Prinsessan Stephanie drog blickarna till sig på galan

Prinsessan Stephanie drog blickarna till sig på galan
Annons
Furst Albert med flickvän och syster Stephanie på gala
Furst Albert med flickvän och syster Stephanie på gala

Den årliga Röda Kors-galan har gått av stapeln igen i Monte Carlo. Med på festligheterna var en massa olika kändisar, bland annat vår egen Victoria Silvstedt. Men det var prinsessan Stephanie som vann allas blickar.

Annons

Allas ögon var på den för kvällen så vackra prinsessan Stephanie. Hennes blommönstrade klänning fick många uppskattande kommentarer. Men det var inte bara klänningen som fick folk att snacka. Nu pratar alla om hur lycklig prinsessan verkar och hur bra hon ser ut att må.

Victoria Silvstedt
Victoria Silvstedt

För bara några år sedan levde hon ett kringflackande liv med en cirkus och sin dåvårande pojkvän, elefant-tränaren Franco Knie. Och allt vad hon varit med om innan dess ska vi bara inte tala om. Men sedan en tid tillbaka satsar prinsessan Stephanie allt på att hjälpa aidssjuka och deras familjer på olika sätt. Hon har själv startat en organisation som stöder folk i både Frankrike och Monaco. Och hon verkar nu må bättre än på länge,

Prinsessan var också en fin representant för furstehuset där hon skred in på den 61:a Röda Korset-galan sida vid sida med sin bror furst Albert och hans flickvän Charlene Wittstock. Men många av besökarna spanade också in vår egen Victoria Silvstedt som älskade att visa upp sig för både fotografer och fans.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

27 kommentarer till “Prinsessan Stephanie drog blickarna till sig på galan”

 1. lena nilsson skriver: 3 augusti, 2009

  Varför i herrans namn behöver Viktoria Silvstedt gapa på varenda bild? Undrar om hon tror det ser sextigt ut,jag tycker bara det är fult,skall man inte vara vacker på bild!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 2. Anna-Karin skriver: 3 augusti, 2009

  Håller med dig Lena, det ser så fult ut.
  Däremot så var både prinsessan Stephanie och Charlene väldigt snygga i sina vackra klänningar. Om jag ska välja en så är nog Stephanie vinnaren. Måste föresten Charlene alltid ha klänningar med bara ett band?


 3. MAGGAN skriver: 3 augusti, 2009

  Säga vad ni vill men furste huset i Monaco kan konsten att klä sig både snyggt och raffigt, Stephanie har verkligen skärpt till sig det är roligt att se ingen är förgammal att lära om


 4. Gittan skriver: 3 augusti, 2009

  Snygg brud Charlene skulle bli ! När hon ändå fungerar i rollen som “furstinna” kan man ju undra varför karl´n inte klämmer till..
  Och Stephanie kan när hon vill…Detta är snyggt !


 5. Anna skriver: 3 augusti, 2009

  Vill se bild på Victorias klänning..


 6. Helena M skriver: 3 augusti, 2009

  Charlene verkar alltid ha bara axlar men det kan bli tröttsamt i längden med samma modell.


 7. Netaadika.bloggspace.se skriver: 3 augusti, 2009

  Charlene har nog lika breda axlar som Albert utan kavaj.


 8. LizettePrinsessanStephaniedrogblickarnatillsigpågalan skriver: 3 augusti, 2009

  Victoria Silvstedt är med som clown på Röda Korset galan. Lena Nilsson och Anna-Karin håller med er att Vickan gapar på alla bilder. Men på denna bild gapar hon ännu mer öppet. Är bilden beskuren så att inte klänningen är med eller får paparazzis enbart ta bilder som visar gapet?


 9. Martin skriver: 3 augusti, 2009

  “var egen Victoris Silvstedt”……haha som om hon representerar Sverige pa Prince Alberts niva….ahh nastan lika trottsam som Paris H.
  Gittan- “karl’n klaemmer nog till”…..nattligen…:)…..om ni ar intresserad av Monacos furstliga familj finns det en serie pa tre delar pa tysk TV
  http://www.zdf.de som Rose meddelat tidigare


 10. LizettePrinsessanStephaniedrogblickarnatillsigpågalan skriver: 3 augusti, 2009

  Eleganta Charlene skulle kunna ha ett bredare axelband alernativt axelband med en stor ros. Fursten är förföriskt tjusig i vit kavaj med svarta byxor och svart fluga till vit skjorta. Kan det vara en smoking? Stephanies klänning klär henne med ljusrosa rosor och svarta och gråa blad på vit botten. Bägge damernas klänningar har ordentligt med svängvidd nertill för att klara av flera timmars dansande.


 11. Martin skriver: 3 augusti, 2009

  javisst han bar en smoking…..!


 12. Irena. skriver: 3 augusti, 2009

  Lizette: Är du gammal nog att minnas konståkningskommentatorn Bengt Grieve?
  Du är hans naturliga efterträdare! (jag älskade konståkning när jag var liten 🙂 )
  Victoria Silvstedt??? Jag fattar inte vad hon gör???Är hon en av Grimaldis hovnarrar???
  Och varför kopierade hon Charlene Wittstock i sin klädsel??


 13. pix skriver: 3 augusti, 2009

  För första ggr måste jag säga att Stephanie gör not vettigt
  Trodde aldrig hon kunde göra not annat en sola o strula runt men se på damen, börjar lära sig att hon kan göra någon nytta också Att hjälpa AIDS sjuka är not väldigt finns o vettigt så jag lyfter på hatten för henne. Sedan till not mindre viktigt o det är klänningen o där har hon också överträffat sig själv.


 14. LizettePrinsessanStephaniedrogblickarnatillsigpågalan skriver: 3 augusti, 2009

  Irena. Om Silvstedt kopierade Wittstocks klädsel kan det inte vara en tillfällighet. De måste ha rådgjort med varandra innan. Bengt Grive känner väl alla till som såg honom i TV. Alla ser inte bildens innehåll på samma sätt.


 15. Martin skriver: 3 augusti, 2009

  menar Du att Charlene kanner Silvstedt personligen???…..det kan val inte va mojligt!!!….hoppas jag atminstone…:)


 16. Gittan skriver: 3 augusti, 2009

  Snälla välunderättade…Låt mig bara få fråga…..
  Har ingnorerat allt om Silvstedt i alla år p g a hennes flaniga utseende och “bimbo-stämpel” i pannan, så jag har helt missat….Var dök hon upp ? Vad livnär hon sig på (kanske onödig fundering) ? Vem är människan och hur har hon lyckats nästla sig in i noblessen i Monaco ?


 17. Irena. skriver: 3 augusti, 2009

  Lizette: menar du att de kanske är ett konglomerat, Charlene Wittstock och Silvstedt. Ett LoveandSex incorporated där de sköter varsina, strikt uppdelade arbetsuppgifter kopplade till furst Alberts person? Tja, varför inte? Det förklarar varför de inte gifter sig med varandra allihop: Det är helt enkelt förbjudet! Inget Vatikanen skulle vilja medverka till, direkt :).


 18. Anna skriver: 3 augusti, 2009

  Varför var Caroline inte med?


 19. MAGGAN skriver: 4 augusti, 2009

  Neta, jag har för mig att Charlenes har varit simmare, bredden över ryggen är inte så konstigt då, de flesta simmare får breda axlar och hon var duktig om jag kommer ihåg rätt , jag tror inte en enda simmare som tränat regelbundet inte får en bredd över axlarna, jag tycker inte det är fult om de ser friska ut förövrigt och inte är uppumpade med en massa anabola för då ser det förskräckligt ut.


 20. Netaadika.bloggspace.se skriver: 4 augusti, 2009

  Maggan, visst har Charlene varit simmerska, och en duktig sådan. Vet inte riktigt, men hon har väl vunnit något mästerskap av ngt slag. Tycker väl inte att det är fult, fast lite okvinnligt, om det blir för mycket av det goda.


 21. Christina Helsinki skriver: 4 augusti, 2009

  Charlene har varit medlem av det olympiska sydafrikanska laget i Sydney. Troligtvis har hon vunnit många nationella titlar.


 22. Martin skriver: 4 augusti, 2009

  Charlene Lynette Wittstock fodd den 25 Januari 1978 i Rhodesia (Zimbabwe) har varit Olympisk ryggsimmare for Sydafrika samt ocksa modellerat for Sports Illustrated. Hon var medlem i det Sydafrikanska team som ar 2000 deltog i Sydney OS 4x100m medley och belade femte platsen. Hon slutade sexa ar 2002 i FINA VM 200m brostsim. 2007 atervann hon den Sydafrikanska mastartitlen pa 50m ryggsim (slagen av en Austraienska och en Brasilianska slutade hon trea i finalen) och hon har vunnit flera Sydafrikanska titlar under aren. Hon har uttyckt en onskan om att syssla med valgorenhetsarbete efter hennes simmar karriar ar over….sa det passar ju hand i handske med Prince Albert som anda sedan han deltog i Paris-Dakar rallyt och sag den Afrikanska fattigdomen pa nara hall, har agnat sig at att forbattra forhallanden i Afrika
  genom investeringar och valgorenhet.


 23. Bella Donna skriver: 4 augusti, 2009

  Gittan: “Vilda Vickan” från Bollnäs…Playmate Of the Year 1997, sedan dess
  har hon kunnat leva lyxliv! Hon och hennes gelikar ( ex Paris Hilton ) får BETALT för att visa upp sig på diverse evenemang, bära olika designers kläder osv…Du undrade ju vad hon “livnär” sig på!


 24. Anne Nordbergsvenskdamtidning skriver: 4 augusti, 2009

  Oj, oj, oj!!! Ursäkta, men du Martin skall alltid vara så duktig på allt, du vet allt, kan allt! Jag bara måste få säga detta. Kul med all upplysning, men du vet allt alltid!!!!!


 25. Gittan skriver: 4 augusti, 2009

  Bella Donna…Tack för informationen ! Det förklarar “nyckeln” till sociteten…
  Trodde att hon möjligen var en föredetta flickvän till någon, och skapat kontakterna den vägen…


 26. Martin skriver: 4 augusti, 2009

  hehe naej det gor jag absolut inte….men vet lite om valdigt mycket.. det gor jag……Jag har STOR respekt for folk som VERKLIGEN vet nagot….sjalv ar jag en “lattviktare”…en massa trivia som ar anvandbart i sallskapslivet men inte kan omsattas i pengar…:) jag alskar nar jag stoter pa nagon som kan ge mig insikter i nagot amne….och fylla in de STORA luckor jag har i mitt eget kunnande…..”halva” min bildning kommer fran nagot som hettte “Illustrerade Klassiker” en serietidning som fanns i urtiden….(nar jag blir miljodar skall jag ge ut den i nyutgava)….:)
  men tack for komplimangen…eh for det var vael en komplimang???..:)


 27. Martin skriver: 4 augusti, 2009

  a’ propos utbildning….. sa har utbildas franska brevbaerare om man far tro M Tati…..:)……varning humor….!!
  http://www.youtube.com/watch?v=wWzx1u-bwOw


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar