Prinsessan Märtha Louise åker till Köpenhamn med shaman Durek

Shaman Durek Prinsessan Märtha Louise
Annons

För ett par dagar sedan släppte prinsessan Märtha Louise och shaman Durek en överraskande kärleksbomb på Instagram. Båda skrev långa kärleksfulla inlägg om hur mycket de älskar och dyrkar varandra och det är ingen tvekan om att prinsessan är lycklig igen.

Träffat sin tvillingsjäl

– När du träffar din tvillingsjäl, så vet du. Jag har haft turen att ha träffat min. Shaman Durek har förändrat mitt liv, som han gör med så många.Han har fått mig att inse att det ovillkorlig kärlek finns på den här planeten, skriver Märtha Louise på instagram.

Åker på turné till Danmark och Norge ihop

Nu tar världens just nu hetaste kungliga par sin livsresa ett steg längre. Mellan den 19 och 25 maj lämnar de Los Angeles och turnerar istället runt i Norge och Danmark.

Annons

Under såväl föreläsningar som aktiva grupparbeten kommer de att lära ut livets mysterier, hur man kommer i kontakt med sin inre kraft och hur man hittar sitt sanna jag, var du än befinner dig i livet

De här kvällarn kommer att utmana dig att se bortom din horisont och ge dig nya verktyg på din egen livsresa, så att du får en djupare förståelse för vem du är, skriver de på sin hemsida.

Utlovar en magisk resa

Rent praktiskt kommer gruppen att få meditera och prova olika shamanska övningar. Prinsessan och shaman skriver på sin hemsida att de genom dessa övningar kommer att ta dig på en resa för att upptäcka och aktivera ditt gudomliga jag, samt lära dig hur du kan använda de gåvor du har fått för att förändra världen. De kommer att prata om livet och utlovar en magisk resa, där du blir medveten om ditt sanna jag.

Det är hög efterfrågan på biljetterna, som redan börjat sälja slut, men om du är snabb kan du boka en biljett på parets hemsida.

Tror på osynliga andar

Schamanismen är en mycket gammal tro. Religionshistoriker uppskattar att den uppstod redan under jägarstenåldern för minst 20 000 år sedan. Religionen är fortfarande utbredd bland ursprungsbefolkningarna i Syd- och Nordamerika samt i vissa delar av Asien.
Schamanism är nära sammankopplat med animism som betyder att man tror att naturen är besjälad och har liv. Man tror också att världen är fylld av osynliga andar och krafter som kan påverka människor.

Foto: TT

Läs också:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Prinsessan Märtha Louise åker till Köpenhamn med shaman Durek”

 1. Fluff skriver: 15 maj, 2019

  Alla får gå “kurs”.
  Betala bara 600-1100 NOK.


 2. Magdalena skriver: 15 maj, 2019

  Nettopp hva jeg tenkte,- det er frykt som styrer mange av kommentarene her. Ikke fornuft. Kjenner vi denne sjamanen? Les dere opp på hva sjamanisme er. Å drive dommedag over noe en ikke vet det dugg om…. er dumskap.
  Martha har forlengst valgt den spirituelle vei. Naturlig at hun da møter sjelevenner. Hun har neppe noe livskrise…. snarere veivalg. Ønsker henne alt godt ..


  1. Birthe Vejrum skriver: 16 maj, 2019

   Kære Magdalena – og hyggeligt at se dig i feltet igen 🙂 – frygt for hvad dog? Som jeg læser kommentarerne, så er de vægtet humoristisk. 🙂
   Jeg placerer denne “shaman” i samme gruppe som diverse indiske guruer, “frelste” veganere, som vil tvinge andre til det samme, + vores helt egen TVIND organisation.
   Märtha Louises spirituelle vej er helt uskyldig i forhold til denne professionelle herre.


 3. Marianne Michelson skriver: 15 maj, 2019

  På vilket sätt det skulle kunna vara livsfarligt kan jag inte förstå. Får det någon att må bättre, bra så. Tvivlar på att någon deltagare kommer att må sämre än tidigare.


  1. Fluff skriver: 16 maj, 2019

   Han är bara lite fattigare.


 4. Birthe Vejrum skriver: 16 maj, 2019

  I svenskere har et helt vidunderligt udtryk/talesätt, en sol-och-vårare!


 5. PernillaA skriver: 16 maj, 2019

  Birthe instämmer


 6. Birthe Vejrum skriver: 16 maj, 2019

  Det er ret pittoresk med denne “love story” lige nu fordi vi I Danmark har Store Bededag i morgen. St. Bededag er en særlig dansk helligdag indført af Hans Bagger, biskop på Sjælland, i 1686.
  Dagen blev indvarslet dagen før, når kirkeklokkerne ringede som signal til, at kroer og forretninger skulle lukke. Alle skulle faste indtil gudstjenesterne var slut, og i øvrigt afholde sig fra at arbejde. Det betød at bagerne ikke kunne levere frisk brød på bededagen, og derfor bagte de hvedeknopper/vetebullar aftenen før, som kunne spises lune + varmes igen dagen efter.
  Så i aften spiser danskerne hvedeknopper i massevis. Men om det bliver til så meget bøn og faste…


 7. Marianne skriver: 16 maj, 2019

  Vad spelar det för roll om hon är förmögnare än ha? Någon fattiglapp är han inte.


  1. Fluff skriver: 17 maj, 2019

   Marianne!
   “Tvivlar på att någon deltagare kommer att må sämre än tidigare.” skrev någon.
   “Han är bara lite fattigare”. var mitt svar.
   Det är bra om du läser ordentligt så du ser vad som är ett inlägg
   och vad som är svar på ett.
   Detta är ett svar på ditt.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar