Prinsessan Stephanie och Charlene Wittstock kämpar mot aids

Prinsessan Stephanie och Charlene Wittstock kämpar mot aids
Annons

Prinsessan Stephanie och furst Alberts fästmö, Charlene Wittstock, verkar komma bra överens. Nu jobbar de också ihop.

Häromdagen hade prinsessan Stephanie dragit igång en välgörenhetsauktion till förmån för aids-forskningen, ett viktigt ämne som också ligger henne varmt om hjärtat. Hon har tidigare startat upp ett antal olika projekt till förmån för de som drabbats av den hemska sjukdomen.

Auktion

Denna gång var hon heller inte ensam, på plats i Monaco, närmare bestämt på Sea Club Meridien, fanns också furst Alberts blivande hustru Charlene Wittstock. De höll tillsammans i alla trådar rörande auktionen Fight Aids. Charlene har i en intervju berättat att hon haft svårt att få nya vänner i Monaco, vi gissar på att prinsessan Stephanie numera är en av de närmaste väninnorna.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures.

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Prinsessan Stephanie och Charlene Wittstock kämpar mot aids”

 1. Emma skriver: 2 december, 2010

  Charlene kommer nog att bli en utmärkt prinsessa – hon tillför något till furstehuset. Och så är hon fri från skandaler också.


 2. Tine K skriver: 2 december, 2010

  Hvor skønt at se at Charlene og Stephanie “står sammen” i
  kampen mod aids.
  Stephanie har altid været et socialt og engageret menneske,
  men hun har også selv lært livets barske realiteter i en ung
  alder.


 3. A-B skriver: 2 december, 2010

  Bra och viktigt arbete. Har för mig att Prinsessan Stephanie har arbetat med denna fråga länge. (PS. Snygga byxdräkter båda).


 4. Anitha skriver: 2 december, 2010

  Ett bra exembel på att kungligheter kan göra stor nytta. Charlene verkar ha ALLT och bättre representant för furstedömet är nog svårt att hitta!


 5. Gittan skriver: 3 december, 2010
 6. Karin skriver: 3 december, 2010

  Så bra at Stephanie har fått orden på livet sitt.


 7. miayahoo.se skriver: 5 december, 2010

  Jag har alltid gillat Stephanie för hon är sig själv däremot så önskar jag att hon hade inte behövt får den trauma hon fick i med olyckan och utan mor och en ensam sörjande far fick klara sig själv alldelas för tidigt. Men hon har prövat på massa olika saker yrken som många inte gör.Hon ångrar ingenting och säger alltid att hennes barn är det bästa som hänt henne. Hon och hennes bror står varandra oerhört nära. Han gör allt för henne, däremot är Caroline store syster inte favorit hos nån ut av de. Hon är för kungligt och hård.Jag har alltid tyckt att caroline borde vara mycket mer vänlig mot lille syster.Hennes man Ernst snackade inte vänligt om Stephanie i pressen.Och Stephanie tyckte inte om honom precis. Enligt utländsk press gillar inte Caroline Charlene.


 8. Ulla Forsman skriver: 11 februari, 2011

  Caroline skulle kanske helst se sitt eget barn på tronen i framtiden.


Annons

Laddar