Glammiga prinsessan Madeleine på prisutdelning

Glammiga prinsessan Madeleine på prisutdelning
Annons

Madeleine-AO

Prinsessan Madeleine delade i går ut pris vid Kungliga Vetenskapsakademiens högtidssammankomst och hon var verkligen strålande vacker och log glatt mot alla fotografer.

Prinsessan Madeleine har delat ut pris i Grunewaldsalen i Konserthuset i Stockholm. Det hela ägde rum vid Kungliga Vetenskapsakademins högtidssammankomst under onsdagskvällen. Över sin havsblå långklänning bar hon en liten pälsjacka från Roberto Cavalli.

Annons
Christer Fuglesang
Christer Fuglesang

På plats fanns också den svenska astronauten Christer Fuglesang som visade upp sin Wargentin-medalj som han hade med sig på sin senaste rymdresa.

Prisutdelning

Han lämnade sedan tillbaka medaljen till Vetenskapsakademiens Svante Lindqvist (som också är riksmarskalk vid hovet)  och berättade lite från talarstolen om sin senaste rymdresa.

Moderiktig

Prins.-Madeleine-AODet ännu lite kyliga vårvädret gjorde att prinsessan Madeleine bar sin lilla glammiga pälsjacka från Roberto Cavalli över axlarna när hon kom, moderiktig som alltid.

Forskaren William Agace fick pris av prinsessan.
Forskaren William Agace fick pris av prinsessan.

Foto: Patrik Österberg/All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

26 kommentarer till “Glammiga prinsessan Madeleine på prisutdelning”

 1. GrevinnanChintohsblogg.se skriver: 1 april, 2010

  Allt är glammigt när det gäller Madelaine.Nån nytta måste hon väl göra ?


 2. Kiana, Norge skriver: 1 april, 2010

  Så hyggelig å se bilder av prinsesse Madeleine når hun representerer.


 3. Rasmus skriver: 2 april, 2010

  Blivande fru Bergström, är visserligen snart 30 år men så här tråkig behöver man inte se ut för det, kunde lika gärna ha varit ett medelålders kvinnligt statsråd på kungamiddag, inte kul. Men hon var säkert lika “naturlig” och “engagerad” vid prisceremonin som hon var för ett tag sedan på Berwaldhallen då hon överlämnade Prins Eugens pris…finns att se på you tube. Någon “modeprinsessa” är och kommer nog aldrig Madeleine bli likt sina fastrar Birgitta och Christina på sin tid, hon blir nog snarare lik faster Margareta “glammig värre”.


 4. lövisgmail.com skriver: 2 april, 2010

  Grevinnan !

  Hon skall kanske göra som Victoria, med Daniel. = Byta Jonas till Jonas II.


 5. Siri skriver: 2 april, 2010

  Men usch Madeleine…vad är det som står på, det ser ju närmast ut som om prinsessan har lite mustach, hmmm. Nej prinsessan M är vare sig modeprinsessa eller vacker – förstår inte alla som höjer henne till skyarna och rackar ner på kronprinsessan.

  Instämmer i att hon ser ut som vilken medelålders tant som helst på dessa bilder.

  Dessutom tror jag att Madeleine är den som kommer att följa sin mor i spåren vad gäller skönhetsoperationer. Det är redan så uppenbart att det är ytan som är viktigast.


 6. Netaadika.bloggspace.se skriver: 2 april, 2010

  Usch och fy på Dig Siri. Säga så om världens vackraste prinsessa ! Hon kommer att hålla länge än och det utan skönhetsoperationer. Och nordiskt vacker som en dag är hon!


 7. I MartinssonSvenskdamtidning skriver: 2 april, 2010

  Avundsjuka handlar det nog om. Kom inte och säg att Madeleine ser ut som
  en tant.Hon är otroligt VACKER. Mycket lik sin faster Prinsessan SIBYLLA.


 8. Siri skriver: 3 april, 2010

  Nordiskt vacker…hmmm, vad är det…en tjej med överblonderat hår, ofta med tradig utväxt, pluffsiga kinder och ja, som nu senast på bild såg ut som om hon hade mustach…nej, vacker, är hon då inte…och på den bilden ovan är hon inte ens lite söt.

  Om man, som du, vill tala om världens vackraste prinsessa ska vi ta med Victoria, för hon är vacker både på utsidan och insidan. Man kan också i det sammanhanget omnämna kronprinsessan Maxima – en bra kvinnlig förebild och som inte alltid måste se perfekt ut. En del av prinsessorna, födda som ingifta fokuserar enbart på det yttre, inte ett hårstrå ligger fel, inte en skrynkla, total fejk och inga förebilder för dagens unga kvinnor.

  Jag är, i motsats till dig Neta, övertygad om att Madeleine kommer att välja ett antal skönhetsoperationer…herre gud, tjejen röker som en borstbindare och det ger en ful mun med snipiga läppar. För att nämna något…


 9. lövisgmail.com skriver: 3 april, 2010

  Neta !

  Nordisk vacker !

  Då måste brevbäraren vara hennes Far !

  Nordiskt blod hittar Du inte i Madeleine ! Det är blod från valloner som är Bernadottes grund !

  Valloner = inev. i s ö Belgien. De är kelto-germanska-romansk härkomst o talar en dialekt av nordfranska, vallonska, Den på Gustaf II Adolfs uppmaning till Sverige vallonska industriidkaren Louis de Geer inkallade efter 1618 hundratals landsmän, vilka slog sig ned framför allt vid järnbruk i n Uppland. o ö Värmland, samt vid Finspång i Östergötland, Kända Vallonska släkter är Anjou, Gauffin, Stille m.fl.

  Det romerska släktskapet mellan Bernadotte och dem, kan man ofta se på romerska personer. .Det framgår tydligt på C.P. och Madeleine !


 10. Vera skriver: 3 april, 2010

  Håller med båda insändarna – dels har Neta rätt i att maninte ska vara så taskig och dels har Siri rätt i att Madeleine inte är vacker. Förstår inte och har aldrig förstått varför alla höjer M till skyarna för hennes utseende.


 11. GrevinnanChintohsblogg.se skriver: 3 april, 2010

  Egentligen skulle det väl kännas fånigt att bara dela ut ett pris.Vad har Prinsessan gjort själv


 12. Louise N skriver: 4 april, 2010

  Men tjena, Sibylla vart väl ändå FARMOR o inte faster till Madeleine..?!


 13. Karin skriver: 4 april, 2010

  Stakkar Madeleine, hun gjør vel det hun mener forventes av henne. I stedet for bare å være “glammig” burde hun skaffe seg en skikkelig jobb som det står respekt av. Det kan ikke være lett å være født prinsesse uten noen viktige oppgaver.


 14. Inge L. skriver: 4 april, 2010

  Ja, hvorfor får hun sig egentlig ikke et job af en slags ? I både Holland, Norge og Danmark har de, der ikke er tronarving andet arbejde ved siden af.


 15. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 4 april, 2010

  Louise N.
  Men tjena själv.
  Sibylla VART inte farmor. Hon VAR farmor till Madeleine. Det är stor skillnad. Om vi nu ska vara petiga.


 16. Netaadika.bloggspace.se skriver: 4 april, 2010

  Demba, ja det skall man vara. Petig alltså. Med det svenska språket !


 17. esa skriver: 4 april, 2010

  Prinsessan LEN är verkligen inte onödig!!! Hon ser inte ut som en tant och är super-vacker!!! LEN kommer vara vacker i hela henne hennes liv utan skönhetsbehandlingar!!!


 18. Christina. Helsinki skriver: 4 april, 2010

  Den som skriver att Madeleine inte är vacker, tycker säkert att KRONPRINSESSANS blivande svärmor är vacker.

  Madeleine ÄR vacker, hon behöver inga skönhetsoperattioner, hon skall bara sluta dricka skumpa och stå framför spegeln och säga åt sig själv, jag är en prinsessa (om nu sådana finns om 20 år) och vill leva på ett sätt som gagnar mitt fosterland.

  Neta, slött att inte få hälla i sig sin eftermiddagschampagne, men du och jag representerar inte våra fosterland så vitt jag vet


 19. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 4 april, 2010

  Ja esa, det kommer hon. Det är avundsjuka eller bara vanligt skitprat av dom som påstår att hon kommer att följa i mammas fotspår och låta operera sig eller att hon kommer att se gammal ut tidigt. Det vet ingen idag. Hon är snart 30 år.
  Ingen vet något om hennes framtid. Inte ens hon själv. Jag är ingen Len-fan, men tycker det är konstigt att någon kan säga hur hon kommer att se ut i framtiden. Eller att hon kommer att låta kirurgen sätta kniven i sitt ansikte.


 20. Hariettdeleted skriver: 4 april, 2010

  Håller med esa. Visst år prinsessan Madeleine en fin representant för vårat kungahus och visst är hon vacker. Hon är jättesöt, lillsessan.


 21. Lill skriver: 5 april, 2010

  En del här tar kritiska synpunkter om personer i artikeln så enormt personligt. Herre gud, har ni inget liv? På samma sätt som vissa får lovorda prinsessan M måste vissa få ifrågasätta och kritisera. Vi har trots allt yttrandefrihet i det här landet.

  Själv tycker jag inte att hon är särskilt vacker, inte ens söt, men hon har varit söt, väldigt söt fram tills för några år sedan då det blev väldigt “pluffsigt”

  Att Madeleine borde skaffa sig ett jobb håller jag med om. I ett modernt samhälle, med en modern monarki borde man kunna hitta en sysselsättning samtidigt som man ibland kan hjälpa till med representationen, se t ex på prins Joachim av Danmark. Madeleines representation kommer ju inte att bli större med åren precis snarare tvärom.


 22. Hariettdeleted skriver: 5 april, 2010

  Madeleine är verkligen inte pluffsig. Hon har en normal kropp, vilket är naturligt i hennes ålder.
  Självklart får man tycka olika om utseénde, men att ha så dålig smak så att man inte ser att Madeleine är en vacker prinsessa är ett mysterium.


 23. Lill skriver: 5 april, 2010

  Jag trampade visst på en öm tå Hariett…*s*…som å ena sidan säger att man får tycka olika men å andra sidan anklagar att det är dålig smak att inte tycka att prinsessan M är en vacker prinsessa. Ganska motsägelsefullt!!!

  Normal kropp, naturligt för hennes ålder – du, hon är ingen tonåring längre som har det ungflickaktiga hullet kvar…det där småsöta trulliga. Det är en ung kvinna på snart 30 år…som borde tagit ansvar för ett arbete och men även nyttjat sin position till att lyfta frågor som berör unga kvinnor. Nej, istället handlar det om resor till Frankrike, Thailand eller Verbier. Hon känns genom det agerande som presenteras i media ganska andefattig, ointresserad av att göra någon nytta och väldigt egocentrerad. Det är möjligt att det är fel bild som presenteras i media – men i så fall borde hon vara mer intresserad av att jobba på att förbättra sitt varumärke.


 24. Marianne skriver: 5 april, 2010

  Och det, att “förbättra sitt varumärke”, är det inte just det hon gör i detta sammanhang? Det är vare sig en resa till annat land, glamfest eller ytligt. Läste ni artikeln alls? Där står att finna både plats och engagemang. Vad menar Lill et al med att hon inte har ett arbete? Räknas inte ett omfattande engagemang och daglig gärning i World Childhood Foundation som ett arbete?


 25. Bertil von Oben skriver: 6 april, 2010

  Marianne bra fraga !! men det hackas utan like pa denna skona unga prinsessa….man anar den svenska KUNGLIGA avundsjukan !!


 26. lotta skriver: 6 april, 2010

  Prinsessan Madeleine passar mycket bra att dela ut kulturpriset. Och i alla fall är hon mycket vackert och kronprinsessan kommer att vara i skuggan med sin Daniel. Och jag hoppas att det brölloppet och första barn kommer snart att det kommer någon andra att skriva. Bra jobbat prinsessan Madeleine med sin naturligt skönhet. Men är det inte tro att 30-års börjar att vara nästan medelårs…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar