Så ska Estelle och Oscar fira Victoria

Så ska Estelle och Oscar fira Victoria
Är med under viktiga stunden.
Annons

Under morgonen bekräftade hovet Svensk Damtidnings uppgifter att kronprinsessan Victoria i sommar kommer att fira sin födelsedag med fest i flera dagar. Nu bekräftar hovet att Estelle och Oscar blir en viktig del av firandet.

Annons

Firandet inleds i Stockholm klockan 10 den 14 juli med en tacksägelsegudstjänst, och därefter väntar en mottagning som kommer att ske på Logården.

Klockan 12 skjuts det salut och en timme senare avgår en kortege mot Hovstallet. Enligt hovet är det kronprinsessfamiljen som kommer att åka kortege från Kungliga slottet till Hovstallet för vidare färd mot Kalmar. Kronprinsessfamiljen innebär att även Estelle och Oscar är med i kortegen.

För traditionsbundna Victoria är det väldigt viktigt att barnen steg för steg växer in i det officiella livet och under den här speciella dagen vill hon givetvis ha dem vid sin sida.

Foto: IBL, Kungahuset.se/Anna-Lena Ahlström.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Så ska Estelle och Oscar fira Victoria”

  1. Marguerithe skriver: 7 april, 2017

    Låter så trevligt! Feststämning som vi så väl behöver.


  2. Christina Kari Helsinki skriver: 7 april, 2017

    I dag fyller Jenni Haukio 40 år. Presidenten svar hur den skall firas. En överraskning, berättar han nu så är det ingen överraskning. Med närmaste släkt och vänner, talas det. Jenni såg bra ut, då Kinas president avlade statsbesök här i Finland i förrgår. Tre olika avtal skrevs under, ett av dem ,vi skall få 2 jättepandor till Finland. Avskyr djurparker, ändå så denna gest från Kina gjorde mig glad. Inget annat nordiskt land har besökts av K. P. Inte heller fått denna pandagest.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar