Prinsessan Margarets son utpekad i sex-och knarksskandal

Prinsessan Margarets son utpekad i sex-och knarksskandal
Annons

David Linley

Sex, lögner och videoband, lite knark, utpressning och en kunglighet. Se där har vi ingredienserna till en smaskig praktskandal som livar upp engelsmännen i höstrusket.

Fastighetsmäklarna Ian Strachan och Sean McGuigan har gripits, misstänkta för att försökt utöva utpressning mot en medlem av det brittiska kungahuset. De båda lycksökarna är två riktiga jetsetgossar med smak för livets goda, men istället för att njuta av gåslever och champagne sitter de nu bakom lås och bom i väntan på att fallet ska tas upp i Old Bailey några dagar före jul.

Annons

Sex – och kokainskandal

De anklagas för att ha krävt drygt 700 000 kronor för att inte släppa den videofilm de har i sin ägo och som ska innehålla bilder på en brittisk kunglighet engagerad i sexuella aktiviteter med en av sina anställda. Som om inte det vore nog påstås de även ha bevis för att samma kunglighet också bjussade sin underhuggare på lite kokain.

Annons

Drottningen ger honom sitt stöd

I Buckingham Palace tiger de som muren, men självklart dröjde det inte länge innan man på olika hemsidor och i utländska tidningar kunde läsa att kungligheten var framlidna prinsessan Margarets son, viscount David Linley.
Han är en av de mest aktade medlemmarna i kungafamiljen, en begåvad möbelsnickare och designer, vars verk säljs till hisnande priser.
Att det skulle ligga något i anklagelserna mot honom verkar långsökt, framför allt som det var viscounten själv som polisanmälde mäklarna för utpressning.
David Linleys moster, drottning Elizabeth, är övertygad om hans oskuld och ger honom sitt helhjärtade stöd.
Polisen har beslagtagit videobanden och därifrån har det läckt ut att lord Linley inte är med på knarkbandet och att det påstådda sexbandet var helt tomt.

Av Camilla Spjuth Palve
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar