Sarah Ferguson kan få ett eget tv-program

Sarah Ferguson kan få ett eget tv-program
Annons

Sarah Ferguson kan få en egen tv-show.
Sarah Ferguson kan få en egen tv-show.

Den mäktigaste kvinnan i tv-världen Oprah Winfrey har nu erbjudit den skandalomsusade Sarah Ferguson en egen tv-show. Det kanske kunde få henne på fötter igen ekonomiskt.

Sarah Fergie Ferguson har onekligen varit en del i hetluften den senaste tiden, men nu ser det kanske ut att vända. I alla fall ekonomiskt, Oprah är ju känd för att ge folk rejält betalt och Fergie är som bekant väg mot personlig konkurs. För den världsberömda talkshowdrottningen Oprah Winfrey har nämligen erbjudit Sarah Ferguson ett jobb på hennes nya kanal OWN Channel.

Annons

Oprah Winfrey.
Oprah Winfrey.

Ingen talkshow

Det är tänkt att Fergie ska leda ett eget program, men det är tydligen inte en talkshow som tidigare rapporterats utan mer en dokumentärserie. Mer än så vill de ansvariga inte avslöja ännu. Det ryktas också att Fergie inte är säker på att hon verkligen vill ta jobbet heller, hon vill tydligen inte vara uppbunden med ett projekt under en längre tid. Bortskämd eller…?

Läs även:

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Sarah Ferguson kan få ett eget tv-program”

 1. Anna skriver: 27 juli, 2010

  Hon kanske inte vill bo i USA en längre tid..


 2. Helena Mabsint.bloggsida.se skriver: 27 juli, 2010

  Var det inte hon som skrev en barnbok om en helikopter? Håller förövrigt med Anna,

  Mvh Helena Melwina.


 3. allegra skriver: 27 juli, 2010

  ett vanligt hederligt jobb för Fergie? Med Oprah som arbetsgivare? Otänkbart.


 4. Annica skriver: 27 juli, 2010

  Med tanke på de tv-uppträdanden i “Skavlan” och med den fejkade affärsmannen (dold kamera, visserligen) ,så bävar jag vad Fergie hittar på i showen..


 5. Ann skriver: 27 juli, 2010

  Gud, vad jag tycker att den människan är pinsam…som ett vandrande skämt! Om hon inte har någon stolthet för egen del kan hon väl åtminstone tänka på sina döttrar!


 6. Hansen skriver: 28 juli, 2010

  Nej, det er ikke sjovt. Det er ellers gået nogenlunde i en årrække, så kom det her med det skjulte kamera. Og de dårlige undskyldninger bagefter. Uf nej. I mange år syntes jeg faktisk, det var lidt synd for Sarah, men jeg må indrømme, at hun selv er årsag til rigtig mange af problemerne. På trods af alle sine år i mediernes søgelys har hun stadig ikke lært at passe på med at udtale sig. Måske passer hun i virkeligheden bedst i USA – men jeg tvivler på, at hun kan passe et helt almindeligt arbejde. Det har hun jo aldrig prøvet. Og ja, det er synd for døtrene!


 7. Helena Mabsint.bloggsida.se skriver: 28 juli, 2010

  Vad har hon gjort? hon ser för skabbig ut. Inte den rödhätta som gifte sig med Andrew för x antal år sen. Hon verkar vara en spillra av sitt forna jag,


 8. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 28 juli, 2010

  Fergie ser 10 år äldre ut än hon är. Hon har alltid haft dålig och ärrig hud i ansiktet. Men det är inte bara det. Kolla halsen.


 9. Pia skriver: 28 juli, 2010

  Jag tycker att tidningen kan sluta att uppmärksamma denna pinsamma kvinna.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar