Prinsessan Madeleine och Charlotte Casiraghi i väntans tider

Prinsessan Madeleine och Charlotte Casiraghi i väntans tider
Annons

Madeleine-3

Prinsessan Madeleine och Charlotte Casiraghi är båda blivande mammor som gillar att shoppa.

Nu visar Helena Lindstam på sin Kungliga babyblogg härliga bilder>>

Foto: All over press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

43 kommentarer till “Prinsessan Madeleine och Charlotte Casiraghi i väntans tider”

 1. Marguerithe skriver: 11 oktober, 2013

  Madeleine talar med Sverige. Hennes mamma är åter i fara.


 2. Linnea skriver: 11 oktober, 2013

  Den fina grå färgskalan passar Madeleine.Jackan verkar skön att bäras välskräddad.Den skulle jag gärna bära själv.Ett bekvämt övergångsplagg på hösten.


 3. Linnea skriver: 11 oktober, 2013

  Missade ett litet kommatecken mellan bäras o välskräddad i kom.2.


 4. Julia skriver: 11 oktober, 2013

  Väldigt söt blivande mamma.


 5. Lilla My skriver: 11 oktober, 2013

  Cigarretten har bytts ut mot mobilen. En last har bytts ut mot en annan last. Detta är inte de enda bilderna jag har sett på henne med mobilen i handen. Hur mår hon egentligen? Skulle jag vara Silvia hade jag släppt allt och åkt över till staterna. Inget är viktigare än sitt barns hälsa.


 6. Grodan skriver: 11 oktober, 2013

  Vilka fina bilder på Prinsessan Madeleine, hon verkar må bra. Härligt!


 7. realist skriver: 11 oktober, 2013

  får m barnbidrag från både sverige och usa?


 8. LENE skriver: 12 oktober, 2013

  De fleste af prinsesserne ser ud som de fleste andre bag deres stylede “facade”, men Madeleine og Charlotte skiller sig ud, som de 2 smukkeste repræsentanter for Europas monarkier/fyrstehuse anno 2013.…… de er ægte skønheder.


 9. Julia skriver: 12 oktober, 2013

  Drevet mot Madeleine bara fortsätter. Nu kritiseras hon för att tala i mobiltelefon!! Och var är hennes man?? Herregud.

  Skönt för henne att ha lämnat Sverige och avundsjuka, bittra svenskar bakom sig.


 10. Birgitta skriver: 12 oktober, 2013

  # 7 Sthlm. Bästa Sthlm. Jag skriver till Dig för att klarlägga hur ett “vanligt” samhälle fungerar, då jag antar att du kanske bor på en öde ö, eller i skogen utan att mötas av människor. I städer, bästa Sthlm, GÅR man till ock från sitt arbete, går till ock från affärer, går till ock från möten med andra människor. UTAN ATT VARA DAGDRIVARE! Så kanske denna lilla förklaring gör att du inte kan kalla P.Madeleine för DAGDRIVARE!


 11. Singoalla skriver: 12 oktober, 2013

  8 realist
  Sköt dig själv! Hon får säkert det hon ska ha enligt gällande regler.


 12. Eva skriver: 12 oktober, 2013

  # 8
  Ingenstans i hela världen får föräldrar barnbidrag, förutom i Sverige.
  De stackars Svenska föräldrarna kan inte klara av skälig levnadsnivå för sina barn utan dessa bidrag. Eller?
  Detta trots att vi har allt fritt för våra barn, skolor, skolböcker, skolmat, inga skoluniformer behöver köpas, datorer, sjukvård, förlossning mm. Ändå klagas det och många är mycket missnöjda. Dessutom får många bostadsbidrag!
  Visst kan man undra hur människor i andra länder kan försörja sina barn? Men där ingår inte Thailandssemester som existensminimum.


 13. Monica skriver: 12 oktober, 2013

  De båda kvinnorna har råd att shoppa och behöver mera ombyten än många av oss. Vad ska vi göra åt det? Jag själv har inte behov av att så mycket exklusiva kläder. När jag ska klä upp mig, behöver jag inte alltid ha nya kläder. Vi människor har olika behov och jag styrs av min plånbok. Idag finns mycket smycken mm som jag kan piffa upp min garderob med.


 14. caterinecaterineg skriver: 12 oktober, 2013

  Han kanske jobbar och har annat för sig än att vara ledsagare åt sin fru på shoppingturer.


 15. Eva Schatz skriver: 12 oktober, 2013

  @ 8 realist. Finns inga barnbidrag i USA. Ej heller mammaledighet.


 16. Pboo skriver: 12 oktober, 2013

  # 7 Sthlm

  Tihi – du har uppenbarligen fortfarande inte förstått att paparazzi-bilder på P Madeleine är från när hon rör sig i det offentliga rummet! Paparazzi släpps nämligen inte in varken vid hennes arbetsplats vid Childhood eller hennes och Chris privata hem! Rör du dig aldrig i det offentliga rummet? Förflyttar du dig inte till och från arbete, mataffär, apotek, bank, postärenden m.m.? Pratar du aldrig i mobiltelefon i det offentliga rummet som exv. en gata är? Har du alltså en personal shopper eller vem sköter alla dina ärenden? Har du en privatchaufför som kör dig till och från arbetet eller kanske arbetar du hemifrån som Chris osv? Har du en privatsekreterare som sköter alla dina tel.samtal arbete/privata?


 17. Pboo skriver: 12 oktober, 2013

  # 7 Sthlm

  Vad tror du det beror på att när KP Victoria för några dagar sedan var i NY så fick vi se flera bilder från olika media som visar hur hon är på väg till träning och hur hon springer på stan och handlar, medan vi i princip aldrig får se sådana bilder från exv. Stockholm? Du tror möjligen inte att det har att göra med att KP Victoria har just en personal shopper/stylist (broderns sambo har också stylist), något som däremot det aldrig skrivits om i någon media att P Madeleine har, du tror möjligen inte det har att göra med att KP Victoria blir körd av chaufför till sin arbetsplats, du tror möjligen inte att det har att göra med att KP Victoria inte sköter sina dagliga göromål själv (som handla mat osv) utan har anställda till detta?!


 18. annica* skriver: 12 oktober, 2013

  Vilket tjafs om prinsessan Madeleine och hennes så kallade “shopping”. Själv handlar jag så gott som varje dag! Vad är det för märkvärdigt med det? Hon gillar kläder, det gör absolut inte jag, men släpp lös mig i en bokhandel och jag är paradiset! Med det vill jag ha sagt att vi är alla olika och har olika intressen! Inget är rätt eller fel. Vad beträffar hennes make STHM så är han väl antagligen på jobbet? Prinsessan ser själv ut att vara på väg antingen till eller från jobbet! I alla fall ser jag inga kassar… Vad beträffar mobiltelefoner så har väl ALLA det idag? Jag har ingen fast telefon och ALLA samtal sköts via mobilen, som för många andra och det ser man VARJE dag. Inte heller märkvärdigt! Hon är nygift och de väntar sitt första barn och jag tror att de är ett mycket lyckligt par, men för de liksom alla andra har man ett jobb att sköta på dagtid och har då inte tid eller möjlighet att umgås ständigt Det behöver ju inte betyda att det är en fnurra på tråden för DÅ ligger många illa till. =)


 19. annica* skriver: 12 oktober, 2013

  Prinsessan Madeleine får inget barnbidrag förrän barnet är fött i alla fall och det dröjer till mars månad. Hade du barnbidrag innan barnet föddes? I så fall är du en fifflare och bedragare, REALIST!


 20. Birgitta skriver: 12 oktober, 2013

  #7 Jag håller verkligen med! Att Chris inte syns, är kanske för att inte gillar att driva runt i affärer. Han är nog inte ensam om det. Hur går det med “jobbet” på Childhood? Hon har kanske redan har påbörjat sin föräldraledighet


 21. I.J. H-MUSA skriver: 12 oktober, 2013

  Prinsessan Madeleine kanske låtsas att hon pratar i mobilen för att slipas svara på frågor från journalister som hon möter?

  Nej, i USA får man inte barnbidrag och bor man utanför Sveriges gränser så får man det inte från Sverige heller.


 22. I.J. H-MUSA skriver: 12 oktober, 2013

  Prinsessan Madeleine kanske bara låtsas att hon pratar i mobilen för att slippa svara på frågor från journalister hon stöter på ute?
  Nej, i USA får man inte barnbidrag. Sverige skickar inte barnbidrag till utlandet heller, man måste bo inom Sveriges gränser för att få det.


 23. anders skriver: 12 oktober, 2013

  “5 och “8

  Varför skulle Madeleine vara en “dagdrivare” som mår dåligt bara för att hon talar i mobiltelefon? Vilka idiotiska kommentarer!! För övrigt kanske hon talar med sin make i telefon?..den “frånvarande”.
  Snacka om att koka ihop “soppa på en spik”…slidder sladder och elakt missunnsamt pladder!!


