt på dina inlägg.
  Jag hittar ingen anledning att vara ironisk, så jag svarar snällt istället..
  Mrs. Simpson var riktigt otäck, men hade vad det nu var som attraherar männen…men, sorgfälligt är jag FÖR all slags äkta kärlek även när den ena kombat(tanten) är en Otäcka och redig skräcködla..och jag är ändå glad att hon kom ivägen för Duke of Windsor, för I simply adored QueenMum…hennes resning och mod under Ww II är makalös och jag tar henne som min raw model..Hon blev, by the way, rasande när hon insåg att hennes man måste bli kung och hon själv drottning.
  mrs. Simpson var inte hennes favourite mate, om man säger så.
  Tack tack tack för spännande länk till detta program; precis de tider,platser och människor i historien som fascinerar mest…


 55. Netaadika.bloggspace.se skriver: 4 augusti, 2009

  Du Irena, jag har träffat kärringen, Wallis alltså. En otroligt vulgär person. Bara min åsikt alltså.


 56. Irena. skriver: 4 augusti, 2009

  Neta: Har du läst den gamla åttiotalsromanen (tantsnusk, som det hette då) “Lace” av Shirley Conran? Annars rekommenderar jag den å det varmaste. Återkom gärna sedan du läst den och berätta om du kände igen dig i skildringen av flickpensioner?? 🙂
  Natti natti.


 57. Estella skriver: 4 augusti, 2009

  Jag tycker att de Madde har på sig så ointressant man ser knappt att det är slitna jeans. Hon har haft samma privata stil i många år.
  På privata sammanhang ser hon hur alldaglligt ut som helst det nästan så att hon försvinner i mängden.


 58. Martin skriver: 5 augusti, 2009

  “föstår att det sticker i ögonen när någon som både kan skriva samt uttala sig korrekt.”…… hehehe tja fattas ett r i forstar….samt naturligtvis ofullstandig meningsbyggnad….”todo” fanns inte i ordlistan??? hehe

  ja det ar ju naturligtvis mojligt om man nu maste forlita sig pa en sadan…
  sjalv talar jag spanska dagligen och helt utan att titta i ordlistan kan jag forsakra….men Du kanske slog i den engelska ordlistan.??…Broma…!!…:)
  vi forsoker halla oss till amnet…samt att skilja pa sak och person…kanske Du ville folja svit..??


 59. Martin skriver: 5 augusti, 2009

  Estella…kanske det hon forsoker…??


 60. Martin skriver: 5 augusti, 2009

  Neta Du kanner ju alla jag ar impad….vi maste traffas pa Cassi pa Narvavaegen….var traffade Du henne…i Paris alltsa?? spannande…!!


 61. Martin skriver: 5 augusti, 2009

  Irena varsogod det gladjer mig att Du fann programmet intressant…det tyckte jag med att det var…och massor av info fran kriget som jag inte hort forut…bl a var det intressant att fa veta att man “parkerade” Edward/Mrs Simpson pa Bahamas…samt bindningarna till Hitler tyskland….och den VERKLIGA anledningen till att Edward fick avga….!!


 62. MYKing skriver: 5 augusti, 2009

  Mehhhh ni e ju sjuka hela bundet. låt prinsessan ha vad hon känner för. Bara för hon e prinsessa. betyder det inte hon har hobbys å vill vara en i mängden ibland. tjatar om hennes “slitna jeans” GET A LIFE EVERYBODY… its all i can say


 63. Martin skriver: 5 augusti, 2009

  hehe valkommen i gaenget….eh pa vilket satt ar Du annorlunda????,,,lol


 64. Martin skriver: 5 augusti, 2009

  eh jag menar Froken Neta..imponerrrarrr……:)


 65. Netaadika.bloggspace.se skriver: 5 augusti, 2009

  Nej Martin, inte i Paris utan på rivieran någonstans. Minns inte exakt var för jag var bara 14 år. Men det var på något ställe som skulle vara “rätt”. Cap Ferrat kanske. Och jag har alltså bara TRÄFFAT dom. Hon var gräslig, låg mest i en pool och skrek och bräkte på amerikanska. Alla skulle höra henne. Det var egentligen hennes man (ni vet vem) som vi pratade med någon halvtimme. Han var ganska trevlig och mycket intresserad av Sverige.
  Och jag känner inte alla, gudskelov, så ingen behöver vara imponerad.


 66. Lisa skriver: 5 augusti, 2009

  Ja naturligtvis får hon klä sig hur hon vill. Precis som alla andra är det väl skönt att slippa “jobbekostymen” på sin fritid. Ser ut som en vanlig tjej i den åldern.


 67. Martin skriver: 5 augusti, 2009

  hehe jo daa.!!…det ar ju intressant att ha mott en “historisk” person….det Du berattar bekraftar min uppfattning om henne….den enda jag kan paminna mig jag mott ar Zarah Leander…den gudomliga ……assa svenske Kungen forstas..:)
  http://www.youtube.com/watch?v=xp6l59mZojM


 68. Netaadika.bloggspace.se skriver: 5 augusti, 2009

  Zarah Leander har jag sett (bara sett, inte mött, alltså) På Hotell Atlantic i Hamburg där hon brukade bo (precis som herr Hitler alltid gjorde, dazumals) Hon hade Hülphers i släptåg. Han såg irriterad ut för den gudomliga var långt ifrån nykter.


 69. Martin skriver: 5 augusti, 2009

  hehe ja Hulphers var med…..:)


 70. BREEZY.SEbreezy.se skriver: 5 augusti, 2009

  Haha, hur orkar folk bry sig om att hon har några hål i byxorna?!
  Det är trendigt och inte alls “vågat”. Att det här ens är en rubik…?
  Sjukt löjligt att man inte skulle få ha vilken stil man vill bara för att man föddes som prinsessa. get a life!


 71. Martin skriver: 5 augusti, 2009

  jaha suck….da tar vi det fran borjan igen for nytillkomna laesare…..vi som inte gillar denna “stil”…..(modenyck, trend.fad etc) sager INTE att Prinsessan inte FAAR ha jeans med hal,,,,,
  vi sager att INGEN bor ha jeans (klaeder) med hal…..punkt!!!!!!
  sjukt lojligt att ha klader med hal….som mode….dekadent “kultur’ , det ar den slags kultur som forekommer alldeles innan ett krig bryter ut…..
  we all have lifes. thank you very much!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=M62YZ6NQXrY


 72. Irena. skriver: 5 augusti, 2009

  Martin: Jag tycker nästa att du verkar vara en person som inte är så korkad…
  Jag säger som någon här föregående talare; Kom “hem” och arbeta som frilans här, det behövs journalister som inte är så vänstervridna, som sagt var…men reta inte redaktionen på denhär tidningen mer, om du vill sälja artiklar hit, jag skulle vara lite mer diplomatisk om jag var du…Chris Cederlöf och Marianne Rolfstadius har en bra, lättsam tonträff, detta är ju inte Berlingske och skall ju inte heller låta så…Och Åsa blir bara bättre…hon tar sig, vet du!
  Att du har träffat Zarah Leander förlåter jag dig aldrig, hon har alltid, trots nazirykte, varit en stor favorit hos mig, En av få svenska, äkta primadonnor genom nöjeshistorien…”Vill ni se en stjärna, se på mig” Så sjunger man inte ostraffat här i Svedala:)
  Annars har jag träffat många både här och där, men roligast var att råka på HM´s labrador ute vid Drottningholm, det var en cockerspaniel med också, och jag älskar ju hundar!! Nästa celebritet som jag helst råkar, är furst Alberts (Monacos) MAKALÖST söta franska bulldogg, sötare än Lilla Henri av Danmark, tillochmed!
  Och vem tror du att denna Rose, som bifogade tyska länkar häromveckan egentligen var???? Plötsligt tror jag att det var någon viktig…
  Nåväl, godnatt alla och ha det bra!


 73. Martin skriver: 5 augusti, 2009

  Rose ar en serios person…med mycket kunnande och kultur….a lady
  “it takes one to know one” som di daringana engelsmaennen sier….:)
  ja alltsa jag e ju ente nan lady…:) men kanske en gentleman a l’anglais
  det tyckte iaf mina spraklararinnor i Paris (tre’s gentleman anglais) nar det begav sig….dazumal…
  skam till sagandes forstod jag inte vilken stjarna Zarah var vid den tidpunkten….:(
  sotare an lillprinsen??? nej det tror jag ente for han e verkeligen guuulllig….det ser tom jag…:)


 74. Ingemar JigbrandhGlocalnet-MozillaFirefox skriver: 5 augusti, 2009

  Det ser mycket dåligt ut. Dessutom så är det ju helt ute med trasiga jeans.
  Mycket smaklös stil på en för övrigt stilig prinsessa. Hon har väl råd med
  bättre klädstil.


 75. Martin skriver: 5 augusti, 2009

  se dar annu en ett “kryss” i ratt kolumn…:) tackar Ingemar!! huka Dig for snart blir Du pahoppad….:)


 76. Martin skriver: 6 augusti, 2009

  men det dar med trasiga persedlar vad beror det pa???….:)
  http://www.youtube.com/watch?v=IWHxsqOl_v0


 77. Lin skriver: 6 augusti, 2009

  Martin!
  Jag skulle vilja att Du repeterar den tyska sajt där drottning Silvia intervjuades av en tysk journalist.
  Jag missade den och vill gärna se och lyssna på vad hon sade.
  Jag litar på Ditt omdöme och Du tyckte ju, att Du fick en ny och bättre bild av vår drottning.
  Har läst denna sajt sporadiskt senaste dagarna, men ser att Du är lika aktiv,som vanligt….
  Du kanske minns att Du tillhör mina favoriter….ja, kanske den ende faktiskt, för här skrivs en del trams som kunde strukits innan det över huvud taget gick ut på nätet.
  So keep writing!


 78. Netaadika.bloggspace.se skriver: 6 augusti, 2009

  Lin. Håller med dig. Martin är inte bara din utan allas favoriter här. (Ja, nästan iaf) Men nu får vi lungna oss, annars kan vår gode Martin bli odrägligt högfärdstokig.


 79. Irena. skriver: 6 augusti, 2009

  Lin:
  Det var en lady benämnd Rose som länkade till det tillfället, om du bläddrar i kolumnen till vänster, där alla kommentarer listas, så hittar du den länken till tysk teve…det var nog under förra helgen, någongång, som hon var inne.
  Annars länkar säkert Martin, med förtjusning, han är damernas bålde riddare…bara han hinner innan kriget. Annars kan ni ju vänta till efteråt!


 80. Lin skriver: 6 augusti, 2009

  Martin igen!

  Har just – på Ditt förslag – sett de tre programmen om (Kung ) Edward och Wallis.
  Såå…..intressanta!
  OCH en helt ny aspekt på varför Edward TVINGADES abdikera.
  Vad nytt jag lär!
  TACK min vän!
  Till Neta!
  Nej, jag tror Martin håller huvudet kallt och kan ta detta smicker, som dock är sant till 100%.


 81. Lin skriver: 6 augusti, 2009

  Irena och Rose!

  STORT Tack för tipset!!!!
  Nu har jag även sett denna intervju.
  Och…. jag håller med om att drottningen kommer till sin rätt här.

  Kan nu konstatera att alla nya bloggare har lyft denna sajt till en helt annan nivå.
  TACK för det!

  P.S Christina Helsinki, ge inte upp! Du är en frisk fläkt på denna sajt. Du tillför så mycket , sett ur vårt grannlands perspektiv. Nyttigt för oss i vår lilla ankdamm.D.S.


 82. Martin skriver: 7 augusti, 2009

  LIN….nej jag ar inte sadar overdrivet mottaglig for smicker….nar jag vaexte upp sag jag min fader dock vara det….:(….. daremot ar det ju roligt att bli uppskattad..det tycker nog de allra flesta…Jag blir ju jaetteglad naer ni har nytta och gladje av mina laenkar…jag ar ju en godhjartad person med valdigt generos laggning som alskar att dela med mig av det lilla jag vet, samt alskar jag nar nagon delar med sig av sitt kunnande till mig…(delad glaedje ar verkligen dubbel glaedje)….det ar ju saaaa intressant att laera sig saker, sarskilt om saker som man kan lite om men far nya kunskaper och kanske nya infallsvinklar pa som ovanstaende om Edward och hans abdikation….(tyckte ocksa det var urintressant)
  har ar linken till tyska ZDF TV dar har de en serie om Die Konigskinder
  som ar i 12 delar varav tre ar klara: V/D F/M samt F/L….valdigt valgjorda program dessutom finns en serie om Monaco i tre delar som ar tillgaenglig….
  http://www.zdf.de
  vart eget Moumiiiinntrolll ger inte upp sa latt…vi har mycket kul ihop…:)
  Irena jo det dar med Riddare staemmer ratt bra…alla riktiga maen har en inbyggd lust att beskydda damerna samt att vara galant…:) sarkilt i krigstider….:) vi far val se om Arlois Irlmaier far ratt om 8 8 9…han sag dessa tre tal….det ar jag som sager att det mojligen kan vara 8/8/09….inte han…:)
  an en gang jag sager som Rose att det ar roligt att ni har gladje av mina inlagg och linkar….Rose btw var ar DU vi behover Dig har hos oss…!!


 83. Inger Rozénchintohs.blogspot.com skriver: 15 augusti, 2009

  En sessa i tiden!Måste kanske spara till bröllopet?


 84. JacquelineMadeleinekomitrasigajeanstillrock skriver: 25 augusti, 2009

  Är det någon av Madeleines vänninor som ska förlova sig snart?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar