Privata bilder på Letizia och Felipe!

Privata bilder på Letizia och Felipe!
Annons

Här är bilderna som spanska kronprinsessan Letizia and kronprins Felipe inte vill ska spridas…

Det är Letizias kusin, David, som lagt upp dem på sin Twittersida. Bilderna visar hur Letizia och Felipe skämtar till det på hemmaplan! De cyklar på döttrarnas leksaksmoped i plast.

Skandalbok

David har skrivit en bok om kronprinsessan -med titeln “Adios Princesa (Farväl -prinsessa)”. Boken har uppmärksammats stort i Spanien och kronprinsparet är inte särskilt glada att släktingen skrivit den.

Annons

 

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

29 kommentarer till “Privata bilder på Letizia och Felipe!”

 1. Tina skriver: 27 maj, 2013

  Bättre reklam kan ju prinsfamiljen inte få..!
  Inga höga piedestaler utan down to earth..!
  Dessutom hur kul som helst..!


 2. Sarah skriver: 27 maj, 2013

  Faktisk rigtig rolige billeder, der viser at Felipe og Letizia også kan være store legebørn, og man har da også tidligere, under deres ferier, set far, mor og børn hygge sig have det sjovt sammen. Men eftersom det er børnenes legetøj og billederne taget hjemme, undrer det mig faktisk lidt, hvis det er Letizias fætter, der selv har taget dem og nu lægger dem ud på twitter og måske også i en bog. Han har nok besøgt parret for sidste gang, sådan noget gør en fætter ikke, der må være andre måder at tjene til huslejen på end udstille et familiemedlem !


 3. Signe skriver: 27 maj, 2013

  Vad gör det att vi får se att även Kungligheter är människor bakom de perfekta fasaderna i officiella sammanhangen ! Det skulle visas mer sådana här privata kort ! Det skulle vara kul att läsa boken…är det någon som vet om den finns på svenska ?


 4. Humaniora skriver: 27 maj, 2013

  Dessa bilder är ju inte exceptionella på något vis.De bevisar enbart att kungligheter inte på något sätt är annorlunda än andra människor…………men man vill kanske inte att det uppdagas?!
  Det mytomspunna “kungliga idealiska föredömet” måste kanske till varje pris upprätthållas………………men för vem och för vad!!??


 5. Kristiina från Turku skriver: 27 maj, 2013

  Felipe och Letizia, liksom alla kungligheter, är fotograferade hela tiden. Det är verkligen sorgligt och avskyvärt att Letizias kusin har svikit henne genom att skriva en skandal bok och publicera dessa bilder. Alla av oss, även de kungliga, har rätt att behålla en viss del av våra liv privat. Dessa bilder borde aldrig ha publicerats.


 6. Tina skriver: 27 maj, 2013

  5. Du saknar humor och dessutom insikt i hur positiv boken är för Letizia o Felipe.
  Kontraproduktiv för författaren ..men ett lyckokast för prinsfamiljen..1


 7. Kerstin Bergström skriver: 27 maj, 2013

  #3 signe De var inte bara hennes kusin utan även hennes ex-man,som skrev den.Jag vet inte om jag har hört ngt värre.Jag har läst i utländsk press vad den handlar om .Det värsta för dig är att du kanske måste sätta vita vingar på Sofias rygg.Jag ska försöka få tag i boken.Prata med en väninna för 10 dagar sedan och hon hade sett den på Carrefour.Min väninna ska snart resa hem så jag kan be henne köpa den åt mig.


 8. Kerstin Bergström skriver: 27 maj, 2013

  #6 Tina Du brukar väl inte vara ute och cykla,men nu har du verkligen trampat i klaveret.Innehåller faktiskt andra foton som inte är direkt rumsrena.Det är en skandalbok av högsta format.


 9. Måntand skriver: 27 maj, 2013

  Varför görs sånt här? Vill man verkligen, till vilket pris som helst, bli känd? Tycker inte sådana här bilder ska publiceras mot någons vilja. Det hade varit en annan sak om kronprinsparet själva hade valt att visa lite mer “privata” bilder. Men de bilder vi dagligen får se när de är ute och representerar, är deras jobb. Allt annat är deras privatliv och de har de rätt att inte behöva visa.


 10. H. Jensen skriver: 27 maj, 2013

  Jeg kan ikke forestille mig, at disse to billeder skulle virke
  negativt for parret på nogen måde, tværtimod. Jeg synes
  det er både sjove og festlige billeder.
  Hvis der er noget, der har vagt forargelse, må det være noget
  fætter- David har skrevet i bogen.
  Men er der ikke allerede skrevet i bogform det, der kan skrives
  af ‘overraskelser’ fra Letizias fortid ?


 11. Kristiina från Turku skriver: 27 maj, 2013

  Tina, det handlar inte om humor. Felipe och Letizia har rätt att hålla sina privata bilder privata. Dessa var privata bilder. Endast Felipe och Letizia har rätt att publicera dessa bilder. Det är avskyvärt att Letizias kusin förtjänar med detta svek.


 12. Esther skriver: 27 maj, 2013

  Leker han med barna i dress og slips?


 13. KerstinA skriver: 27 maj, 2013

  Jag håller med, nr.5 – dessa familjer fotograferas konstant, och vlil nog behålla så mycket av deras privatliv just så, privat. Som en offentlig figuri vill man nog ändå har sitt eget liv, vid sidan om. Jag undrar varför bilderna publiceras här, med tanke på att Felipe och Letizia uttryckligen sagt att de inte vill ha det så? lite respekt skulle man ju kunna förvänta sig?


 14. PBoo skriver: 27 maj, 2013

  Härliga bilder – MEN skulle förblivit privata. Lågtstående släkting – o han är väl inte den enda, har det inte talats också om en moster/faster som också skrivit (förutom exmaken som nämns ovan)? Vad är det här för släktingar – chockerande beteende. Allra, allra mest synd om är det om barnen. Hur kan man göra sånt här? Hoppas de blir stämda – har aldrig kunnat förstå hur människor har rätten att lägga ut bilder på andra än sig själva på offentliga ställen o har heller aldrig förstått hur man kan publicera privata brev, som ofta gjorts efter välkända personer. Spanska Kungafam. har det mkt tufft, o KP-paret m familj får bära mest.


 15. Tina skriver: 27 maj, 2013

  De bilder som visades HÄR var de som jag byggde min kommentar på..!
  Boken har jag naturligtvis inte läst..!
  Men tror ändå att sympatin hamnar hos Letizia o Felipe..!
  Utan humor överlever bara surtanter..!


 16. Hm skriver: 27 maj, 2013

  Kusinstackarn behöver väl pengar, någon annan anledning att ge ut spekulativa “skandalböcker” finns det knappast. Släkten är värst!


 17. Hm skriver: 27 maj, 2013

  Kusinstackarn behöver antagligen pengar, någon annnan anledning att publicera spekulativa skandalböcker finns knappast. Eller är det exmannen som lider av hämdlystnad?


 18. My skriver: 27 maj, 2013

  haha skulle vilja se vårt sdtela kungahus göra något liknande, den chansen är nog minimal… Hoppet står till Chris och Madeleine nu, inga hovprotokoll i världen lär nog kunna tämja Chris.. 🙂


 19. rojalist skriver: 27 maj, 2013

  Hmm och varför sprider ni dem bilderna dà??? Privat är privat och därmed basta!!!


 20. rojalist skriver: 27 maj, 2013

  #15 Tina, som vanligt. Naturligtvis kommenterar du alltid det du inte vet om ngting


 21. magggan skriver: 27 maj, 2013

  Bara kul att se att dom är som vanliga människor och kan släppa loss under den stela ytan. Det här är nog bara positivt för dom.
  Mera tjolatio lajban i kungahusen.


 22. Pamela P skriver: 27 maj, 2013

  Bilderna är roliga och kan knappast skada kronprinsfamiljen. De måste också få ha kul. Men något måste de väl få ha privat? Så det var gement av kusinen att lämna ut bilderna i offentligheten.


 23. Tina skriver: 27 maj, 2013

  20 Dito..!


 24. emma_h skriver: 27 maj, 2013

  Kusinen saknar/ är i behov av lättförtjänta pesos och ex-mannen troligen i stort behov av hämnd antagligen… konstigt vid såna bok-släpp ifrågasätts alls inte motiv läskvalitet eller själva sanningshalten utan författarna kan spara massor m kosing på gratis pr i mediacoverage o boken säljer sig själv globalt på gr av människors hunger & längtan efter ev skandalösa “hemligheter” (helt omedvetna OM innehållet stämmer) skrämmande…

  som sagt, bildtext ovan lyder: “…Här är bilderna som spanska kronprinsessan Letizia and kronprins Felipe inte vill ska spridas…”
  lagen skulle tolka det som kusinen agerat å “invasion of privacy…”


 25. Charlotte skriver: 27 maj, 2013

  Der findes ikke meget, der er privat mere efter facebook, twitter
  og instagram er kommet til…..


 26. Maryou skriver: 27 maj, 2013

  Härliga och naturliga bilder! Resten vet jag ingenting om.


 27. sussiÅ skriver: 28 maj, 2013

  Tina… i vanliga fall håller jag med dig… trodde du va en trogen rojalist???


 28. Sthlm skriver: 28 maj, 2013

  De så kallade kungliga börjar alltmer likna ett teatersällskap.


 29. Hilde skriver: 29 maj, 2013

  Disse bildene var harmløse men de er private og alle har rett til å få ha sitt privatliv i fred.

  #18 My
  Tror du ikke at det finnes slike bilder i fotoalbumene til kongefamilien? Det er skillnad på hvordan man er privat og hvordan man er i offentligheten. Også Felipe og Letizia er ganske stela i offentligheten. Det er ikke Felipe og Letizia som selv har publisert bildene.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar