Prinsparet Harry och Meghan slog rekord – hyllas av kungligheter

prins Harry och Meghan
Som vi precis berättade har prins Harry och Meghan precis öppnat ett eget Instagramkonto och nu får de fina hälsningar från andra kungligheter!
Annons

Än är det ingen baby på gång, men prins Harry och Meghan har, som vi precis berättat här, skaffat ett eget Instagramkonto. Och de har redan fått rekordmånga följare, 1,2 miljoner bara i skrivande stund. De första sex timmarna kontot fanns ute så fick de en miljon följare på kortast tid någonsin! Ett poppis par med andra ord!

Annons

– Välkomna till vårt officiella Instagramkonto, Vi ser fram emot att dela med oss av arbetet vi brinner för, välgörenheten vi stödjer, viktiga tillkännagivanden och möjligheten att belysa nyckelfrågor. Vi tackar också för ert stora stöd, skriver paret som ett första inlägg.

Alla brittiska kungligheter har redan gratulerat till kontot och några har skrivit riktigt fina hälsningar till paret.

– Välkommen till Instagram, skriver prins William och hertiginnan Kate från kontot Kensington Royal som de tidigare hade tillsammans.

Samtidigt uppdaterade prinsparet William och Catherine sin officiella Instagram, så att deras profilbild numera enbart visar prins William, hertiginnan Catherine, prinsarna George och Louis samt prinsessan Charlotte.

Även prinsessan Eugenie skrev en hälsning på sitt officiella konto, en kort men fin hälsning.

– Välkommen kusiner! kan man läsa under den bild hon delade.

View this post on Instagram

Welcome cousins. @sussexroyal

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Prinsessan Eugenies pappa prins Andrew ville inte vara sämre han. Prinsen skickade därför ut ett meddelande via Instagram där han önskar dem välkomna. Däremot har vi ännu inte sett någon hälsning från Sarah Ferguson.

Flyttar allt längre från varandra

Vi vet att prins Harry och Meghan nu är på väg till ett nytt boende, Frogmore Cottage i närheten av Windsor Castle. I och med detta får de också ett helt eget kungligt hushåll. De separerar sig allt mer från den hovstat som förr skötte både prins Harrys och prins Williams uppdrag, och nu med detta nya Instagram-konto blir det ännu mer tydligt att de båda kungliga paren vill sköta sina kungliga avdelningar själva.

prins Harry och Meghan

I samband med att detta rekordsnabbt växande instagramkonto lanserades delade paret dessutom med sig av några helt nya bilder. Och fortsätter paret att dela fantastiska bilder som dessa kommer det bli underbart att följa deras kungliga liv!

Foto: TT och SussexRoyal Instagram.

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar