Prinsessan Madeleines bild på Chris

Annons

Prinsessan Madeleine är fotografernas älsklingsmotiv, men numera står hon ofta bakom kameran själv och visar sina egna bilder på Facebook.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill var med vid 375-års-firandet på “the Chase Center on the Riverfront in Wilmington”. Den kungliga familjen var också i New York och lunchade på svenske stjärnkocken Marcus Samuelsons restaurant Red Rooster.

Bilden ovan är tagen av prinsessan Madeleine från båten till Ellis Island. Frihetsgudinnan i dimma.

Madeleines bild på Chris

Här ser vi senaste bilden på fästmannen Chris O’Neill och prinsessan skriver bildtexten:
“I joined my parents at RedRooster with our talented Swedish chef Marcus Samuelson!!!

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures och Prinsessan Madeleine/Facebook

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

55 kommentarer till “Prinsessan Madeleines bild på Chris”

 1. pia skriver: 16 maj, 2013

  “Se mig, se mig! Snälla ni! Titta vad jag kan!”


 2. Julia skriver: 16 maj, 2013

  Och vad kan du Pia?


 3. anders skriver: 16 maj, 2013

  Pia kan vara väldigt sur och avundsjuk och lite bitter verkar det som..


 4. Marianne skriver: 16 maj, 2013

  1.Pia
  Om man vill kan man ALLTID skriva negativa saker!
  Om Madeleine tar foton och delger folk på Facebook ska hon inte behöva få kritik för det.
  Dessutom tar hon ofta jättefina bilder.
  Nu börjar nedräkningen till bröllopet. Ska bli spännande att få vara med via TV.


 5. Sandra skriver: 16 maj, 2013

  Tycker det är kul att prinsessan Madeleine delar med sig av sina bilder. Och jag håller med henne, Marcus Samuelsson är mycket duktig.


 6. Tina skriver: 16 maj, 2013

  Snyggt med Rita Hayworth-kamning..!


 7. Humaniora skriver: 16 maj, 2013

  Detta foto på Madeleine tycker jag inte utstrålar “se mig se mig!!”
  – snarare ser det ut som om hon irriteras över något.
  Många av de foton jag sett på Madeleine andas något spänt, jagat och lite desperat över. – Däremot uppfattar jag henne, så här på avstånd,som en mycket sympatisk kvinna. Hon verkar vara en härlig personlighet med humor, klokhet, hängivenhet och värme………som de som står henne nära och som hon tycker om får uppleva! Vidare får jag en känsla av att hon är en ytterst känslig person bakom den ibland lite tuffa och “nonschalanta” fasaden. En kvinna som tycks gå sin egen väg utan att helt följa det förväntade mönstret, vilket i sig är tecken på mental styrka samt en sund och självklar egenuppfattning!!


 8. Lisa Lusth skriver: 16 maj, 2013

  Det är så skönt att en sur kommentar följs av fem positiva. Äntligen något att glädja sig åt på dessa annars så dystra sidor! 😀

  Tjusig bild på Prinsessan förresten!


 9. hbjohan skriver: 16 maj, 2013

  Varför kritisera Prinsessan Madeleine för att hon tar bilder. Här visar bara att hon inte är annorlunda än alla andra i hennes ålder och visar sin vardag på facebook. Välkomna till 2000-talet!


 10. Elisabeth Aronsson skriver: 16 maj, 2013

  Jag bävar för alla kommentarer efter bröllopet, “Såg hon lycklig ut?”
  “Har hon inte sorg i blicken” “Chris ser verkligen inte glad ut”
  “Detta bröllop är framtvingat” osv i all oändlighet.
  Jag tror att de älskar varandra och att oavsett om blicken ser fel ut
  i ett ögonblick, så kommer de att bli jättelyckliga.


 11. Kristiina från Turku skriver: 16 maj, 2013

  Madeleines Facebook skulle vara bra, om hon skulle berätta bara om sitt arbete där. Nu hon visar bilder med pinsamma texter och korrigerar dem några timmar senare eftersom hovet kanske har bett. Madeleine verkar vara barnslig för en trettio-årig kvinna.


 12. Dorthe skriver: 16 maj, 2013

  Tihi, Madeleines tekst passer jo ikke til fotoet ( hvis det er hendes egen tekst ?) : I joined my parents …… og se vi et foto af Chris !!!! Han må måske ikke nævnes ved navn, før de er blevet gift, ligesom på hovets hjemmeside. 😉
  Til gengæld er det en Chris, som vi kender og som vi mest har set ham tidligere, nemlig ved receptioner og fester!
  Flot 50’er look på Madeleine, men hun vælger forhåbentlig ikke glamour-stilen på bryllupsdagen!


 13. Gneta skriver: 16 maj, 2013

  #12 BIlden är tagen i dåligt ljus helt enkelt, vilket ger lite för lång sk slutartid för att den skall bli skarp. Antagligen en vanlig bild tagen med iphone


 14. Kristina skriver: 16 maj, 2013

  Väldigt fin bild på Madeleine, ja dem andra också. Jag ser fram mot bröllopet.


 15. Julia skriver: 16 maj, 2013

  Och nu kommer de magsura kommentarerna om den vackra, självständiga prinsessan som vet vad hon vill och ser till att förverkliga det.

  Att hon har möjligheter att leva ut sina drömmar förstår jag måste verka provocerande på vissa. Men avundsjuka och bitterhet är aldrig vackert. Varför inte njuta av det liv man har i stället.


 16. Birgitta skriver: 16 maj, 2013

  När det gäller P. Medeleine ock Chris släpps hur elaka kommentarer som helst fram,därav helt felaktiga, ock antaganden. Men när det gäller hennes “storebror” C.P. med sin S.H. stryks ALLA negativa kommentarer! Man får inte ens säga namnet:Naken, ang.S.H. vilket därimot är en sanning! Vari ligger logiken? I vems intresse har det blivit så??


 17. Astrid A skriver: 16 maj, 2013

  Da prinsessen var barn ville hun ikke fotograferes av pressen. I blant så hun helt rasende ut hvis fotografene kom for när. Jeg tror at hun fremdeles har problemer med dette, så “Se på mig!” er så langt fra sannheten som man kan komme. Hun ser forövrig helt nydelig ut.


 18. Tina skriver: 16 maj, 2013

  17. Den mest korkade kommentaren i SD:s historia..!
  Grattis Birgitta..!


 19. Evita Jansson skriver: 16 maj, 2013

  Varför kritisera prinsessan Madeleine? Hon har träffat en man som är utbildad, bra bakgrund och försörjer sig själv.

  Kritiken att han arbetar med ett riskkapitalbolag har jag ingen förståelse för. Hur många riskkapitalbolag har vi inte i Sverige inom t ex vården, skolan, apoteksbolagen och svensk industri? Sverige skulle inte klara att skaffa kapital till investeringar utan dessa bolag. Vad skulle ske med Sverige om dessa bolag förbjöds?

  Jag förstår drottningens uppskattning av hennes val. Drottningen har en hög uppfattning om etik och moral och jag hoppas att hon håller fast vid detta synsätt även i andra sammanhang.


 20. Birgitta skriver: 16 maj, 2013

  #19 Tina. Jag emotser KONKRETA kommentarer på,vad ditt inlägg syftar på!


 21. Ann skriver: 16 maj, 2013

  # 7 Humaniora
  Är du clairvoyant ?


 22. sussiÅ skriver: 16 maj, 2013

  17, Grattis du tog priset för den absolut töntigaste och mest ordfattiga kommentaren!!!!! Jag tror Sofia H är den som det blivigt mest smutskastad på denna sidan.


 23. allegra skriver: 16 maj, 2013

  det betyder mycket för den begåvade Marcus Samuelsson att ha sin bild på Madeleines facebooksida. Han förtjänar all uppmärksamhet.
  Och mycket mycket tråkigt att det inte är den kreativa nytänkande Samuelsson som står för bröllopsmiddagen med tanke på den fantastiska meny han komponerade för Obama i Vita Huset..


 24. pia skriver: 16 maj, 2013

  Endast ett konstaterande. Hon är visserligen en bland alla de miljoner personer som måste berätta till och med när de ska gå och lägga sig, men det hör inte till vanligheten att kungliga personer publicerar varje steg de tar. Det finns inget vare sig “surt” eller “bittert” och framför allt inget “avundsjukt” i min kommentar. Den uppfattningen får helt och hållet stå för överkänsliga kritiker.


 25. pia skriver: 16 maj, 2013

  2 “Julia”. Jag vet inte hur gammal du är, men gissar att du är rätt ung eftersom du kommenterar som barn gör när de inte har något annat argument: “Än du själv då?” Men jag ska ändå svara dig att jag ofta får beröm för mina bilder och en hel del annat också.


 26. Jojo skriver: 16 maj, 2013

  #17 Birgitta. ,Hvilke kommentarer du læser og hvilke du springer over, må blive et spørgsmål – for der er ikke et gran af sandhed eller logik i det du skriver og kritiserer SD for, det ved man som bruger af webben. Madeleine (og Chris) bliver kritiseret i en del kommentarer, men Sofia bliver direkte tilsvinet i endnu flere…. har du sprunget dem over, siden du skriver, som du gør ? Hvem andre bliver igen og igen nævnt ved et job, man havde i sin tidlige ungdom af de nuværende indgifte prinsesser ? Sofia har taget en uddannelse som yogalærer og undervist, inden hun begyndte med PP. Desuden modner det en” at stå på egne ben”, hvad Madeleine jo aldrig har behøvet!


 27. Titti W skriver: 16 maj, 2013

  #1 Pia

  Och vad kan du Pia mer än att vara elak?


 28. PBoo skriver: 16 maj, 2013

  # 27 Jojo

  I bl.a. svensk media har det falska ryktet spridits att Sofia startat ett yoga-center – så långt från sanningen man kan komma! Sofia är inte ens utbildad och certifierad yogalärare. Hon var inte heller ens anställd o försörjde sig därmed inte heller på detta, utan hon höll i klasser på ett yogaställe som det var gratis att yoga vid. Hon idkade alltså välgörenhet då också. Inkomsterna kom från annat välkänt håll. Sen har Birgitta rätt, det finns ingen som det skrivits så mycket skit om o falska, fula påhopp på som det görs med den infödda svenska prinsessan P Madeleine! Och nu hennes blivande man. Sanningen om Sofia friseras ofta rejält här, av ngn anledning.


 29. Humaniora skriver: 16 maj, 2013

  22. Ann! Ja det stämmer att jag har ett visst mått av clairvoyant seende. Ibland på gott och ont vill jag säga. Att förutse eller utläsa något konstruktivt av en annan människa känns enbart positivt! Däremot då jag får negativa vibrationer/bilder/känningar, så vill jag helst inte kännas vid det. – Men jag har mestadels positiva erfarenheter och jag tycker det är en fascinerande och till stor del värdefull förmåga!!


 30. PBoo skriver: 16 maj, 2013

  # 2 Julia

  Klockren! Sarkasm blandat med humor – när den är som bäst!


 31. emma_h skriver: 16 maj, 2013

  27_jojo
  om du ska informera andra här så håll dig till fakta
  ingen “utdanning” utan hade lärlingsplats
  Utbildning sker på skolor & S “ledde” yogapass …viss skillnad
  ”… YTTP founder Greg Gumucio says, explaining the studios’ success.
  “… there’s a sense of community. We get a lot of students, artists, actors, dancers — those with creative juices who really don’t have the money to pay…”
  http://www.americanwaymag.com/greg-gumucio-yttp-founder-designer-1 http://www.nytimes.com/


 32. Julia skriver: 16 maj, 2013

  # 25 Pia Eftersom det inte finns någonting hos prinsessan Madeleine som motiverar dessa ständiga, småsinta påhopp så utgår jag ifrån att det rör sig om avundsjuka och missunnsamhet hos dem som skriver inläggen.

  Att redaktionen släpper igenom allt elakt som skrivs om Madeleine förvånar mig.


 33. Singoalla skriver: 16 maj, 2013

  Men låt bli att analysera sönder varenda bild och tro att ni vet något om hur personerna känner sig! Det är ju löjligt! Miner och ansiktsuttryck kan skifta sekundsnabbt, och kameran fångar en hundradels sekund eller så. Sanningen är att ni vet ingenting om vad dessa personer känner och tänker – ibland gör man det inte med sina nära och kära heller för den delen.
  En annan sak – man kan väl gilla både Sofia och Madeleine, det är inga fotbollslag det handlar om. Lite för mycket sandlåda har det blivit.
  Tänk på att behandla andra som du vill bli behandlad själv. Det är inte fritt fram att angripa andra bara för att de är rika, berömda och/eller kungliga. De är människor de också.


 34. Eva Säfström skriver: 16 maj, 2013

  Man kan förstå att hon föll för honom, vilken snygging!


 35. Agneta Karlsson skriver: 16 maj, 2013

  Han ser väldigt trevlig och sympatisk ut!


 36. Vivi skriver: 16 maj, 2013

  Alle Europas unge prinsesser af idag virker seriøse — det gør Madeleine simpelthen IKKE! Det er der hun falder igennem!
  “Jobbet” på Childhood i over to år … hvad er der kommet ud af det, lidt gennemlæsning af ansøgninger ? Det virker som hun er mere off end on, lidt fritidssysleri i hverdagen!
  Hendes tildelte beskyddare/protektioner besøger hun stort set aldrig og hun har en del, hvis man ser på hendes cv!


 37. Annica* skriver: 16 maj, 2013

  Med din i-phone tar du inte de skarpaste bilderna inomhus i en dåligt upplyst lokal, men normalt visar prinsessan Madeleine verkligt proffsiga bilder! Mer sådant! På Facebook berättar man om både stort och smått och om det DU vill berätta.


 38. M skriver: 16 maj, 2013

  Tja, kvalitet kostar som man säger, och betalar sig alltid i längden. Dessutom, billigt material och dåligt hantverk resulterar alltid i färg som mattas och de spricker alltid i sömmarna. Med andra ord, en gång trasa alltid trasa, medan siden behåller färg och lyster i många år och är vackert även som gammalt. Du behöver aldrig skämmas för ditt sidenplagg, ursprunget talar för sig själv och för sig med elegans, medan trasan, även om du doppar den i lim och paljetter, alltid kommer att se ut som en trasa, och dra dig med dig ner i rännstenen.
  Ser fram emot vår fina prinsessa Madeleines bröllop!


 39. helene skriver: 16 maj, 2013

  Each member of the royal house has its own personality and that is well like that. Or someone wants clones of Victoria and Daniel?

  It would disturb me much to be considered in each case as the beauty of the house. Which is not also correct, because Victoria is beautiful as well.

  Projections guided by the media.
  Critizise when it runs in the wrong way – o.k. but a lot of people are mobbing Madeleine and Sofia.


 40. Imp skriver: 16 maj, 2013

  @1:Pia:
  INSTÄMMER helt i din kommentar!


 41. Pallesen skriver: 16 maj, 2013

  Vel ser Madeleine vacker ud, som en rigtig diva, men er det ikke lige lovlig overdrevet, at komme som var det til Oscar Awards i Hollywood og ikke et 375 års jubilæum for fattige indvandreres ankomst til Delaware ?
  #28, #30 “The Tweens”.
  Det er som I to sammen altid er enige om, at nedvurderer Sofia og højne prinsesse Madde og Chris!
  Der er sådan noget højtideligt downstairs Downton Abbey over jer, når I omtaler HKH prinsesse M og hendes fästman, tihi!


 42. Birgitta skriver: 16 maj, 2013

  # 26 jojo+#17 Tina: Vill du dricka av rinnande vatten,tänk efter från vilken källa det kommer


 43. mona skriver: 16 maj, 2013

  Fy vad ni är elaka och missunnsamma. Jantelagens Sverige.
  Gläds med alla dina medmänniskor istället för att avundsjukt7
  skriva kränkande kommentarer.
  Hovet lägger sig inte Madeleines Face Book. Madeleine
  lever i tiden ni lever i skuggan.


 44. Sthlm skriver: 16 maj, 2013

  Madeleine är prinsessa ut i fingerspetsarna. Sofia Hellqvist är säkert en rar tjej och visst ska Carl Philip följa sitt hjärta, men då får han också ta konsekvenserna, sånt är livet, även för de kungliga. Det är otänkbart att en person med Sofia Hellqvist CV, dvs. cirka tio år i utvikningsbranschen, kan representera Sverige. Alla ni som tycker att det inte spelar någon roll vad hon har med sig i bagaget kan väl fundera över vilken annan offentlig arbetsgivare skulle anställa en med ett sådant CV.


 45. Adika skriver: 17 maj, 2013

  #38 Så bra skrivet !!! 🙂


 46. Eva Lotta skriver: 17 maj, 2013

  Svar till 28 resp 44 Sthlm
  Ni kan inte ha mer rätt. Madeleine ÄR prinsessa ut i fingerspetsarna
  och har hoppats på negativt både tillvänster och höger. Sofia är ju igentiligen totalt ointressant. Vilken annan offentlig arbetsgivare skulle anställa en person med sådant CV. Och kungahuset har ju faktiskt den högsta ställningen i Sverige.Tragiken ligger i hur Kungahuset skall hantera C-Ps allians.
  Det är bara att be till högre makter att Madeleine kommer hem ofta.


 47. Olga skriver: 17 maj, 2013

  Till # 38, M – Tack för inlägget !
  Ja, kvalité lönar sig i längden…alltid .


 48. PBoo skriver: 17 maj, 2013

  # 36, 41 Vivi, Pallelsen

  Sluta med lögnerna – även media har börjat skriva sanningen o visa vad P Madeleine gör inom Childhood osv! Läs media, läs på Childhoods hemsidor, läs vad P Madeleine redogör för, lyssna på intervjuer m henne ang det dagliga arbetet i Childhood, lyssna på vad Drottningen säger i intervjuer ang Childhood o ang P Madeleines arbete där. Sluta att göra ned det svenska kungahuset, dess medlemmar o vad de gör! Pallelsen; om P Madeleine klädde sig för fint så gjorde även Drottningen det, men hon kritiseras inte – ingen logik – bara känslor! Hur kan sanningen om exv Sofias yoga-“karriär” vara nedvärderande?! Varför frisera?


 49. Skotten skriver: 17 maj, 2013

  #PBoo/ZZ
  Når man læser dine kommentarer under begge dine signaturer, så virker det faktisk, som du har “adopteret” Madeleine og Chris, gjort dem til din “substitutfamilie”, tihi !!!
  Du tilbringer halve dage med at skrive her, … og fortælle hvad andre skal synes om “din” Madeleine og Chris!
  Det der med at dyrke idoler, synes helt at have taget overhånd.
  Og når hendes pappa er “værdig” som konge, landet højeste repræsentant, så kan Sofia også være det, som prinsesse eller gælder der andre regler, hvis man er født kongelig for dig ?


 50. Julia skriver: 17 maj, 2013

  Jantelagen eller Janteloven på norska och danska skapades av Aksel Sandemose som var dansk men bosatt i Norge. I de länderna gjorde han erfarenheter som fick honom att mynta begreppet Janteloven.

  Naturligtvis finns den i Sverige också men ursprunget är Danmark/Norge vilket vi ser bevis för här i inlägg från våra grannländer.


 51. PBoo skriver: 17 maj, 2013

  # 49 Skotten

  Vad jag – och flera med mig – (läs suveräna #50!) reagerar mot är lögner om exv. P Madeleine. Varför ljuga om P Madeleine – är det för att sanningen är för svår för er?! Att P Madeleine är född kunglig, har en högskoleutb., arbetar sedan flera år på heltid som projektansvarig vid det av hennes mor, den svenska Drottningen, startade internationella Childhood, att hon ska gifta sig med vad hon själv benämner som sin “soulmate” osv. Varför frisera sanningen om Sofia – för den är för svår för er att bära?! Exv. är hon inte utbildad yoga-lärare el haft eget yogacenter – varför ljuga o frisera om det o mkt annat?! Duger Sofia inte som hon är för er?!


 52. Dorte skriver: 17 maj, 2013

  #Julia: Forkert. Sandemose siger selv:

  “Jante og Nykøbing er den samme by, så længe det gælder omridsene, naturen, de døde ting. Menneskene kan man lige så godt henføre til Ribe eller Arendal.”

  Og med Nykøbing meness Nykøbing Mors i Jylland. OG mht menneskene, så de ligeså godt komme fra Sverige som fra Danmark eller Norge.


 53. emma_h skriver: 17 maj, 2013

  49_Skotten,
  Händer inget i det danske kongehuset?? (m visst “lån” av Skottens egna val av formulering)
  Når man læser dine kommentarer så virker det faktisk, som du (och enstaka danskar) har ”adopteret” Familen Bernadotte, gjort dem til Din ”substitut-kongefamilie”, tihi !!!
  Du tilbringer dagerne med at nedvurdere & fortælle hvad svenskar skal synes om Madeleine og Chris plus V CP & CG!

  Eller är det bara för att vara elak mot PBOO? “nöjaktig läsning” är det inte – PBOO + övriga Sve Kungahuset´s Arbetsgivare här har rätt till Åsikt samt att bemötas hövligt av er icke-svenskar
  Outsider-perspektiv är intressant o breddar debattperspektivet MEN snorkigt bemötande av danskar är helt Onödigt/bara Dumt
  Svenskar Berömmer ofta Margarethe OCH dikterar ikke för danskarna vad de “bör” anse om DKs Kungahus-individer


 54. Pensionär skriver: 17 maj, 2013

  Hur många “nakenbilder” har det varit på Sofia. Några skriver att hon varit modell i tio år. Då borde det finnas en uppsjö av bilder men det är en eller två bilder som kommenteras hela tiden.
  Chris finns på en bild där han pekar finger, hur länge kommer den bilden att kommenteras.


 55. M skriver: 17 maj, 2013

  Pensionär, jag vill ge dig rådet att hänge dig åt litet studium av sk glamourmodellen Sofia Hellqvist, samt de bilder som tagits av flickfotografer på henne från späd ålder. På så vis kan du bilda dig din egen uppfattning och behöver ej famla i ovisshet och är heller inte utelämnad i din oskuld till subjektiva oppinionsbildare!


Annons

Laddar