Prinsessan Marie gör en Mary

Prinsessan Marie gör en Mary
Så tar prinsessan efter svägerskan.
Annons

I dag fyller danska prinsessan Athena fem år och för att uppmärksamma det släppte hovet under tisdagsmorgonen tre nya bilder. Bakom kameran stod prinsessan Marie. Känns greppet igen? Det är inte första gången danska hovet väljer att dela med sig av prinsessornas privata bilder som officiella porträtt. Kronprinsessan Mary är en entusiastisk hobbyfotograf och flera av hennes bilder har delats ut som pressbilder – bland annat bilden på tvillingarna Josephine och Vincent i samband med deras femårsdag.

Annons

Kanske är det just denna bild som inspirerat Marie?

Vincent-Josephine
Foto: HKH Kronprinsessan Mary – Kongehuset.dk, HKH Prinsessan Marie – Kongehuset.dk

Av: Liv Sander.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Prinsessan Marie gör en Mary”

  1. Pia skriver: 24 januari, 2017

    Vilken slutsats! Säg den mamma som inte tar bilder på sina barn. Det är dessutom tråkigt att ni fortsätter med ordet tvillingar. Barnen är två individer och inte två delar av ett par.


    1. Sofie skriver: 25 januari, 2017

      Vad är det för fel med att använda ordet tvillingar Pia? De är ju tvillingar.. Jag har själv tvillingar som är två helt olika individer men de är ju faktiskt tvillingar. Tvillingar kommer de vara livet ut, lika väl som de är två olika individer. Det ena utesluter inte det andra. Barnen är två individer, men de är också två delar av ett par.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar