Så här ledsen är Chelsy Davy för att prinsen hittat en ny kvinna

Så här ledsen är Chelsy Davy för att prinsen hittat en ny kvinna
Annons

Chelsy Davy på gott humör
Chelsy Davy på gott humör

Chelsy Davy verkar inte precis ledsen över att hennes expojkvän prins Harry funnit en ny tjej i tevestjärnan Caroline Flack.

Så här glad var prins Harrys exflamma Chelsy Davy i alla fall då hon bevistade premiären på föreställningen Sister Act i London. Hon fick också äran att sitta i den kungliga logen, tillsammans med bland andra prinsessan Beatrice och hennes pojkvän Dave Clark.

Annons

Men Chelsy verkar ju också ha hittat en ny man i fastighetsägaren Dan Philipson, dessutom har hon precis avslutat sina studier på universitetet. Så Chelsy tycker nog att livet leker just nu.

Av: Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Så här ledsen är Chelsy Davy för att prinsen hittat en ny kvinna”

 1. Alicia skriver: 16 juni, 2009

  Hon GLÄDJER sig naturligtvis för hans skull, det gör ALLTID ens ex…


 2. Birgitta skriver: 16 juni, 2009

  Tänk ändå vad man lätt bildar sig en uppfattning om folk…Jag hade för mig att Harry var en provokatör som röjde runt och härjade med både den egna familjen och andra, medans William fick dra hela lasset och vara skötsam och foglig..
  Sedan råkade jag hamna i entt exklusivt intevjureprotage på TV där båda bröderna gav sin syn på sitt liv och framför allt sin mor, eftersom programet gick i samma veva som de arrangerade en minneskonsert efter Diana..
  Och jag måste säga..Det tog inte många minuter innan Harry tagit mig med storm ! Vilken snabbtänkt kille..Rolig i sina kommentarer och väldigt omedelbar i sitt sätt att vara..William satt där mera försagd och vilsen och hade inte alls den snabba repliken eller otvugna sättet mot intervjuaren.
  Harry är rena charmknippet och jag hoppas verkligen att hans nya flicka är en fullträff.
  Tycker för övrigt att Chelsy är supercharmig och söt..Synd att det sprack!


 3. Jenny skriver: 16 juni, 2009

  Ja tänk vad saker kan ändras…för ett antal år sedan var det William som sågs som den store charmören och flickidolen medan Harry var lite tyst och trist. Nu är det helt tvärtom i mina ögon! Harry verkar vara en trevlig prick medan William känns så gubbig på något sätt (och ändå är vi lika gamla!).


 4. Gun skriver: 16 juni, 2009

  Undrar om man kan göra den jämförelsen i den svenska kungafamiljen också, vem vet.


 5. Linda skriver: 16 juni, 2009

  Det kan vara spelad glädje från hennes sida…


 6. Gun skriver: 16 juni, 2009

  Ja Linda inte tror jag att hennes skratt på bilden har något att göra med att Harry träffat en ny tjej.


 7. Ulrika skriver: 20 juni, 2009

  William och Harry är väldigt olika. Ligger det egentligen någon sanning i att Charles inte är Harrys pappa? Utan kanske James Hewitt?


 8. Gun skriver: 20 juni, 2009

  Ulrika!
  Det tror jag inte. Harry är väldigt lik sin morbror och farfar väl. Har för mig att Dianas förhållande med Hewitt kom senare. Många tror det eftersom Henry har rött hår men det är vanligt på de brittiska öarna och som sagt Dianas bror är det också. Men säker är ju inte jag utan det är vad jag tror.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar