Prinsessan Märtha Louise har nu flyttat till London

Prinsessan Märtha Louise har nu flyttat till London
Annons

Prinsessan Märtha Louise ställde häromdagen upp för en kort pressträff i London dit hon nu flyttat med sin familj. Sedan har hon också besökt London Paralympics.

Under tisdagen ställde prinsessan Märtha Louise – iklädd ett par bronsglittrande byxor – upp för en liten pressträff utanför norska ambassaden i London. Hon gjorde det för att berätta om flytten som hon och familjen nu gjort till Storbritannien.
– Jag kom i lördags, Ari och barnen kom i går, sa prinsessan till seher.no.

Ari inte med

Maken Ari Behn var dock inte med under mötet med pressen, kanske hade han hand om barnen Maud Angelica, 9, Leah Isadora, 7 och Emma Tallulah, 3 just då?

Annons

Prinsessan Märtha Louise hade också fullt upp med att besöka London Paralympics där hon fick träffa flera av de norska deltagarna.
Något ni kan se på bilderna här intill.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Prinsessan Märtha Louise har nu flyttat till London”

 1. PBoo skriver: 5 september, 2012

  Brukar tycka om Prinsessan Märtha Louise kläder, då hon vågar sånt andra inte vågar och hon har en egen stil, men detta?!

  Att hennes man inte var med är väl inget lustigt, han brukar väl inte vara med när hon som icke HKH representerar Norges kungahus?

  Hoppas familjen får det bra i London!


 2. Vicki skriver: 5 september, 2012

  Snygg ledig stil, en stil som är hon –


 3. Humaniora skriver: 5 september, 2012

  Många av de kommentatorer som ifrågasätter kungahuset etc anses, av många här, vara avundsjuka, gnälliga och missunnsamma. Den grundläggande orsaken, tror jag, beror på
  att vi har skapat ett samhälle med stora ekonomiska och sociala orättvisor, där många enskilda människor pressas hårt i sin vardag.Kungligheter och toppolitiker seglar i en gräddfil fjärran från övriga medborgares livsvillkor. Detta föder irritation, men även aggressioner och det kan få förödande konsekvenser på sikt. Det är politikernas uppgift att forma ett mera humant och rättvist samhälle och därmed bana väg för en fredlig demokrati.


 4. mj skriver: 5 september, 2012

  #3 Tycker du har rätt. men man vinner ingentiing med agressiva och kränkande kommentater.
  Ingen tar då dig på allvar utan du blir avfärdad som lite ja
  kalle bakom.
  Ha riktiga argument istället för invektiv.


 5. Hansen skriver: 5 september, 2012

  Jeg tror, hun og hendes familie kommer til at trives i London. Herlig by!


 6. Sthlm skriver: 5 september, 2012

  Det är kungligheterna vi kommenterar på dessa sidor. Politikerna har vi andra diskussionsforum för. Jag tror att våra ibland negativa kommentarer kan kännas märkliga för en del. Att svenska folket lägger sig i apanaget är något relativt nytt. De kungliga är vana vid att undersåtarna tiger,niger och bockar. Kanske är det Daniels och Sofias intåg i kungafamiljen som har fått svenska folket att börja tänka till. Det handlar inte om avundsjuka, utan om något väsentligt djupare. Politikerna tar nog åt sig av vad som skrivs och vi kan nog förvänta oss en fortsatt debatt om kungens apanage. Visst har det väl rasslat till i kalendern.


 7. miayahoo.se skriver: 5 september, 2012

  Åh, Vad hon har gått ner i vikt.Jag tror hon har det jobbigt med hennes man Ari. Tillskillnad från DW så är han bara man till en princessa och har inga som helst representation eller uppdrag. Han var ju konstnär/författare innan han gifte sig. Han har varit väldigt öppenhjärtig i flera intervjuer att han led av depressioner efter giftemålet och hans självbild och yrke m.-m,.Idén att flytta till London är inte hennes från början men ett försök att ge honom och familjen ny energi är min gissning.


 8. Git skriver: 6 september, 2012

  mia … din gissning ja. Uppriktigt sagt vad vet du om MLs liv?

  Tycker inte hon gått ner i vikt, och hon väger väl som hon vill för den delen? Man kan ju vilja gå ner i vikt man kan vilja gå upp i vikt o man kan tycka det är bra som det är varför göra så stor sak av vikt?? Om vi ska ta vikten i relation till kvinnors män så finns det många kvinnor som har det jobbigt med sina män i kungahusen(även annars med)!! Korrelationen mellan vikt och “besvärlig” man tror jag inte på riktigt! Victoria vara mkt smal vid sitt giftermål o innan … besvärlig man?


 9. plus skriver: 7 september, 2012

  nr 8
  förtydliga vad du vill framföra


 10. Desiréesvenskdam.se skriver: 7 september, 2012

  #4 Mona j Du beskriver dig själv på pricken!


 11. Cecilia K skriver: 7 september, 2012

  #4 mj:
  Du uppmanar sign Humaniora att “ha riktiga argument i stället för invektiv”.

  Hur man än vrider och vänder på raderna i #3 går det inte att hitta ett endaste invektiv. Texten är saklig, analyserande och beskriver ju bara ett skeende.


Annons

Laddar