Prinsessan Madeleines nya pojkvän Chris – ett drömkap

Prinsessan Madeleines nya pojkvän Chris - ett drömkap
Annons

Prinsessan Madeleine och hennes nye pojkvän Chris O’Neill ses på nya bilder skynda nerför trappan till hans hus på Manhattan.

Prinsessan Madeleines nya pojkvän Chris O’Neill, 36, är en del av samma glittriga gäng som hon brukar hänga ihop med och det var också genom gemensamma vänner som de en gång möttes. På dessa nya exklusiva bilder skyndar de uppför trappan till hans eleganta hus på Manhattan vid halvelvatiden på kvällen – och de kommer ut tillsammans vid halvtio morgonen därpå.

Annons

Lyser av lycka

Det är en vanlig torsdagsmorgon och lyckan riktigt lyser om Madeleine där hon går vid Chris sida, förmodligen på väg till en brunch på stan. Vännerna beskriver honom som ett drömkap, driven, kvicktänkt och framför allt rolig. Han kommer från en rik familj och hans mamma Eva är en av New Yorks mest kända socitetsdamer.

Läs ett större reportage om prinsessan Madeleine och hennes turbulenta år i nr 6 av Svensk Damtidning – ute nu på onsdag.

Av Johanna Lejon
Foto: All Over Press

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

50 kommentarer till “Prinsessan Madeleines nya pojkvän Chris – ett drömkap”

 1. Sabine skriver: 1 februari, 2011

  Herligt for Madeleine, men “sørgeperioden” over Jonas B.
  kan ikke have varet SÅ længe! Hvis Chris allerede i august
  tog til Stockholm for at mødes med sin kæreste Madeleine!


 2. Lisa skriver: 1 februari, 2011

  Bra att Madde hittat en amerikan, nu kan hon avsäga sig sin prinsesstitel – för övrigt har hon inte gjort något på mycket länge där hon representerar Sverige.

  Hon blir mer och mer lik sin faster Birgitta, något svullen och konstant solariebrun som inte tar ansvar för mer än sig själv och knappt det.

  Jag vet att en del anser att hon jobbar på Childhood, men snälla, vad är det för ett jobb? Hon skulle kunna använda sin prinsesstitel till att vara förebild för många unga kvinnor och ännu mer om hon inte var en bolmande kvinna. Men nej, hon vill ha en prinsessas fördelar och enkom dessa. Men vi har alla både rättigheter och skyldigheter oavsett om vi är kungliga eller inte.


 3. annchi skriver: 1 februari, 2011

  Har alltid trott att det är andra egenskaper som betecknar “ett drömkap”…..


 4. maggie skriver: 1 februari, 2011

  Tänk om pressen kunde låta dem vara ifred! Det är ju skälvklart en viss kvällstidning som var först ut med dessa bilder -när de går in i lägenheten på kvällen och när de kommer ut ur lägenheten på morgonen efter…..Jag tycker att det går över gränsen i bevakningen av någons privatliv….. Jag förstår att Madde flydde till USA!


 5. mm skriver: 1 februari, 2011

  vilken misstag och använda keps !!!


 6. allegra skriver: 1 februari, 2011

  Drömkap för Madeleine? Jeez.
  Pengar har hon redan liksom social ställning med guldkant.
  Det är flickan som har allt.
  Det är alltså hon som är drömkapet.
  Särskilt för killar typ Chris O´Neill och hans mamma.


 7. Elisabeth skriver: 1 februari, 2011

  Vad då ett kap? På vilka grunder kan tidningen redan uttala sig om att den C är ett kap?
  Han är finansbranschen, anses som en playboy och hans mamma var troligtvis en av prins Charles dater?

  Madeleine är en offentlig person oavsett om hon är i USA eller hemma i Sverige. Håller med ett av inläggen, man kan inte bara dra nytta av fördelarna med att vara prinsessa.

  Kungen och drottningen, har tyvärr varit för klena gentemot Madeleine och resultatet är att vi har en bortskämd prinsessan på ärten. För min del får hon väldigt gärna stanna i USA och leva “lycklig i all evighet”.


 8. Margareta skriver: 1 februari, 2011

  Madeleine bör när hon nu inte alls representerar Sverige inte vara kunglig höghet eller vad hon nu är. Och jobbet i Childhood är bara konstruerat, flytta henne till Afganistan med sitt kontor eller nåt annat U-land där man kan göra nytta för utsatta barn. Manhattan i NY o. konferenser i Miami o. Texas som fröken besöker, låter inte alls som den organsation som mamma drottningen tänkt sig. Men nu är det andra bullar!


 9. Alexandra "Midnattsol" skriver: 1 februari, 2011

  Tramsig artikel. Varför skulle C vara ett drömkap bara för att han är rik och tillhör societeten? Jonas hade en hög utbildning, kom ifrån Djursholm och hur gick det?.. Det är Chris egenskaper som person som ska bedömas och inte ev. kontakter inom societeten.. Tror inte att han är mycket bättre än de andra hon träffat. Tills han bevisar motsatsen. Men man får väl hoppas att det går bra.


 10. Pärlan skriver: 1 februari, 2011

  Precis Det är Madeleine som är ett kap. Den amerikanska societen är väl inte vad man kan önska vår prinsessa igentligen. Hon är inte uppvuxen i den slags av miljö. Risken är att hon blir gruvligt besviken.
  Det är ju alltid intressant att se sådana här bilder, men igentligen är det ju högst privat. Hon representerar ju inte vid den aktuella tidpunkten.
  Att Chris O’Neills mamma varit prins Charles date har väl inte med saken att göra. Hon var ju inte gift vid den aktuella tidpunkten.
  Men som sagt. Miljön är väl inte precis den mest moraliska.


 11. Ann-Christine Gustafsson-Seing skriver: 1 februari, 2011

  Är det här verkligen rätt kille för henne? Ha inte för bråttom in i en ny relation!! Kommer han att vara trogen!? Anki


 12. Gittan skriver: 1 februari, 2011

  Margareta #8… Intressant påpekande du gör… Har skrivit i de många gånger och känner mig outtröttlig när det gäller önskemål om “vettiga insatser” av kungafamiljen medlemmar…
  Det RÄCKER INTE att bara susa omkring på tillställningar och LÅTSAS vara engagerad… Det krävs mycket mera vid sidan om, för att bidra med en insatsen som deras positioner öppnar möjligheter för… Alltför många imponeras av titlar och ställning dessvärre… Men vore de yngre kungliga medlemmarna verkligt engagerade i sina projekt skulle de förmodligen bidra med så mycket mer i organisationerna…
  Jag har förespråkat praktiktid ute i verksamheter för att införskaffa full förståelse för situanionen på plats… Det går inte att få en problematik föredragen för sig av en tjästeman/kvinna (högsta position) eller läsa sig till den i rapporter…
  Det är den verkliga upplevelsen och närheten som föder full förståelse för hjälpbehovets karaktär…
  Att leva i en “skyddad verkstad ” med tjänstefolk som utför minsta lilla vink är inte att ARBETA för någonting….
  Visst måste man se Madeleines uppdrag för Childhood som en täckmantel för att få leva ett lyxigt och behagligt liv utan tidspassning och krav på prestation.. Konstruerat sa du här ovan, och det var väl att slå huvudet på spiken…


 13. nea skriver: 1 februari, 2011

  kommer ni ihåg prinsessan Dianas arbete? Hur hon visade äkta engagemang UTE PÅ FÄLTET – inte på glassiga middagar och huvudkontor i NY. Där behövdes sannerligen inte något konstruerat “childhood”. Jag tycker att det är förskräckligt att människor accepterar detta leverne och inte kräver mera av sina kungligheter (då inte föräldrarna, dvs. kungen och drottningen är kapabla att göra det).


 14. Bakom vattnet skriver: 1 februari, 2011

  Prinsessan Madeleine representerar alltid Sverige, när man i USA skriver, att Sveriges prinsessa… Och varje gång hon gör det stiligt, smart och fint, får Sverige berömmelse. Och så länge hon gör det stiligt, smart och fint, är hon värd – mycket värd – sin prinsesstitel!

  Kan inte förstå, varför så många här skriver ofta så elakt och avunsjukt om prinsessan M. Och om Childhood tex. Några arbetar för att samla pengar och att organisera tillställningar, några andra arbetar i u-länder osv. Men utan pengar finns det inga möjligheter!

  Och är det inte bra, att prinsessan M ser ut som en frisk, ung kvinna!? Vore det bättre, att hon insjuknar i anorexi eller i bulimi!?


 15. Gneta skriver: 1 februari, 2011

  13# He, he.. jag kommer ihåg en bild jag såg på Prinsessan Diana, iklädd skyddskläder på ett sjukhus, men mycket välsminkad runt ögonen som syntes ovanför munskyddet.. Det kallar jag “äkta” engagemang” – INTE. Att jag så väl kommer ihåg den här bilden, är för både jag och mina vänner (engelska) trodde i vår enfald att man i en operationssal inte fick använda smink.
  Har ni aldrig funderat över hur P. Diana och någon outgrundlig anledning alltid lyckades ha journalister och fotografer i släptåg, när hon “smög” ut för att besöka hemlösa i London….
  Kanske är det så, att bl.a P Madeleine, inte vill ha just fotografer o journalister i släptåg på sina beöks i fält, av den enkla anledningen att detta är utsatta människor som inte skall behöva hängas ut än mer, när P Madeleine besöker olika projekt.


 16. Emma skriver: 1 februari, 2011

  Madeleine har ju några besök ute på fältet inbokade under våren. Självklart kan hon inte vara på resande fot jämt. Men jag tycker inte Childhood ska engagera sig i välfärdsproblem i USA – det ska amerikanarna sköta själva – de har både pengar, tid och kunskap till detta men unga, ensamma mödrar i USA är väl inget som ger PR världen runt, bättre då med aids o dyl à la Bill Gates m fl. USA får bättra på sin socialpolitik på egen hand.


 17. nea skriver: 1 februari, 2011

  För övrigt är det väl klart att “kaka söker maka” – inte kommer madeleine någonsin att få en mogen, ambitiös man eftersom hon själv inte är det. En sådan man söker efter helt andra kvaliteter hos en kvinna. Hon får naturligtvis ett likadant societetslejon som hon själv är…


 18. anna-karin skriver: 1 februari, 2011

  Jag kan hålla med om att praktik ute där hjälpbehoven är skulle vara nyttigt för henne, men jag tror ändå att hon har gjort några sådana. Kommer ihåg att hon var med till Ryssland med Silvia för några år sedan. Däremot tycker jag att ni har fel när ni rackar ner på att hon finns på plats i NY för jag tror nog att hon gör nytta genom att gå på tillställningar där rika amerikaner kan imponeras av prinsesstiteln och vara villiga att skänka en slant till Childhood. Det ena utesluter inte det andra sas.
  För övrigt kan hon väl göra en Märta-Louise när hon gifter sig, för ML är väl numera endast prinsessa och inte kunglig höghet, Ari är ju iaf inte prins?


 19. nea skriver: 1 februari, 2011

  ja just det – detta osynliga arbete som madeleine gör… skratt, och lite mera skratt. vissa skribenter är allt bra roliga 🙂

  vare sig diana var sminkad eller inte finns det väl inte någon som kan förneka hur mycket hon jobbade för utsatta barn i deras egen miljö. Det är väl just det som är kungligheternas jobb – att genom media synliggöra de utsattas situation och därigenom försöka få till stånd en förbättring?? 15 måste vara den i särklass dummaste kommentar jag någonsin hört i detta sammanhang…suck


 20. Lotta skriver: 1 februari, 2011

  15 Diana ordnade coctailparties för journalisterna som bevakade hennes resor , skrev och tackade när hon var särsklt nöjd med reportagen och kom ihåg deras födelsedagar. Hon informerade regelbundet Daily Mails hovkorrespondent Richrad key. Hon bjöd in mediebaronen Rupert Murdoch till lunch i kensington Palace och liknande inbjudningar till Oprah Winfrey och Barabar Walters. Alla tackade ja. Hon var också på bjudningar som ordnades av people, Harpers och Vanity Fair.Diana ringde också anonymt till journalister för att ge tips.
  Allt för att tävla om uppmärksamhet med prins Charles. Nej tack, om omvärlden bara visste halvdelen av vad Diana gjorde för att hon skulle komma i god dager hade hennes gloria fallit katastofalt.


 21. Irene skriver: 1 februari, 2011

  @Margaretha och Gittan
  Kan endast instämma i era inlägg till 200%.


 22. Lydia skriver: 1 februari, 2011

  #11Anki och 15 Gneta håller med er.

  Vem är fader till detta kap? Hur kommer det sig att han figurerat i New York-svenskarnas krets? Mamman har infiltrerat sig med prins Charles och fått ena dottern bortgift med tysk adel, finns det ett mönster?


 23. irene björkeroth skriver: 1 februari, 2011

  ja, detta hade jag förutsett, att hon skulle träffa en trevlig amerikan…och man får önska henne lycka till!


 24. nea skriver: 1 februari, 2011

  ja svensk avundsjuka är otrolig 🙂 nu börjar man klanka ner på prinsessan Diana i ett desperat försök att höja dagdrivaren madeleine till skyarna…


 25. Gneta skriver: 1 februari, 2011

  24# Ang den artikel du hänvisar till om kungen och sexköp, kanske du också skall läsa, att här överväger tydligen äntligen hovet med en stämning för just förtal.

  Ang huruvida, P. Madeleine efter att hon gått ut från denna byggnad, sedan drog vidare på brunch, är ju också vad jag kan förstå en reflektion av Sv. Damtidning och alltså inte något bekräftat.

  Nej, jag sitter inte här och försvarar P. Madeleine jag bara försöker belysa, hur vissa läser den så skvallerpressen och kvällstidningarna ungefär, som faan läser bibeln..


 26. Sthlm skriver: 1 februari, 2011

  Varför gör inte media en störtdykning och granskar hur det förhåller sig med fördelningen av apanaget. Madeleine och
  Carl-Philip har ju knappast några uppdrag för Sverige längre och detta måste väl innebära att apanaget minskar. Chilhoods verksamhet är ju inget som ska debiteras skattebetalarna.


 27. allegra skriver: 1 februari, 2011

  Hovet har slarvat bort prinsessan Madeleine, hon borde ha fått den utbildning om Sverige som Victoria fick. Två proffsiga vackra företrädare för svenska intressen inom och utanför Sverige borde ha varit en självklarhet.
  Ska verkligen en Chris O´Neill med mamma ha större chans på henne än Sverige?
  KOM TILLBAKA MADELEINE!
  RÄDDA PRINSESSAN FRÅN DRAKEN!


 28. Gneta skriver: 1 februari, 2011

  #25., nej, inte klanka ner, bara redovisar fakta


 29. Emma skriver: 1 februari, 2011

  #22. Ja, det verkar faktiskt lite beräknande av Chris att söka sig till svenskar i NY. Är det någon som vet om detta hans intresse uppkom efter Madeleines brytning med Jonas?

  Kanske dags att hovet redovisar vilka medlemmar i kungafamiljen som får årligt apanage och till vilket belopp. De ska inte behöva redovisa vad de gör med sina pengar – det är ju lön och var och en har rätt att göra vad den vill med sina pengar, det är en privatsak.


 30. Margaretha skriver: 1 februari, 2011

  Ja,det är en självklarhet att de svenska prinsessorna representerar Sverige inom och utom landet,liksom övriga kungafamiljen. Tror inte att Hovet felat med prinsessan Madelenes utbildning omSverige och det är ju inte för sent med mera utbildning.Livet är ju som bekant ett långt lärande,där kontinuerliga uppdateringar i sak ingår.
  Önskar prinsessan Madelene lycka,hennes styrka nu och i framtiden.


 31. Emma skriver: 1 februari, 2011

  Jojomänsan, det är inte bara Daniel som burit keps! Svenskar, särskilt Stockholmare, förstår sig inte på kepsen. Keps är inte ett lantligt mode, bara i Sverige.


 32. Eva skriver: 1 februari, 2011

  Ibland kanske vi, jag, är för kritiska o elaka betr P Madeleine.. med frågan kvarstår: Vad arbetar hon med?
  Så funderar jag om det går omkring en Jonas som inte kan säga hur det egentligen var, men som fick bära hela skulden..


 33. Prinsessan Pottsork skriver: 1 februari, 2011

  # 22: Tänk om det är prins Charles som är pappa!!! 😉 OBS! ett skämt!
  Men det är en aning suspekt att familjen O’Neill i flera år har infiltrerat de svenska New York-kretsarna… Ähum…Ja, ja, jag säger ingenting, jag…


 34. Annelie skriver: 1 februari, 2011

  … “förmodligen på väg till en brunch på stan med väninnorna”. Förmodligen. Det är ju torsdag, så inte kan det vara jobbet (och jag använder det ordet generöst). Visst, det är Svensk Damtidnings reflektion – men jag tycker för en gång skull att det verkar rimligt.


 35. caterine skriver: 1 februari, 2011

  Gneta, javisst ska hovet stämma artikeln, men vad hjälper det, skadan är skedd redan att en kung smutskastas så, att han ens ska ha en skugga av en sådan anklagelse. Ett gammalt talesätt: Ju mer man rör i dyngan ju mer luktar det.


 36. Cecilia Gothberg skriver: 1 februari, 2011

  Stackars Madde ska hon bli lurad nu igen, Hon verkar desperat efter bekräftelese.


 37. Eva skriver: 2 februari, 2011

  Vi får väl hoppas att natten var “givande”…


 38. Lotta skriver: 2 februari, 2011

  Herregud Madeleine får väl göra vad hon vill .Nästan i allafall. Men vart hon än går så är hon ju Sverige. Hon skämmer inte ut sig som Carl Phlip, som drar monarkin i botten. Det är alltså inte Madeleine som är problemet utan Carl Philip.


 39. Emma skriver: 2 februari, 2011

  Jonas bleknar bort nu när Madeleine funnit en ny kärlek. Bra för henne.


 40. Ulrika skriver: 2 februari, 2011

  40#

  Bra för honom.


 41. miayahoo.se skriver: 2 februari, 2011

  Bara för att man är stormrik och “trevlig” enligt grannar och vänner enligt mediera är man lämplig???Man är “kär” Pengar avgör inte en människas karaktär och man kan inte ta med sig det i döden. Titta på Daniel han var inte storm rik.
  Rubrikarna och fixeringen över hans förmögenhet är rena överklass. VEM bryr sig? Hon kan bli kär i vem som helst utan en förmögenhet om hon vågade röra sig utan denna krets.


 42. rasmus skriver: 3 februari, 2011

  På tal om kepsar så är det väl familjen Bernadotte/Sommerlath som förespråkar det “modet”, alla otaliga bilder på Silvia,Carl Gustaf,Madeleine i keps, mer regel än undantag privat när det är varmare ute än nu -Och INTE att förglömma “kepsens” aniskte utåt i familjen, Carl Philip, finns väl knappt en privatbild på honom utan att han bär detta “lantliga” mode!


 43. Agda skriver: 3 februari, 2011

  Kungaparets inställning till oss skattebetalare är av den gamla feodala översittartypen. Vi betalar för hovet, men vad vi tycker om t ex C-Ph och Madeleine och deras dagdrivarliv i lyxklass, det struntar de högaktningsfullt i. Glöm inte att det är ett servicejobb Sveriges tjänst ni har. Se till att var och en i familjen uträttar något för sin försörjning. Kronprinsessparet är föredömen men inget av Victorias syskon gör ett skvatt. Childhood är bara en täckmantel för M. att få bo och softa i USA.


 44. mattep74 skriver: 3 februari, 2011

  Chris är fortfarande ett bättre val än Sofia. Kungaparet får vara glada att de lyckats med ett barn. Carl-Philips val av Sofia kunde ha varit värre, Linda Rosing någon?


 45. Lydia skriver: 8 februari, 2011

  Tycker det var för tidig att träffa en ny bara månader efter en brytning med en hon skulle gifta sig med, bådar inget gott.


 46. BEN skriver: 8 februari, 2011

  För mig är det en gåta att kronprinsessan Victoria har utvecklats till att bli en så underbar människa, som verkar så full av empati och medkänsla. Vem har egentligen stöttat henne?

  Den bild som vuxit fram det senaste året om kungen, Carl Philip och Madeleine tyder på en sexfixerad och ytlig skara. Madeleine ser hemsk ut i sina utmanande “särkar” för att inte tala om alla nakenbilderna på SH. Att Silvia inte har stoppat deras framfarter får väl tolkas som att de har/har haft hennes medgivande.
  Jag har svårt att tro att svenska folket kan ta denna skara på allvar i fortsättningen.

  Svenska monarkins räddning verkar vara kronprinsessparet och det bör väl snart vara dags för dem att ta över rodret.


 47. Katarina skriver: 8 februari, 2011

  Vad händer med de åtaganden M har i Sverige när hon är i USA hela tiden?
  Jag tänker på Min Stora Dag stiftelsen som M är beskyddarinna av och andra grejer hon varit involverad i här i Sverige?


 48. Katarina skriver: 8 februari, 2011

  Jag håller helt och hållet med nr 47.
  Det gjorde ju inte saken bättre med Silvias pappas kopplingar till nazismen + att drottningen försökte förminska och mörka det hela. Ökade inte förtroendet för kungahuset.
  Kronprinsessparet är absolut räddningen som du 47 skriver. De är toppen och har hela mitt förtroende.


 49. Susanne skriver: 8 februari, 2011

  Hmm…..hvorfor hedder både mor og søn O’Neill ? Chris må
  da være søn af hendes første ægteskab……eller hun har
  måske allerede været i sit tredje ægteskab som 32-33 årig ?


 50. Prinsessan Madeleines nya pojkvän Chris – ett drömkap « kaeielenkaeielenal.wordpress.com skriver: 13 maj, 2011

  […] pratar. Lev ditt eget liv. Så småningom måste man för sitt eget välmående ta itu med det. Prinsessan Madeleines nya pojkvän Chris – ett drömkap (svenskdam) “Prinsessan Madeleines nya pojkvän Chris O’Neill, 36, är en del av samma […]


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar