Så ser Carl Philips och Sofias nya bostad ut

Så ser Carl Philips och Sofias nya bostad ut
Prins Carl Philip och Sofia har lämnat det gröna huset på Djurgården till förmån för Sjöflygeln vid Drottningholms slott. Men hur ser deras nya boende ut. Vi vet!
Annons

CarlPhilipSofia

Sjöflygeln vid Drottningholms slott är ett litet fristående 1700-tals-hus i två våningar, beläget ett femtiotal meter från själva slottet. Tidigare användes Övre och Nedre Sjöflygeln som tjänstebostäder åt kungafamiljens säkerhetsvakter och slottets anställda, men idag är ett av husen alltså förvandlat till prins Carl-Philips och prinsessan Sofias nya hem. När kronprinsessan bodde i flygeln, fram till 2011, var den uppdelad i flera delar, hennes del var två rum och kök, resten gästbostad. Totalt är huset 381 kvadratmeter men Sofias och prinsens bostad är omkring 90 kvadratmeter, erfar Svensk Damtidning. Bostaden passar en växande familj, mycket på grund av sitt naturnära läge. Huset ligger helt gudomligt, bara några meter från strandkanten, och prinsparet kan vakna till solglitter på vattnet. Dessutom är det helt insynsskyddat, och den lilla trädgården är omgiven av en tät häck.

Av Johanna Lejon
Foto: Kungahuset

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

89 kommentarer till “Så ser Carl Philips och Sofias nya bostad ut”

 1. Linda skriver: 6 april, 2016

  Victoria bodde väl där till 2010 när hon gifte sig?


  1. Marie skriver: 6 april, 2016

   Haga var inte klart när Victoria och Daniel gifte sig. De bodde kvar en tid efteråt.


 2. A1Fia skriver: 6 april, 2016

  Positivt……

  Sätt ut all där ute. Kanske lägre kostnad och lättare att sköta säkerheten…….


 3. Lycke skriver: 6 april, 2016

  “Huset ligger helt gudomligt”. Idag tror jag ni överträffat er själva 🙂


 4. Stefan skriver: 6 april, 2016

  “Totalt är huset 381 kvadratmeter. Bostaden passar en växande familj”
  -som önskar leva lyxliv på skattebetalarnas bekostnad…detta måste väl fallit bort vid tryck?


  1. helene skriver: 6 april, 2016

   Stefan.
   Jaja, detta ynka boende, där endast lunch och middag ingår från slottsköket, anser jag inte är ståndsmässigt för detta Par. De är ju sååå repsentativ för svenska folket! Man måste tänka på att Prinsessan Sofia har levt ett helt annat liv, van vid att frukost ingår,,,” De gånger hon varit vaken vid den tiden:)


 5. Gunilla Lätt skriver: 6 april, 2016

  Tänka sig att de KAN göra sin EGEN frukost – men får lunch och middag serverad. Tänk om alla småbarnsföräldrar kunde ha det så bra.


  1. Åse skriver: 6 april, 2016

   Ja, om de orkar, så kan de hälla upp fil och müsli. Duktigt


  2. Gneta skriver: 6 april, 2016

   Fast ni glömmer av att detta är vad tidningen spekulerar i inte vad som kommer att ske. Läs och granska kritiskt.
   Vad som isåfall också kan uttolkas är att prinsparet inte kommer ha egen personal


  3. demokrati skriver: 9 april, 2016

   Ja, sen kan man läsa om att resurser (skattemedel) dras in på i samhället inom Sjukvård och omsorg. Det är berättelser i media om ex. familjer som har sjukt barn el. vuxna sjuka (handikappade) som inte får den hjälp de behöver är i behov av. Men här kan det läggas resurser i överflöd. Ibland undrar man faktiskt hur länge detta ska få fortsätta. Det skulle vara intressant att höra vad kungafamiljen anser om fördelning av skattemedel. Men det är nog inte av svenska folket att förvänta.


  4. demokrati skriver: 9 april, 2016

   För att skämta lite (el. kanske vara realist). Det är väl bara att gå till affären,(el. e-handla mat) ta med ev. vakter och handla, laga maten, diska osv. Vi pratar här om två unga, friska människor. (Men som ändå behöver en stab av medhjälpare, personal). Det borde gå väldigt bra. Dessutom har de enl. info. mkt. tid och kapital att använda till sitt förfogande.


 6. mini skriver: 6 april, 2016

  Det där med mat och kök verkar lite märkligt.

  Både C-Ph och Sofia är (enligt sig själva och media) roade av matlagning, Sofia lagar husman och vegetariskt och C-ph lagar den “finare” maten.

  Jag tror säkert de kommer laga sin egen mat hemma.


 7. Jonny Ola skriver: 6 april, 2016

  Så är vi då tillbaka igen till detta eviga och nu smått klassiska problem förbundet med de kungliga: vad är lämplig levnadsnivå för den kungliga familjen? Allt eller intet? Om man i likhet med Gunilla och Stefan avvisar det valet, vad vill ni då ha istället? Lite grann? Inte för mycket? Svenskt lagom? En smula? Eller vad…?
  Det är nog fler än jag som spänt väntar på en redovisning av lämpliga kriterier för att fastställa skälig levnadsnivå för de kungliga. Upp till bevis min dam och herre!


  1. Gunnel skriver: 6 april, 2016

   Precis min åsikt! Måste allt vara som hos Svensson i Småstad för att det ska accepteras? Det stinker avundsjuka och inskränkthet som kläs ut politiska kläder.


  2. V skriver: 6 april, 2016

   Jonny, familjen Bernadotte får leva hur lyxigt dom vill men med sina egna pengar. Vi, som arbetar för republik, anser att alla utgifter med statliga medel är för mycket.


 8. bofinken skriver: 6 april, 2016

  Skönt för dem att slippa bo i det Gröna Huset!


 9. ingrid skriver: 6 april, 2016

  Det måste vara bekvämt att bara kunna flytta till en annan bostad, med tanke på vilka problem vi vanliga medborgare har för att skaffa bostad i Stockholm.


 10. Vid skriver: 6 april, 2016

  Det finns många som lever lyxliv på skattebetalarnas bekostnad, utan att göra ett handtag. Dessa två arbetar i alla fall ibland, om man skall tro Svensk Damtidning.


  1. My skriver: 6 april, 2016

   Vilka kan leva lyxigare liv på skattepengarna än våra medlemmar i kungafamiljen??


 11. Acinom skriver: 6 april, 2016

  Stefan och ni andra som förfasar er över kungah. att de lever på skattebetalarna. Vad tycker ni om de stora skattesmitarna som stuckit med miljader utomlands? Det är också våra skattepengar.Eller hur?


  1. Venla skriver: 6 april, 2016

   Jämförelsen med kungens utgifter och skattesmitare är långsökt. Om vi har republik slipper vi att försörja en växande s k kungliga familj. Skattesmitare finns det, och man blir förbannad. Hoppas en del av dem åker fast.


 12. Stefan skriver: 6 april, 2016

  Får man fråga vem som bott där innan Prinsparet nu flyttar in och lyxrenoverat huset på skattebetalarnas bekostnad? Vilka var hyresgästerna som nu blivit utslängda för att behaga Prinsparet?
  Dög inte Bertils villa på Djurgården! Eller väntar de på att skattebetalarna även skall renovera denna?
  Tyvärr, jag måste säga det: Men de borde skämmas!


  1. Gneta skriver: 6 april, 2016

   Var någonstans står det att denna bostad har lyxrenoverats? Det kanske bara gäller en helt vanlig renovering som krävs av hus av denna dignitet. Tänk på att detta är ett gammal hus, som ingår i byggnader uppsatta på Unescos världsarvslista


  2. Britt Andreasen skriver: 6 april, 2016

   Var står det att huset renoverats överhuvud taget? Vi får inte heller veta hur stor del av de 381 kvadratmetrarna som prinsparet kommer att disponera.

   “Britt”


  3. Eva M skriver: 8 april, 2016

   Stefan du kan väl ändå inte missat att det tar över ett år innan Villa Solbacken är klar pga höga halter radon som försenat renoveringen. Villan måste total renoveras då allt är gammalt. Jag har gått förbi många ggr då jag tycker om Djurgården. Har funderat hur det kommer bli nu är det ett lågt staket totalt öppet. Hoppas dom får slippa folk med kameror.


 13. ClaesVonMonaco skriver: 6 april, 2016

  Stefan
  Som vanligt blir det skattebetalarna som står för räkningen!
  Jag ser ingen skillnad i etik hur man handskar med
  skattemedel och Panama Brevlådor!
  CVM


  1. demokrati skriver: 6 april, 2016

   CVM Claes bra kommentar. Det verkar vara läge (politiska förslag på detta, fördelning av skattemedel, apanage) för en reform av det sk. bidraget apanage, att det behovsbeprövas när det finns en ekonomisk privat förmögenhet. Det är en regel i övrigt för befolkningen när det gäller socialförsäkringen, bidrag, fsystemet i landet. Eller som några andra har föreslagit ett lönesystem. Forts.


  2. demokrati skriver: 6 april, 2016

   Forts. Postbox Panama är ändå intjänad lön,(i storleksordningen “sagolön” el. “pojken m guldbyxorna”, barn Tv-pr.) men kan tycka att det skulle finnas ett intresse att betala ge tillbaka något (skattemedel) av en förmögenhet till det land, som faktiskt har gett dessa personer en gång möjligheten till att göra en karriär (ex. idrott). Kan samtidigt förstå det ex. Helene skriver en “pomperapossaskatt på 102%”. Fördelning av skattemedel, samhällets värde och en inkomst, lön att kunna leva på.


 14. Stefan skriver: 6 april, 2016

  Claes!
  Den stora skillnaden är att de med postbox Panama här slitit ihop sina pengar utan bidrag från Staten. Vad beträffar kungafamiljen så är situationen helt motsatt!
  Trevlig eftermiddag min vän!


  1. helene skriver: 6 april, 2016

   Stefan.

   Absolut sant. Tänker på Astrid Lindgrens ord, Pomperapossaskatten :102%.


  2. ananas skriver: 6 april, 2016

   Vadå slitit? Det är nog att ta i ganska häftigt.


 15. Milli skriver: 6 april, 2016

  Jag tycker att hela kungafamiljen ska bo på samma ställe eftersom det skulle sänka säkerhetskostnaderna betydligt.Där tycker jag att alla ska offra sig och bo tillsammans.


 16. mini skriver: 6 april, 2016

  Jonny Ola, Gunnel och Acinom

  Perfekta kommentarer!

  Vi HAR monarki men visst,republikanerna må väl “leka” här och tro de påverkar:)

  Acinom : DU har en stor point här!BRA kommentar!

  Jag tänkte själv (tidigare) flytta till Spanien när jag blir pensionär,bo bra, billigt, mat,vin,ostar mm – svensk pension = mumma.
  Du har så rätt, alla miljarder som strömmat ut är en sak, man kan också se de “små fiskarna” (som jag tänkte mig) där strömmar en hel del pengar ut. Dock ej bedrägligt förfarande.


 17. Stefan skriver: 6 april, 2016

  Jonny Ola!
  Om du läst mina kommentarer lite noggrannare hade du nu förstått att jag varken kung eller president önskar!
  Skäl? Ja detta torde väl alla förstå som vågar tänka utanför boxen. Försök!
  Varför ha en statschef som inget gör och inga som helst befogenheter har! Finns ingen annan liknelse i världen. Sverige är här helt unikt!


  1. prinsessan Gredeline skriver: 6 april, 2016

   Tummarna upp för din slutkläm där!


  2. Jonny Ola skriver: 6 april, 2016

   Stefan!
   Nu var det inte ett klargörande i frågan om statsskickets utformning som jag efterlyste i min kommentar, utan endast vad du och övriga kritiska röster anser vara skälig levnadsnivå för kungafamiljen och, sist men inte minst, på vilka grunder denna levnadsnivå ska fastställas. Om och när så sker, kan också du med fog säga: detta är skälig levnadsnivå för vår svenska kungafamilj, varken mer eller mindre!
   Ett försök till nu!


  3. demokrati skriver: 7 april, 2016

   Denna fråga var till Sign. Stefan. Kommenterar endast ämnet. Denna fråga om levnadsstandard el. levnadsnivå kanske den frågan skulle ställas till de kungliga själva. Vad de anser vara en rimlig, skälig levnadsnivå, både för dem och resten av invånarna i landet.


 18. ananas skriver: 6 april, 2016

  helene
  Jag tycker din kommentar om när prinessan Sofia stiger upp på morgonen är konstig. Antagligen har du ingen aning om klockslaget.


 19. ClaesVonMonaco skriver: 6 april, 2016

  Tack Stefan som vanligt har du rätt!
  TrevligKväll
  Claes


 20. Anna skriver: 6 april, 2016

  Femrummaren på Djurgården är för liten för två vuxna och en bebis. Skönt för paret att få ägna småbarnstiden till att vara hemma tillsamman, med undantag för de sedvanliga arbetsdagarna någon dag i månaden. Hade de inte flyttat ut till Drottningholm med servicen som finns där så hade de antagligen behövt anställa en barnflicka för att orka med pressen och stressen, men nu tror jag att de orkar dra hela det tunga lasset själva.


 21. Anna skriver: 6 april, 2016

  Svensk damtidning: Vet ni säkert att de får lunch och middag serverade varje dag? Tycker det låter smått otroligt och gammaldags att det finns ett slottskök med personal på Drottningholm. Är det så? Skulle vara väldigt intressant att veta 🙂


  1. Marie skriver: 6 april, 2016

   Härligt med alla uppretade kommentarer på en rubrik som är satt av SD.
   Innehållet är säkert inte avstämt med någon representant för Kungahuset.
   Alla dessa gamla hus är säkert jättebekväma… fast det vet jag ju inte.


  2. Birthe Vejrum skriver: 7 april, 2016

   Det står vel ikke ringere til med slotskøkken på Drottningholm end på de danske slotte?
   Dronningens “skafferi” turnerer i slotskøkkenerne sammen med Regentparret når de flytter rundt.
   Frederik Og Mary har egen stab, der også rykker rundt med dem.


  3. Elise Wilson skriver: 11 april, 2016

   Anna,

   Det har kommit fram ofta att mat & bostad ingår i deras privilegier!! Det skrevs massor om det när Sofia flytta in hos CP & på köpet fick allt betalt utan att va kunglig eller ens förlovad!!


 22. Obs skriver: 6 april, 2016

  De kungliga tar för sig och våra politiker delar generöst ut svenskarnas surt förvärvade skattepengar till den förmögna familjen. Hur många bostäder har de kungliga som står tomma. Nu kommer där en rad nya prinsessor och prinsar, som tydligen ska ha livvakter även de. Hur länge ska detta slöseri få pågå. Är det inte dags för Janne Josefsson att göra en RIKTIG DJUPGRANSKNING av hur politikerna använder våra pengar. Vård, skola och omsorg fortsätter blöda.


 23. Marguerithe skriver: 6 april, 2016

  Gunnel kl 14.14
  En av de bästa kommentarer jag läst här. Med få ord får du med allt som präglar detta forum. Den förfärliga svenska inskränktheten tar knäcken på många. Ämnet i sig att Prinsparet bor på Drottningholm en tid borde inte ens behöva diskuteras.


  1. Gunnel skriver: 6 april, 2016

   Tack Marghuerite och Mini, jag hoppas att ni som jag och andra som är trötta på allt gnällande och jämförande kan få våra röster hörda emellanåt! Upp till kamp! 😉


 24. Gunilla Bengtsson skriver: 6 april, 2016

  Nog måste de väl ha ett kök så de kan laga mat? Prinsen är ju så matroad. Klart att de ska ha barnjungfru, kock och städerskor. Inte begär man väl att kungligheterna ska sköta sig själva. De som jämför med oss vanliga är naiva. Tror ni att miljardärerna som kanske har roffat åt sig pengarna, att de står och steker korv? Kungligheterna är rika och har rätt att bo och slösa pengar hur de vill, kruxet är om det är vi som betalar eller om dom slösar med egna ärvda pengar.


  1. My skriver: 6 april, 2016

   Om Sofia ska slösa sina egna intjänade pengar så blir det definitivt inga lyxfrukostar i Sjöflygeln framöver. Hon är säkerligen en självständig kvinna som vill fortsätta ha sin egen ekonomi och inte belasta kungafamiljens förmögenhet.


 25. Marguerithe skriver: 6 april, 2016

  helene kl 12.58
  Hur dags tycker du att frukost ska intas? Själv tycker jag 9-9.30 är perfekt. Allt annat är aaaaalldeles för låg klass och kan inte accepteras i ett finare hem.


  1. T skriver: 6 april, 2016

   I ett fint hem kommer mannen med teet serverat på et silverfat innan man har stigit upp och tidningen struken .
   Klockslaget kan variera efter vad nattens aktiviteter har varit .


  2. Helena FIN skriver: 6 april, 2016

   Marguerithe, Helenes avundsjuka lyser ända fram till Finland!
   Hennes kommentar var mycket låg och den innebär nånting… kanske är hon en “gammal kompis”…!?

   Det var länge sen jag hade god tid att läsa kommentarer (stackars jag, måste nog arbeta några år till), men man blir igen bara ledsen, att vuxna? människor kan vara så elaka. Mycket klokt, att prins Carl Philip och prinsessan Sofia har bestämmt sig att bo i Drottningholm, säkerheten är viktigt.


 26. Gunilla Bengtsson skriver: 6 april, 2016

  Svensk Damtidning VET hur boendet ser ut, men vi fick inte veta. Varför skriver man såna dumma rubriker?


 27. Obs skriver: 6 april, 2016

  Gunnel, du måste vara politiker!


 28. Kristina skriver: 6 april, 2016

  Gnäll på somliga här.


 29. Chris skriver: 6 april, 2016

  Så otroligt tråkiga kommentarer. Varför läser ni SD om ni tycker så illa om vårt kungahus? Är det för att få bli litet arg så här en gång i veckan eller? Undrar just vad i har för liv. Verkar inte speciellt trevligt i alla fall. Jag ber er, sluta läsa SD och bli glad och nöjd igen.


  1. T skriver: 6 april, 2016

   Chris
   Egentlig vad syftar du på , förstår du icke kungafamiljen har blivit en fantastisk dokusåpa i klass med Rederiet , Paradis hotel eller Fina familjen .
   Man blir beroende ……


  2. ATL skriver: 6 april, 2016

   Chris, thanks,
   Some comments on this forum are, if not idiotic, really show signs of deep resentment, jealousy, envy – one of the worst sins and visible signs of begrudging other people a better like then what they have. Taking care of your own economic future does not seem to be a paramount desire in Sweden. President get perks, prime minister get perks, generals get perks, COO of companies get perks. Why not unload on them? I do not begrudge anyone anything, unless it was illgotten.


 30. ClaesVonMonaco skriver: 6 april, 2016

  Chris Om man är Glad och nöjd kan man fortsätta att
  läsa SvDam även Om Jag Inte är nöjd med dom Kungligas
  Levede???
  CVM


 31. MARIANNE skriver: 6 april, 2016

  Nej i längden kommer de inte bo där, det är alltför enkelt för Sofia


 32. MARIANNE skriver: 6 april, 2016

  Chris de flesta damer blir arga en gång i månaden


 33. Vida skriver: 6 april, 2016

  My, kl. 16.10. Ja, vem kan det vara?


 34. Aifos skriver: 6 april, 2016

  Jag utgår från att den lämnade bostaden lämnas till flyktingar. NÅGOT ANNAT ÄR OTÄNKBART.


 35. UllaZ skriver: 6 april, 2016

  Vi har f.d politiker som lever på pensioner utan att rōra ett finger. Statsrådspension har ett f.d statsråd kvitterat ut redan vid 39-års ålder. Inga motprestationer behövs.
  Ska f.d presidenter också få livslånga pensioner efter en fyraårsperiod?
  Vad säger republikaner?
  Jag betalar gärna för kungahuset, men Inte fōr arbetsföra politikers pension.


 36. Olga skriver: 7 april, 2016

  Rara Chris , kan det bli att folk aven de som kritiska läser SvD for att alla tvungna bekosta detta kungliga lyxliv.
  Var snall och bevara oss de sagorna om en kanellbulle per medborgare for att forutom lilla apanage finns mycket mycket annat som anvands utan raknas in och redovisas …


  1. ATL skriver: 11 april, 2016

   Karin Nlsson – You got that wrong. Mochelle O’s mother lives at the White House, for free, gets all her needs taken care of, flies on the presidential jet, or in case of a trip without O on another jumbo jet, free of charge. She gets free vacations follows the O’s on state visits..Who pays for this? We the US taxpayers. One of the daughters flew on a school trip with her classmates with umpteen secret service agents in tow. Both girls are driven to school with SS agents.Who pays for that?


 37. Mona skriver: 7 april, 2016

  Säkerheten på Djurgården var inte tillräcklig,Säpo bestämmer.
  Huset på Drottningholm är två rum och kök.
  Stefan detta hus hör till Drottningholm och bara kungafamiljen
  och deras personal kan bo där.
  Villa Solhem renoveras. Man hittade tydligen asbest i huset
  och då tar renoveringen längre tid.
  Blir så otroligt trött på alla dessa imbecilla och avundsjuka kommentarer.
  Kungafamiljen måste väl få betalt för sitt jobb.En president kan ha fru och barn precis som kungafamiljen.


  1. Karin Nilsson skriver: 7 april, 2016

   Mona, den stora skillnaden är att presidenters vuxna barn och barnbarn (i demokratiska länder) får hålla sig med bostäder själva. De bor inte med full betjäning i av folket ägda fastigheter. De är inte officiella personer över huvudtaget.


  2. Birthe Vejrum skriver: 11 april, 2016

   Karin – hvilken drøm er du lige vågnet fra?


 38. A1Fia skriver: 7 april, 2016

  På tal om imbecilla kommentarer, har du läst igenom dina egna kommentarer…..


 39. Stefan skriver: 7 april, 2016

  Mona!
  Känner du inte till att det finns hyresgäster på Drottningholm?
  Varför motsätter du dig att kungen erhåller lön? Är detta med apanage något som tilltalar dig då metodiken är snarlik den inom Partiet?


 40. Gunnel skriver: 7 april, 2016

  A1Fia, det var lågt. Mona har rätt, de flesta som kommenterar här ägnar sig åt att hitta fel och förvränga detaljer, dra långsökta slutsatser och anta en massa saker som de absout inte kan ha den minsta aning om samt att lufta sin egen förklädda avundsjuka. Tröttsamt.


  1. A1Fia skriver: 8 april, 2016

   Svårt att höra sanningen…..
   Beskrivningen som görs passar mycket väl de kommentarer som ständigt görs av bidragsgiverskan……


 41. CVM skriver: 7 april, 2016

  Mona
  Villa Solbacken heter Prins Bertils gamla Villa!
  2 rum och kök är löjlig beskrivning eftersom huset är nästan på 500 kvm!
  Dina kommentarer är nog lika imbecilla eftersom du kommer med felaktiga uppgifter!
  För Sverige till Demokrati!
  CVM


 42. CVM skriver: 7 april, 2016

  Gunnel sluta då läs SVDam om det nu är sååååå tröttsamt!
  Kan bara upplysa dig att jag är inte ett dugg avensjuk på Kungligheterna
  Stackars människor att knappt kunna göra sin behov utan att en HovBetjänt står utanför dörren!
  CVM


 43. Marguerithe skriver: 7 april, 2016

  Jag tycker att det blir alltmer pinsamt att se välbeställda svenskars barnsliga inställning till det mesta. Materialismen har tagit över totalt. Vår svenska kungafamilj är enkel och lever knappast lyxliv. De försöker leva så nära folket som möjligt och har alltid gjort. Inte många som skriver här skulle acceptera Sollidens standard inomhus där inget gjorts sedan 40-talet. Svenskarna tas om hand av samhället hela livet! Därav det kroniska missnöjet med allt och medföljande intellektuella förfall.


 44. Marguerithe skriver: 7 april, 2016

  forts. Håller med sign mona: Ska inte Kungafamiljen ha betalt för sitt arbete? Är det där skon klämmer? Det tragiska ordet apanage tror man är en outsinlig källa med pengar. Så är ju inte fallet. Allt är exakt uträknat för att pengarna ska räcka. Kungen ska heller inte redovisa varje öre. Representationen som förr var större är nästan nere på 0 numera. Man har Sverigemiddagarna där man bjuder in folk från olika näringar, och ger en uppmuntran. I övrigt är det bara familjefestligheterna kvar.


 45. Susanne Blomgren skriver: 8 april, 2016

  Kan dom verkligen flytta till villa Solbacken. Kunde inte dom bo kvar i gröna villan på grund av säkerheten, hur ska dom då kunna bo i Solbacken?? Något stämmer inte med flytten.


 46. Eva M skriver: 8 april, 2016

  I mitt svar till Stefan ska det vara asbest inte radon bäst att ändra sig snabbt för att ni ska slippa rätta mig om Villa Solbacken .


 47. CVM skriver: 8 april, 2016

  Det är ännu mer pinsamnt att säga att INTE Kungafamiljen lever ett lyxliv!
  Klart dom ska ha betalt för sitt arbete men när Prinsessorna köper klänningar för 85000 SEK då
  har det gått för långt!
  Att leva ett kvalitets liv unnar jag alla människor men att ha 60 heltids anställda som kostar
  över 100 miljoner kronor och då är inte Säpo inräknat!
  Ordning och reda löning på fredag bar det någon politiker som sa vore något för KungaFamiljen att
  ta efter dock inte Drottningen!
  CVM


 48. Kerstin Bergström skriver: 11 april, 2016

  Jaha nu är det dags igen.Jag har skrivet det förr. Det ska ändras på siffror hela tiden. 381 kvm har helt plötsligt blivet 500 kvm men läser man art.ovan så står det att prinsparet har 90 kvm det är en j-dr- skillnad. Vem har de kört ut? Ingen!! Madeleine o Chris blev erbjudna men det passade inte utan de ville bo i hovstallet. Vilka lever lyxliv?? Har ni inte läst vad politikerna får ut fast de ej sätter sin fot i riksdagen.Det luktar avundsjuka så att man blir illamående.


 49. CVM skriver: 11 april, 2016

  Jaaaa Kerstin Bergström nu får det vara nog med lyxen som flödar över PrinsParet eller hur????
  Trevlig Kväll och upp mot kamp mot LyxKonsumtionen!!!!
  CVM


 50. Elise Wilson skriver: 11 april, 2016

  Eva M,

  Lite underligt är det väl ändå att dom inte kunde bo kvar ett ynka år i femrummaren trots att dom får en baby!!

  Kerstin Bergström,

  Hoppas du menar att Madde & Chris valde det minst lyxiga!! Madde hade redan innan en lgt i hovstallet & fick en större, i samma storlek som CP & Sofia bott i hela tiden. Då har Madde & Chris 2 småttingar & betalat extrarenovering själv!


 51. Kerstin Bergström skriver: 12 april, 2016

  Jag vet att de hade en tvåa,men jag vet också att de blev erbjudna detta ute på Drottningholm.Det passa inte.Detlåg för långt ifrån restauranger o affärer.De renoverar lgh efter hand på hovstallarna. Det var väl inte mer än rätt att de betalade lyxen de beställde.När man inte lagar mat behövs inte 2 diskmaskiner.Vin kan man lägga i en vanlig kyl vinkyl är lyx.Det har stått i Expressen extra vad de fick o vissa saker fick de betala 50% o vissa 100%. Nu är det nog så att SÄPO har sagt ifrån.


 52. Kerstin Bergström skriver: 12 april, 2016

  Fortsätt till Elise Wilson Det är inte säkert ute på Djurgården. De fick inte renoverat när de flytta dit o inte nu heller.De har heller inte kastat ut ngn. Svårt att hänga med i UK vadsom egentligen händer i Svedala.


 53. Elise Wilson skriver: 12 april, 2016

  Kerstin Bergström,

  Om det inte är säkert att bo på Djurgården, så undrar jag hur det ska gå när dom ska flytta in i Villa Solbacken?

  Dessutom har jag inte skrivit nåt om att de kastat ut några!! Läs & kommentera en kommentar i taget. Inget om deras renovering men det har nämnt att Sofia haft alla privilegier m bl.a bostad & mat sen hon blev sambo m CP till skillnad från övriga ingifta!!

  Jo tack! Det går utmärkt att följa med från UK! 🙂


 54. CVM skriver: 12 april, 2016

  Kerstin Bergström
  Det som står i Expressen är oftas lögn det har vi fått bevis på!
  Läs och lär av SVDam istället!
  CVM


 55. CVM skriver: 12 april, 2016

  Ingen inte ens Kerstin BergStröm ska inbilla mig att PrinsParet står för sin renovationer med egna
  pengar!
  Löjligt påstående!!!!
  CVM


 56. Kerstin Bergström skriver: 12 april, 2016

  Jaså du ,Elise Wilson. Har det gått din näsa förbi att Madeleine o Jonas bodde ihop låååångt före deras fölovning.Inte kunde hon laga mat på den tiden heller. Man kan väl försöka för barnens skull.
  Vad då? Villa Solbacken. Det har vi ej sett ännu om det går att renovera.Det är väl både asbest o radon huset.Hovstallet fick de ej välja utan fick ta den som de höll på att renovera. Det är väl själv klart att de ska betala för lyx som ej ingår i renoveringen.


Annons

Laddar