Prinsessan Madeleines nya uppdatering

Prinsessan Madeleines nya uppdatering
Annons

Madelien-678

madeleine-hostPrinsessan Madeleine går i väntans tider och ser till att må bra genom promenader i vacker höstmiljö.

Så har prinsessan Madeleine uppdaterat sin facebook-sida med en nytagen höstbild som profilbild.

Fotografering

Det märks ju tydligt att det inte bara är pappa kungen och lillebror Carl Philip som kan fotografera.

Promenader

Här kan vi skåda prinsessans konstnärliga bildtalang. Hon har fångat ett ögonblick under en promenad i New York i veckan.

Höstlöv

Det är fint ljus som blänker i vattnet och det syns tydligt att löven gulnar även “Over there”.

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Facebook/HKH Prinsessan Madeleine

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

26 kommentarer till “Prinsessan Madeleines nya uppdatering”

 1. Gneta skriver: 29 oktober, 2013

  Nja, så fantastisk är inte bilden. Ser snarare ut som en bild tagen med mobilkamera, där skärpan saknas.
  Det är den här sortens bilder, var och varann tar som har en mobiltelefon. Alltså ingenting märkvärdigt alls, eller skall vi säga, inom oss alla bor en konstnär.


 2. cilla skriver: 29 oktober, 2013

  Fantastisk nyhet!


 3. ATL skriver: 29 oktober, 2013

  Underbar bild!


 4. Humaniora skriver: 29 oktober, 2013

  En mycket vacker höstbild! – Naturbilder är verkligen balsam för själen. Man ser på konturerna att det är Madeleine som springer …….men hur kunde hon då ta dessa foton!!??


 5. Lilla Mysvenskdam.se skriver: 29 oktober, 2013

  Om det är Madeleine som syns på bilden? Då lär det inte vara hon som tagit bilden. Hösten är dock vacker.


 6. Sanne C skriver: 29 oktober, 2013

  Er det efterhånden ikke mere Instagram, man lægger sine billeder ud på ?


 7. matilda skriver: 29 oktober, 2013

  Konstnärlig bildtalang? Hur menar man här?
  Ordinärt snapshot, tycker jag.


 8. Gunnel skriver: 29 oktober, 2013

  Jamen det gäller ju att ta bilden precis i det perfekta ögonblicket, och där har Madde lyckats. Fint motljus. En viss blick för det vackra bör man ha för att ens komma på att ta bilden. Gneta och Matilda hade nog gjort så mycket bättre själva, dock.


 9. Sofia skriver: 29 oktober, 2013

  Det ÄR en fin bild!


 10. helene skriver: 29 oktober, 2013

  It’s a nice picture.
  "That nothing special….I can do this also…. etc. etc." Boring expressions from people who don’t know how to be creative.


 11. Emma1 skriver: 29 oktober, 2013

  Det kanske är Chris som tagit bilden. Soligt och höstlikt där liksom här.


 12. Gneta skriver: 29 oktober, 2013

  #9 I know exactly what I talking about as a landscape photographer


 13. matilda skriver: 29 oktober, 2013

  #7 Gunnel. . .Jo jag hade tagit en bättre bild eftersom jag har arbetat som fotograf. Men det är inte vad det handlar om. Det handlar om hur man här i detta forum höjer en ordinär fb/instagrambild till skyarna. Kul att hon delar, men så himla märkvärdigt är det inte.


 14. annica skriver: 29 oktober, 2013

  Ja verkligen en extraordinär talang att både promenera och ta foto på sig själv 😉


 15. Gunnel skriver: 30 oktober, 2013

  Tänk att inte bara en utan TVÅ "riktiga" fotografer, Gneta och Matilda, fick ge sina omdömen om denna "ordinära" bild. Om det nu inte handlar om bilden i sig, så tycker jag nog att det är överdrivet att säga att bilden höjs till skyarna, för om jag läser rätt så handlar det om ett konstaterande att Madeleine har uppdaterat sin facebooksida och att hon har en viss bildtalang. Avundsjuka?


 16. Gneta skriver: 30 oktober, 2013

  #15 Det jag vänder mig mot, är Sv. Damtidn. text till den här bilden. Jag gillar mobilbilder/ögonblicksbilder – Däremot, denna upphöjning av P. Madeleine som fotograf utifrån en mobilbild, känns lite löjlig. All den stund, jag har flera förslag på förbättringar av bilden, för att just höja den konstnärliga kvalitén


 17. Sthlm skriver: 30 oktober, 2013

  Vad vill egentligen Madde förmedla med den här bilden, fritid, fritid, fritid…….
  Ingen märkvärdig höstbild. Hoppas att Madde blir kvar i N Y.Hon har ju utvandrat vilket väl innebär att hon har bestämt sig för att leva med maken i sitt nya hemland.


 18. Mona skriver: 30 oktober, 2013

  #17 STHLM är du inte ledig på kvällar och helger.
  Det säkert då prinsessan motionerar.

  Andefattigt liv att gnälla om en bild.


 19. DesiréeSvenskDam skriver: 30 oktober, 2013

  #16 Var i texten står det att M är fotograf? Det står "kan fotografera" och den kan alla om man har en kamera. Bara sätta på den, rikta mot det man vill fota och sedan trycka på knappen. En helt annan sak är den professionella fotografin.


 20. Gneta skriver: 30 oktober, 2013

  #19 Nu behöver man inte vara professionell fotograf för att kunna komonbera och skapa en bild. Det ser jag dagligen många bevis på


 21. Sthlm skriver: 30 oktober, 2013

  Nu får hon väl sällskap på slingan av Sofia Hellqvist. Enligt en annan veckotidning passar ju hon och Carl Philip på att ta lite "ledigt" och åker över till Madeleine i N Y för att äta gott samt shoppa. Makalöst att de båda yngsta kungabarnen får driva omkring som de tycks göra. Riksdag/regering måste se över kungens apanage.


 22. Netta skriver: 30 oktober, 2013

  "Prinsessans konsnärliga bildtalang". Snälla Åsa…


 23. AstridA skriver: 31 oktober, 2013

  #22 Netta: Prinsessans konstnärliga bildtalang i denna samanhäng går ut på att tycka bilden är fin och lägga den ut på nätet. Det er vel bra nok?
  Jeg kan ingen ting om fotografering, men jeg tycker fotografen har lyckats fånga farten och stämningen. Om det är Chris (och inte en livvakt) som tagit bilden, är det ju trevligt att hustru och man har samma hobby!


 24. Kerstin Bergström skriver: 31 oktober, 2013

  #21 Sthlm Om det är sant så lär de ha svårt att hänga med.Hon tränar ju mycket.Kanske p Madeleine ville ha lite sällskap.Läste på en tidning att hennes vänner vänt ryggen,men det är väl så att vännerna har egna barn att ta hand om,Media kan få det till vad som helst.Är de där så får vi väl se ett foto i den här tidningen vilken dag som helst.


 25. emma_h skriver: 1 november, 2013

  citat "…Läste på en tidning att hennes vänner vänt ryggen,men det är väl så att vännerna har egna barn att ta hand om…."
  24_KerstinB köpte sagda tidning åt sjukhusinlagd vän igår så jag kan upplysa dig om att storyn VAR att 3 flyttat till N.York + att 4 vänninor numer har London som hemort samt andra som också lämnat Stockholm… Inget konstigt alls men Se & Hör funkar ju så – sätter panikartad rubrik på sida 1 för att sen skriva om ngt annat då det hela ska förtydligas… Det är nog m tanke på teorin om att M ev flyttar till Sve nu inför babyankomst som de skrev så. Men det har ju EJ bekräftats – Skulle V fått barn alla ggr SoH skrivit graviditets-artiklar skulle V och D haft runt 30st vid detta laget Kerstin så ta S+Hs rubrik-profetior FÖR VA DE ÄR… näppeligen faktagrundat utan de ger skvaller o lättsmält underhållning för stunden


 26. Kerstin Bergström skriver: 4 november, 2013

  #25 emma_h Om du läst mitt inlägg ordentligt.Ditt inlägg var helt onödig.Citat: Media kan få det till….. Sen tidning köper inte jag och läser inre heller.


Annons

Laddar