 24. Karin skriver: 13 oktober, 2013

  I usa får man inte barnbidrag, sådana bidrag existerar inte där.


 25. AFia skriver: 13 oktober, 2013

  8

  Fakta:

  Som utskriven från Sverige får hon hennes barn inget barnbidrag. Dessutom som utskriven får hon normalt om hon skulle använda allmänsjukvården betala högsta taxan. Detrta innebär om hon skulle använda akuten får hon betala over 2000 kronor för ett besök.


 26. AFia skriver: 13 oktober, 2013

  8

  I USA finns det inget barnbidrag.


 27. AFia skriver: 13 oktober, 2013

  8

  Fakta:

  Det är så här att det är bättre att vara statslös i Sverige än vara en utskriven svensk medborgare (även om den utskrivne betalar skatt i Sverige). Statslösa har fri sjukvård i Sverige vilket inte en utskriven svensk medborgare har!!


 28. emma_h skriver: 13 oktober, 2013

  8Realist,
  inga vuxna “får” barnbidrag – det utgår till barnet… i Sve bosatta barn märk väl, alltså fick kungabarnen det p automatik & lagstadgat under sin uppväxt så varför hacka på just M om det NU?? du ställde inte samma frågeställning betr V&Estelle mig veterligt vars föräldrainkomst är betydande och mer än genomsnittet även den…
  Usa har inget motsvarande barnbidrag – viss ersättning kan utgå för barn om föräldrarna saknar inkomst eller tjänar ytterst lite


 29. emma_h skriver: 13 oktober, 2013

  Oj Sthlm vad du spekulerar fram teorier utifrån 1SEKUNDs stillbild utifrån 1 helt dygn (24timmar) Bara för att M råkar befinna sig utomhus gåendes på trottoar i NY vid majoritet av sv medias uppköpta paparazzibilder förevigande dylika photo-opportunities gör inte M till nån “dagdrivare” – M har UTÖVER sin arbetstid via kontoret o ute på kundbesök liksom HKHuppdrag därtill (likt övriga svenskar) såkallad “privat tid” under vilken 1 svans av fotografer hänger på då M lämnar hemmet för att SOM ANDRA SVENSKAR handla mat rasta hunden promenera träffa vänner uträtta ärenden av olika slag – något CG m familj slipper få dokumenterat hemma i Sve för det mesta. Dock etiketteras varje utomhusvistelse av Svenskar såsom “shopping” varje gång M/C lämnar sitt hem UTAN ATT VETA sittandes hemma i Sve… ingen idé att M försöker undvika gå ut ty då skrivs säkert magsura (spekulativa gissningar) påståenden att M shoppar via nätet hemmavid istället http://www.svd.se/nyheter/utrikes/smekmanaden-kvar-i-vardagen-exklusiv-intervju-med-madeleine-och-chris_8346610.svd


 30. Vivi skriver: 14 oktober, 2013

  # 7 Sthlm
  En forklaring kan være: Chris “arbejder” hjemme…… og Madeleine ringer og informerer om, at han ikke skal gå tur med Zorro, for der er fotografer i nærheden.
  Måske skulle de gøre, som mange andre i NY: ha’ en hundelufter, det har de måske også, det er jo sjældent de har Zorro med – og det er også upraktisk for en shoppingtur.


 31. skåning skriver: 14 oktober, 2013

  nr. 10 Kan bara instämma i din kommentar.
  En del människor förnekar sig ju aldrig….


 32. Marja skriver: 14 oktober, 2013

  Det var någon kommentator som skrev att barnbidrag betalas bara i Sverige. I Finland får man (redan på 1940-talet) moderspengar och barnbidrag. Kanske får man barnbidrag i de flesta stater inom EU.


 33. emma_h skriver: 14 oktober, 2013

  AFIA “Dessutom som utskriven får hon normalt om hon skulle använda allmänsjukvården betala högsta taxan. Detrta innebär om M skulle använda akuten får M betala over 2000 kronor för 1 besök.”

  1 pristariff för oförsäkrad turist möjligen… men såsom usaboende sen flera år har M givetvis 1 privat sjukförsäkring likt flertalet kloka amerikaner har (ofta via arb-givare som löneförmån) & som gift även möjlighet att ta del av sin makes sjukförsäkring utöver den Ms arbetsgivare bör ha tecknat åt henne – M:s sits är ej alls som 1 vanlig oförsäkrad svensk på USAbesök, M har diplomatpass varför UD hjälper till utrikes m såna arrangemang vid behov – uppsöker M läkarvård debiteras försäkringsbolaget, inget akuten kräver M på “in persona”


 34. Ewa skriver: 14 oktober, 2013

  #13 Eva, förstår inte på vad du grundar detta påstående: ” Ingenstans i hela världen får föräldrar barnbidrag, förutom i Sverige.” I Israel får man barnbidrag och säkert i många andra länder också.


 35. Kerstin Bergström skriver: 14 oktober, 2013

  #13 Eva och#33 Marja !974 arbetade jag i Spanien och där var barnbidraget inlagd i skatten.Jo fler barn en familj hade ju mindre skatt betala de.1980 -talet kunde en svensk familj vistas utomlands och få barnbidrag men i högst 6 mån.Sådana saker får väl var och en ta reda på och vad gäller p Madeleine har ingen med att göra om hon får bidrag eller inte fr,Usa.


 36. AFia skriver: 14 oktober, 2013

  34

  Naturligtvis har utskrivna en försäkring….
  Dumma vore de annars….
  Narturligtvis har MMadeleine sig upptäcknad…
  Obsevera jag bara gav basfakta…
  Tror inte hon går på vanliga akuten…
  Det finns taxa 18 att tillgå om inte hennes privata/via UD försäkringar finns…..


 37. Pboo skriver: 14 oktober, 2013

  # 28 A Fia

  Hear, hear! Hoppas flera läser vad du skrivit. Det är groteskt att etniska svenskar behandlas som spetälska i sitt eget hemland, gäller bl.a. dem som arbetar utomlands! Men även som etnisk svensk boendes i Sverige kostar det en förmögenhet för att gå till tandläkaren medan, som du skriver, statslösa i Sverige betalar 50:! Detsamma gäller inom sjukvården. Som etnisk svensk får man slå sig blodig för att få hjälp av den svenska sjukvården eller inom folktandvården om man befinner sig någon annanstans i Sverige än där man är mantalsskriven, exv vid sitt sommarställe! Som etnisk svensk blir man grovt diskriminerad dagligen, men trots detta kan enligt lagar etniska svenskar inte bli diskriminerade!


 38. snickarjohn skriver: 14 oktober, 2013

  38 Pboo,
  Also sprach SD.


 39. AFia skriver: 15 oktober, 2013

  38

  Ja är det inte underligt……..


 40. snickarjohn skriver: 15 oktober, 2013

  Eva,
  Barnbidrag finns i många länder.
  I Frankrike får man 128 Euro från barn nummer 2.
  Vid 4 barn utgår 458.
  Varje barn därutöver 168.
  Märk att man får barnbidrag upp till 20 år.
  Mella 15 och 20 år får varje barn ett tillägg på 65 Euro.
  Som ett kuriosum kan jag nämna att Frankrike var först i världen med barnbidrag 1930. Allmänt barnbidrag infördes i Sverige 1948.


 41. snickarjohn skriver: 15 oktober, 2013

  Vem är etnisk svensk?
  Uttrycket ger mig obehag.
  Mycket stort sådant.
  Gär vi skilnad på svenskar och etniska svenskar?
  Kan någon skyndsamt förklara?


 42. point skriver: 15 oktober, 2013

  38 PBoo
  Eftersom skatteintäkterna inte räcker till för allt och alla, måste man prioritera. Och naturligtvis är det de nyanlända berikarna som skall ha förtur.
  Hur tänker beslutsfattarna egentligen!!??


 43. Pboo skriver: 20 oktober, 2013

  # 42 snickarjohn

  Lugn bara lugn – enligt vissa politiker (finns att lyssna på från riksdagsdebatter på svtplay) är alla som åker tunnelbana svenskar! Undrar om alla som åker tunnelbana (eller något annat färdmedel) är danskar, norskar, bosnier, somalier, etiopier, mexikaner, kanadensare, kineser, japaner osv., osv. Vad tror och anser du själv? När är någon, enligt dig, exv. japan eller kines eller mexikan eller kanadensare eller svensk osv? Finns enligt dig några som har etnicitet – om ja – vilka då? Om man i andra länder än i Sverige ses som den nationalitet som det land man åkt tunnelbana, buss, bil osv. i – då är jag en massa nationaliteter!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar