Prinsessan Madeleines nära väninna berättar om sin härliga helg

Prinsessan Madeleines nära väninna berättar om sin härliga helg
Det är i Svenska Dagbladet som prinsessan Madeleines nära väninna berättar om sin härliga helg, under vinjetten "Min Helg".
Annons

Madeleine

Prinsessan Madeleine och Ulrika Arph-Thott har varit nära vänner i flera år. När Madeleine och Chris O’Neill gifte sig 2013 var Ulrika och dåvarande pojkvännen, numera maken, Didrik Thott självskrivna gäster. Då Ulrika och Didrik gifte sig, i somras under en ceremoni på Gotland, var givetvis också Madeleine och Chris där, vilket Svensk Damtidning skrev om.

Ulrika umgås i kretsen kring kungafamiljen och hon och Madeleine har flera gemensamma vänner. Till vardags arbetar Ulrika som Creative Director på Oscar Properties. I helgen spelade Ulrika dessutom huvudrollen i Svenska Dagbladets uppmärksammade helg-serie “Min helg”. Formatet går, som namnet avslöjar, ut på att kända, och mindre kända, människor får berätta om hur en “vanlig” helg kan se ut.

– Jag vaknar upp i London på fredagsmorgonen, berättar Ulrika i SvD.

Hon fortsätter med att berätta om att hon möter upp en vän på plats. Kan det möjligtvis vara prinsessan Madeleine?

Annons

– Kvällen innan var jag på en fastighetsgala där vi på Oscar Properties vann en rad priser för våra projekt. Träffar en av mina bästa och äldsta vänner som bor här för en frukost på Granger & Co. Äter en avokadomacka och pannkakor som jag sköljer ner med en cappuccino och känner hur jag långsamt blir människa igen.

Ulrika fortsätter:

– Väl hemma i Sverige på kvällen lagar vi pasta med tryffel från vårt landställe på norra Gotland. Under helgerna brukar vi ofta äta middag med vänner här hemma. När gästerna kommer springer Baltzar och hans kompis runt för fullt. Vid ettsnåret avviker vännerna och vi går och lägger oss.

Av: Johanna Lejon.
Foto: Stella Pictures, Ibl.

Se knepen bakom prinsessornas Nobeldiadem

Dela på:

12 kommentarer till “Prinsessan Madeleines nära väninna berättar om sin härliga helg”

  1. Bror skriver: 21 november, 2016

    Rehab-Nytt!!!
    För att bli människa igen krävs följande till frukost:
    avocadomacka, pannkakor och cappucino.
    Till kvällsvard intas med fördel pasta med tryffel. Det senare gärna från det egna lantstället.


    1. Anna skriver: 21 november, 2016

      Kunde inte ha sagt det bättre själv:-)


    2. Marguerithe skriver: 21 november, 2016

      Tack för att du skrivet “lantställe”. Folk idag verkar tro att det heter “landställe”. Ett litet problem men det irriterar att läsa detta jämt.


  2. HMA skriver: 21 november, 2016

    Fjantigt värre…


  3. mini skriver: 21 november, 2016

    Bror

    Det mesta inhandlas säkert i butik och eller på torgmarknad.
    Men bra “dagen-efter-käk” är det!


  4. Stefan skriver: 21 november, 2016

    Läser SvD varje dag med stort intresse. När “Min Helg” introducerades fick man sig först ett gott skratt men med tiden så har detta skratt utbytts till något annat och numera hamnar hela bilagan “Perfect Guide” direkt i papperskorgen. Avsnittet “Min Helg” är en orgie i uppvisning med inbäddad reklam och har inget med seriös journalism att göra. Passar bättre i skvallertidningar!


    1. Grötchen skriver: 21 november, 2016

      Men skvallertidningar gillar ju du. 😀


    2. Stefan skriver: 21 november, 2016

      Grötchen!
      Skvaller i en seriös tidning passar lika illa som att tvingas lyssna på politiska manifest under en musikal på Broadway.
      Det är viktigt med varudeklaration.


  5. Tomine skriver: 21 november, 2016

    Ha, ha vi som varje helg får en gratis bilaga från SvD läser den ,men baxnar mest över prisarna på hus och lägenheterna på Östermalm .


  6. realist skriver: 21 november, 2016

    Då vet alla !? Ät denna frukost och bli nära vänner till Kungafamiljen! , det borde ju kunna fungera!, jag har aldrig ätit denna kombination .


  7. finlea skriver: 21 november, 2016

    Men SV är ju en skvallertidning.


  8. Marguerite skriver: 22 november, 2016

    1-0 till Grötchen 🙂


Annons

Laddar